Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Краси състезанието беше невероятно.Не може да се опише с думи,не го ли гледаш не можеш да го проумееш.Бях на двата улия можех да пипна когото си искам.Всичките асове се катерят като диви кози.Японеца си почиваше прав на мотора нищо, че може да стъпи на земята.За да качиш скалите трябва да си карал траял.Всички които минаха този етап съм ги снимал от20 см.

Коментар

Враво Ади това е изказване на карач. Стискам ти РЪКА.

Коментар

Първоначално публикуван от ostar Преглед на мнение
        Краси състезанието беше невероятно.Не може да се опише с думи,не го ли гледаш не можеш да го проумееш.Бях на двата улия можех да пипна когото си искам.Всичките асове се катерят като диви кози.Японеца си почиваше прав на мотора нищо, че може да стъпи на земята.За да качиш скалите трябва да си карал траял.Всички които минаха този етап съм ги снимал от20 см.
        Амииии.... покажи ги тея снимки де!
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
          Ще ме извините, ама по начина по който е тръгнала приказката тука (както в повечето сериозни теми)....
          Не ми се пише!!!
          Калине, игнорирай негативизма ако можеш, и ни запознай с Ерзберг като състезател и човек на Ендурото. Знеш ли колко маймуни, като мен , го сакат това. И най-дребните детайли ги лапаме здраво. През 4-5 часа търся в Тубето да си гледкам, ама та...аци от преди месец и нещо, както Ванко от Варна бе писал по-рано в темата. От февруари, т.е. Хелс Гейт, чакаме Родеото и представянето на БГ райдърите. Пишете, пичаги, дето бяхте там. Поздрави за представянео на всички и респект за това!
          Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

ostar - пиши само лично впечатление без да даваш обобщаващи мнения за това къде и как пускали хора и без лични нападки, като първия ти пост от няколкото последни, в който лично нападаш Жоро. Въобще не си прав. И Жоро и Чинела са били на това състезание години наред и могат много обективно да кажат какво и как се е променило. Аз лично бях за първи, но не за последен път. Впечатлението ми е, че това е нещо огромно по мащаби, такива, каквито дори не мога да си представя преди. Хвърлени са страшно много пари и труд за организацията. Забраните са наистина страшно много. Общо взето се чувствах като човек дето си е купил билет за кино, ама вътре му казват да стои само на последния ред. Всичко, което е необходимо за да се успее в едно такова състезание го е казал Ади. Освен това обаче трябват и пари и то не малко, за тренировки, за участия в чужди състезания, за школи и т.н. Иначе ние желанието си го имаме и това го показаха Марти и Ади. И двамата се представиха прекрасно и това, че някой му е подал ръка на някое място не означава, че са ги носили на ръце до 9-та контрола, а между другото са били на десета, точно след сирената за финал и за това им се брои само 9-та като премината. Финишираха само 11 души, но зад тях стоят големите фирми, с големите пари, с големите мотори и с многото помагачи по трасето, което никой не може да отрече. Няма как някой с купен от баща му мотор, каска и ботуши да отиде и да мине финала. Освен ако не е извънземен. Е в тази връзка мисля, че заетите места от Ади и Марти са си достойно постижение. За Калин не пиша, просто защото не следих неговото представяне. Все пак бъдещето е в младите.

Коментар

Ето преминаването на 3мата най добри през CP16, и подминаването й от Джарвис

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да да подмина си я контролата.Обаче не вярвам да е коствало много на организаторите да опънат ленти за показване на трасето.
                Могат да организират цялата полиция да връща публиката а не могат да опънат ленти. Джарвис не я отрази контролата,но ако имаше ленти нямаше как да се подмине.Даже на един клип се кефеха че Джарвис е пропуснал ЧП .

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  Приятелю...разликата между теб и "МАЛКИТЕ ПИЧОВЕ" е...абе..."кой си ти и за какво се бориш", както беше казал поета.
                  Но, вероятно "Жорка-та" те познава и ще го питам...
                  Колега защо се бъркаш в неща който не те интересуват.
                  Аз биях там и видях какво беше.Ако искаш да знаеш МАЛКИТЕ минаха Ваната 6-та контрола и от там(ще покажа снимки) без да имаме въжета без нищо аз и още един приател(после се появи още едно момче което помагаше,при вагонетките) сме ги дърпали като луди.Изкарахме ги чак до 8-ма котрола.
                  А тяхните хора къде бяха със въжетата??? Трябваше да се правя на циганин и да се моля на всеки за въже(ако искаш да знеш колега трябваше да дръпнем първо трима Италянци за да ни дадат въже за да можем да дръпнем МАЛКИТЕ .
                  ТАКАЧЕ НЕ МИ КАЗВАЙ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЕН И ТЯХ.

Коментар

Първоначално публикуван от morosport Преглед на мнение
                    Аз биях там и видях какво беше.Ако искаш да знаеш МАЛКИТЕ минаха Ваната 6-та контрола и от там(ще покажа снимки) без да имаме въжета без нищо аз и още един приател(после се появи още едно момче което помагаше,при вагонетките) сме ги дърпали като луди.Изкарахме ги чак до 8-ма котрола.
                    А тяхните хора къде бяха със въжетата??? Трябваше да се правя на циганин и да се моля на всеки за въже(ако искаш да знеш колега трябваше да дръпнем първо трима Италянци за да ни дадат въже за да можем да дръпнем МАЛКИТЕ .
                    Точно този колега miki64 най-много го интересува и само той знае какво му струва Ади да е на това състезание. Без да знаеш и да познаваш хората тук не пиши. Хубаво е, че сте помогнали, ама така и не разбрахме въпроса, който зададе как МАЛКИТЕ са стигнали 9-та контрола. Гълабин също помага. Хубаво сте направили и всички са благодарни. Техните хора бяха на други места по трасето. Все пак всеки помага с каквото може и както може. Няма отборно помагане за да говорим за техни и не техни хора. Ще черпим като се видим - много.

Коментар

Първоначално публикуван от morosport Преглед на мнение
                      Да кажем, че мога да цитирам твоите думи към италианците...но ще ни изгонят и двамата от форума.
                      Благодарен, че си помогнал там където не е имало когото трябва.
                      Там където си дърпал, съм бил за първи път преди 3 години(справка снимки от форума).
                      Предпочетох сега да отиде механик и части за 3 000 евро, отколкото аз и части за 2 000 евро. Схващаш, предполагам.
                      Но стига с това.
                      Става въпрос за оценка на състезанието и ваденето на точните поуки.
                      "Малкият" е амбициран догодина да влезе в 50-те...поне...ако не са ми взели апартамента дотогава от банката.
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

Аз искам на първо място да поздравя тези,които са успяли физически,психически и финансово да се прежалят и да участват в тази мелачка за хора и мотори.Всеки един дори и само осмелил се да участва заслужава адмирации и поклон.За някакъв успех (според нашите критерии) трябват МНОГО тренировки и МНОГО финанси (за части,поддръжка и то целогодишна,издръжка на състезателя,логистика през годината и на самото състезание,екипировка,участие на всевъзможни състезания и то международни,защото в България нивото ни е... , и т.н.).За това призовавм да не хулим никой участвал в това изпитание.Нито състезател,нито организатор на самото участие.Кажете ми кой от състезателите има и един спонсор?Направете си равносметка колко ни коства на всеки от нас да си се разхождаме в горите.Колко гуми,масла,лагери и т.н. купуваме на година и как и колко караме?
                        Колкото за КТМ,придворните състезания и маркетинга им,мнението ми е по-особено,но не е мястото в тази тема да го коментираме.
                        Дано видим българин в 50-тицата скоро.Стискам палци и другата година българи да проявят смелост и да застанат на старта на Ерцберг.
                        Последно редактирано от СПИДИ; 28-06-11, 18:39.

Коментар

bat_vanko снимките ще ги кача веднага само да видя как става.Но за теб винаги.

Коментар

Краси страхотни кадри вижда се отлично как публиката изнася на ръце състезателите.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00749.jpg
Прегледи:1
Размер:273.1 КБ
ID:5287599

Име:DSC00702.jpg
Размер:238.6 КБ
ID:5287598

Име:DSC00708.jpg
Размер:293.8 КБ
ID:5287597

Име:DSC00704.jpg
Размер:300.7 КБ
ID:5287596

Име:DSC00707.jpg
Размер:291.6 КБ
ID:5287595

Име:DSC00755.jpg
Размер:233.5 КБ
ID:5287594

Име:DSC00709.jpg
Размер:268.1 КБ
ID:5287593

Име:DSC00745.jpg
Размер:275.8 КБ
ID:5287592

Име:DSC00710.jpg
Размер:268.9 КБ
ID:5287591

Име:DSC00751.jpg
Размер:230.6 КБ
ID:5287590

Име:DSC00742.jpg
Размер:270.2 КБ
ID:5287589

Име:DSC00693.jpg
Размер:230.6 КБ
ID:5287588

Име:DSC00706.jpg
Размер:212.9 КБ
ID:5287587

Име:DSC00705.jpg
Размер:291.2 КБ
ID:5287586

Име:DSC00703.jpg
Размер:280.8 КБ
ID:5287585

Име:DSC00698.jpg
Размер:257.5 КБ
ID:5287584
                              Последно редактирано от Chinela; 28-06-11, 20:52.

Коментар

bat_vanko маи стана, има още но по нататак.И на моите снимки се вижда как помага публиката.
                                Последно редактирано от ostar; 28-06-11, 19:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X