здравейте, карам от година едно zuzuki dr-z400e. живея доста близо до мотописта и ходя от време на време да се мъча там, осморки, малки скокчета, но все оставам с впечатление, че не правя нещата както трябва. има ли някой който би могъл (срещу съответно заплащане разбира се) да ме поучи малко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
знаете ли кой може да ми покаже "това-онова" на мотописта
Свий
X
-
Re: знаете ли кой може да ми покаже "това-онова" на мотописта
Абе брамчи си и това е!И аз от една година съм на мотор и имам този проблем, все си мисля че не се получават елементите.Ако искаш и имаш време, аз съм се разбрал да ходя на мотопистата в събота към 16 часа с Родригес.Не знам той как кара, но знам ,че има многодишен опит и няма да има нищо напротив да сподели наученот с нас ,ако има какво да се учи.За заплащането съм убеден ,че няма да вземе пари за напътствия, но той има последната дума!
Надявам се да се видим там и аз съм с ендуро-подобно на твето!Последно редактирано от iozi; 14-03-07, 21:30.EXTREME
-
Първоначално публикуван от nkrustev Преглед на мнениездравейте, карам от година едно zuzuki dr-z400e. живея доста близо до мотописта и ходя от време на време да се мъча там, осморки, малки скокчета, но все оставам с впечатление, че не правя нещата както трябва. има ли някой който би могъл (срещу съответно заплащане разбира се) да ме поучи малко.2010 CRF 250 R
Коментар
-
сигурен съм че си абсолютно прав. мисля че точно това търся, но не бих отказал на никой да покараме заедно. ако има някой който разбира от мотокрос и му се правят уроци аз съм насреща.
Коментар
-
наскоро имах възможност да поговоря с хора от софийски ендуро мотогрупи..и останах с впечатление че разпространяват по между си погрешни навици
..специално за мотокрос има доста хора дето тренират из софия и са добри....поразпитайте ги къде ходят да карат кога ..и въртете с тях
..например JRC чух че карали на бучино..
..има и много други -позаинтересувайте се
..чух че и Рангелов имало няколко деца и по големи които обучавал..ходете се разглеждайте на ето такива места
..тука в Хасковски окръг само Бучаков е човека дето може да ни покаже тва онова..ама той нищо не казва
..но то и като го наблюдаваш пак могат да се научат доста неща де
..докато при вас в софия е пълно с хора от които може да се учиш
Коментар
-
няма как да няма такива хора в софия просто не ги знам къде са и кои са. и понеже съм нов нямам идея какво е JRC. дори не знам и къде е бучино. точно за това и писах тук за информация и помощ. освен това за съжаление вече съм в такава възраст в която няма как да си позволя да уча чрез гледане и висене около хора които тренират някъде, а и не съм сигурен че съм достатъчно схватлив само с гледане да си извадя изводите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеАз като гледам май Йози ще ви е учителяДоста неща ще може да покаже, стига да иска разбира се
Мерси , но аз карам мотор от една година и то предимно неделите,затова се съмнявам че аз съм човека който трябва да показва!EXTREME
Коментар
-
Казвал си ми от кога караш, но такива са ми наблюдениятаТи сам ще предцениш де
Митков, малко е трудно да идеш ей така при хората и да им кажеш - ей на, покажи нещоВъпреки, че няма да откажат хората да дадат някой друг съвет. Аз дето съм женско и по дифолт никой не ми отказва помощ, пак ми е неудобно. Хвала на Горчо, всеки път като ме види да карам и ми казва къде греша и какво да правя. Уикенда отидохме на бучинската писта, там 2-3 момчета правеха тренировка. Да ти кажа на мен не ми е удобно докато те карат да ида и да им се пречкам ... ще вземе да стане някой сакътлък. Изчаках ги да свършат, остана само едното момче да кара и чак тогава излезнах на пистата. Ама пак не става така...
Много си прав за навиците между другото, аз също съм забелязала подобни тнденции в отделните групи, но от друга страна при обяна на опит може да се отсеят по-добрите варианти и...най вече всичко е въпрос на километри, и ти си ми го казвалDCRT®
Коментар
-
И аз съм съгласен че не става да отидеш на мотопистата и да чакаш някой да ти покаже нещо, при положение че не познаваш никой!
Аз ходих миналата година няколко пъти, но хората с кросови машини си ходят да си тренират там и не обръщат внимание на разни пришълци, пък да висиш и да гледаш как друг кара...някак си не е за мен тая работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнениенаскоро имах възможност да поговоря с хора от софийски ендуро мотогрупи..и останах с впечатление че разпространяват по между си погрешни навици
..специално за мотокрос има доста хора дето тренират из софия и са добри....поразпитайте ги къде ходят да карат кога ..и въртете с тях
..например JRC чух че карали на бучино..
..има и много други -позаинтересувайте се
..чух че и Рангелов имало няколко деца и по големи които обучавал..ходете се разглеждайте на ето такива места
..тука в Хасковски окръг само Бучаков е човека дето може да ни покаже тва онова..ама той нищо не казва
..но то и като го наблюдаваш пак могат да се научат доста неща де
..докато при вас в софия е пълно с хора от които може да се учиш
Митак, Бучака не е отказал на никой до сега. Редовно ни дава ценни съвети на всяко каране. Особено сега след като на трасето ни се завъртя и един трактор ще трябва още да ни понаучи. А впрочем ела някой път да видиш как стана трасето в момента е супер
Иво Георгиев
Gworkshop
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар