Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ком Емине с малък мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ком Емине с малък мотор

Вчера четох в маунтинбайк форума за един пич дето миналата година минал маршрута с колелото...за 6 дни Така, че след като с колело може, защо пък да не може с моторетка, макар и с малък обем на двг.
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
      Така, че след като с колело може, защо пък да не може с моторетка, макар и с малък обем на двг.
      Това за колелото е така и не е така!
      Като тръгнахме по гребена 2008-ма се молех на моменти да съм с колело - хващам го и го пренасям! Отне ни близо 4 часа да преминем разстояние от 2 км носейки, дърпайки, бутайки моторите.
      П.С. нали съм си технически неграмотен, та не мога да обработя видеото за да го кача. Имам 20-30 минути запис от мястото където бутахме здраво!

П.П.С. Гълъбин и компания също бяха споменали в тяхната тема за нищожно разстояние, което изминали за 8 часа.
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение

Как ми се ще на прехода тази година да нося само раничката с телефона, фотоапарата и водичката .....!
        Тези работи само аз ги мога!!!

Коментар

Аз с моят скромен опит,мога да разкажа с няколко думи едно невероятно преживяване с МТХ 125.През размирните години в зората на демокрацията,когато още преобладаващите мотори бяха произведени в соц.страните,моят добър приятел Будин си купи едноименният модел на Хонда.Беше си направо атракция и с оригиналният си вид,аз тогава още си стягах балканчето в мазето и много често сядах зад моят приятел и се наслаждавах на вървежа и странният шум който издаваше ауспуха(още тогава,той слагаше вата и правеше всички тези магии).Та един ден групата реши да се опита да стигне,колкото се може по-близо до седемте рилски езера,по който път тогава минаваха само коне и джипа на спасителите.Изненадата ми беше,че Будин реши да вземе и мен със себе си и ми обеща ,че няма да ходя много пеш,заклеваше се.Още по-изненадан останах,когато стигнахме първи до хижата на езерата(но не си усещах вече бъбреците и краката) и не се наложи да слизам и на най-екстремните каменисти изкачвания(който се е качвал и познава пътя,знае за какво става на въпрос).Но за съжаление,точно пред хижата,се чу някакъв странен метален звън и моторетката спря.С ужас установихме,че предният пиньон беше станал като на дядо ми венците,точно с два зъба и след това се наложи до Дупница да го дърпаме с въже.С голяма носталгия се сещам за този мотор и времето през което се возех на него,без ГСМ-и и ГПС-и,без вода и даже протекции,само едната каска и едните войнишки кубинки.Значи по темата мога да кажа само едно,с добър ездач и мотор в добро техническо състояние,могът да се правят и чудеса.За МТХ-а съм съм сигурен,че ще се справи отлично,стига да не му се дава повод да загрява,че Будин на неговият,поради липсата на всякъкви резервни части тогава,изрязваше гарнитури за главата почти всеки месец и от всевъзможни материали.Струва си да опитате и се вслушвайте в съветите на опитните във форума,ще ви дадът много ценни съвети.Успех и събирайте материал за публикуване.
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Да Honda MTX 125 R е чудесен мотор - спор няма. Това е първият произведен модел в Европа (по-точно от завода им в Италия, ако не се лъжа) на Honda и определено са се постарали с него... Въпроса е, че може да ми е по-малък брат - модел 89-та е, а и това опредлено не е неговото амплоа. Чудесен dual sport байк е - дори има втори чифт степенки...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X