Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Graham Jarvis или Чия бе 2011 в Екстремното ендуро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Graham Jarvis или Чия бе 2011 в Екстремното ендуро?

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
    Някой търкал не заформихте ли на г-н Джарвис???
    Е тва е. Българска работа, човека дошъл тука да покаже нещо на някой, други само за спомен да се видят с него....... наште им е в главата да го наиграят. Същите работи ги четох и на друго място, еди кой си нямало смисъл да ходи да го наиграва.
    EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
      Е тва е. Българска работа, човека дошъл тука да покаже нещо на някой, други само за спомен да се видят с него....... наште им е в главата да го наиграят. Същите работи ги четох и на друго място, еди кой си нямало смисъл да ходи да го наиграва.

Човека е дошъл тук по работа /демек не безплатно/ и в рамките на тази работа е показал това, което се показва предполагам по вече изграден и наработен план.

Питането ми беше дали се отпусна да покаже нещо, което не е на 100% и винаги изпълнимо и от него, и определено е извън плановото показване на елементи. Траялни части, отвеси, знам ли какво още. Затова и питам, освен полянката, дали имаше нещо по-така, което да провокира г-т Джарвис.

И не виждам нищо лошо във въпроса си.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

На клипчетата има един баир с една каменна стеничка в края. Има кадри от неуспешен опит на Джарвис там, но и поне още няколко клипчета в който си го качва както си иска, може би първия път е подценил условията. Все пак и той е човек. Всеки прави грешки, а и преди всичко е дошъл по работа. Разровете се из интернет, на всеки ТОП състезател могат да се намерят фал кадри. Като почнем от Бласузяк, Джарвис и Найт минем през Депре и Кома и отидем отвъд океана при Вилопото, Риид, Стюарт, Дънджи и ко.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Всички са хора, сакатлъци се случват на всички (без изключение). В нета е пълно с надъхващи клипчета на невъзможни неща с ендуро моторите, в една малка част от тях на края се дават и кадри от неуспешните опити по време на снимките. Не виждам нищо лошо някой да не успее да направи нещо от раз или да падне. Мен ми е много яко като някой ме пита падаш ли често с мотора и като му кажа поне 5 пъти на каране
          Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Ами той човека си спираше и тръгваше от места ей така като на шега където всички береха ядове. Иначе много скромен човек ей така без да да прави кой знае какви маймунджулъци ни показа всъщност колко много сме зле. Просто тва дживотно "траяла" е нещо много непонятно, освем с разни клипчета из тубата дека ги зяпаме всички и дотама ни свършва експириънса за огромно съжаление.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Днес г-н Джарвис е рожденник. Да е жив и здрав!. Не бях на " Академията" и не знам много за него, но явно е широко скроен, та да публикува видеото с малката бабунка-
              https://www.youtube.com/watch?featur...&v=yz-91lPMGMk
              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Коментар

Здравейте, фенове на Джарвис! Предлагам да се насладите на тайните тренировки, с които Греъм успя да победи на Ерзберг .

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=kcnslic3B4M
                  Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X