Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha Xt 600 Tenere
Свий
X
-
Ама само си чувал нали,а имал ли си някога, та изказваш мнение, а?Първоначално публикуван от atanaskin Преглед на мнениеАз сЪм чувал, че точно тези 600 цц не са много сполучливи .... 750 цц са по здрави.
Колега, от това по-голям тегавец не съм виждал,непретенциозен и верен другар, няма скапване.Моят е от по-дъртите и имам изминати 10 000км само офф за три сезона,никъде не ме е оставил,не се оставя на по новите мотори в групата.Един другар има същия като твоя, що километраж е навъртял и само офф.Зависи дали е поддържан д,е ако е като моя, ще те надживее,аз моя не мисля да го сменям скоро,ако реша и до Сибир ще ме закара.Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-11, 10:43.
Коментар
-
От: Yamaha Xt 600 Tenere
Благодаря за отзивите, а иначе моторът е много добре поддържан. Всичко си работи, стартерът е на 6 и доста добре върви. Човекът, от който го купих каза, че само по асФалт го е карал и 2 пъти в гората и да ви кажа честно личи си - не е одраскан, няма щети. Предстои ми смяна на масло, ще ми дадете ли съвет какво масло да му сипЯ и вие с какво карате.Благодаря предварИтелно
Коментар
-
Здравей,колега,честито и от мен.Безаварийно!!!Моят е от по старите,без стартер(ритане му е майката).Много здрави,нарочно да искаш да го счупиш пак ще ти е трудно.Но си го обслужвай,както трябва,проверявай си нивото на маслото,надявам се си запознат със сухия картер!?Аз моя го карам с 15w50 полусинтетика,въпреки че е стар!Маслото при мен се източва от три пропки,ако имаш въпроси -питай.
Коментар
-
Сухия картер се намира от ляво до седалката,под спойлера-поне моя е там,предполагам и твоя.Мисля,че събираше около 3 литра масло.Маслото се проверява на загрял мотор-примерно-палиш,караш 2,3,5км,гасиш,отвиваш щеката за нивото и гледаш да е в норма.Не проверявай ако мотора е студен(не е пален няколко часа),защото няма смисъл,само ще те лъже,маслото ще се е стекло в двигателя и ти ще си казваш няма масло ще доливаш и после мотора ще се мъчи да го изхвърли.Общо-взето целта е помпата да качи маслото в картера за да можеш реално да измериш нивото му.
Коментар
-
Ето отговорите на всички твои въпроси.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47818
Успех!Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Благодаря колеги, вече му посвикнах с габаритите и килограмте и съм много доволен от моторетката
ЕМО поздравления за труда който си положил за систематизирането на информацията за XT-тата и ТТ-тата много полезна информация си събрал, stelio от 10 години имаш такъв мотор и още го яздиш, браво надявам се и моя да издържи толкова, естествено това зависи и от мен как го подържам и как го карам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
аз обаче имам едно предимство стартера който си е доста полезен
Коментар