Обява

Свий
Няма добавени обяви.

знаете ли кой може да ми покаже "това-онова" на мотописта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: знаете ли кой може да ми покаже "това-онова" на мотописта

За Мало Бучино и аз съм кандидат, но зависи и как ми е крака тогава, че миналата седмица малко го понапънах в грешната посока
    DCRT®

Коментар

и аз съм за тая до BILLA.

Коментар

Между другото на мотопистата до BILLA има доста недоспали възрастни хорица, които задължително ще ви докарат кварталния. В повечето случаи не правят грандиозен проблем, но не се знае ... все пак имайте го предвид.
        DCRT®

Коментар

Щом няма кой да показва - защо не четете статии, примерно?
          Плюс това - не съм съгласен, че няма кой да показва. Аз лично си спомням кога за първи път ходих на мотопистата сам - по принцип не съм много контактен, но веднага се заговорихме с пичовете които и до сега са редовно трениращи там и те ми казаха някои неща даже без да им задавам конкретни въпроси. Примерно, че дръжките на съединителя/спирачката вероятно не са ми удобни, че кормилото ми е много назад за моя ръст, как се правят осморки, къде греша при скоковете ... такива неща. Колкото да започна сам.

Все пак - аз си намерих статии и си четох вкъщи. Гледането на състезания също е много полезно - стига да знаеш къде какво да гледаш - световните шампиони имат какво да покажат

Коментар

Митак, Бучака не е отказал на никой до сега. Редовно ни дава ценни съвети на всяко каране. Особено сега след като на трасето ни се завъртя и един трактор ще трябва още да ни понаучи . А впрочем ела някой път да видиш как стана трасето в момента е супер
            ..ами на мене нищо не ми казва

до другите-
            ..ако никой не иска да ви обяснява -елате ми някой ден на гости..не зная много но колкото знам ще ви обясня

Коментар

Днес на срещата дойдоха повече шосейни мотори ,много страно!А от ендурата никой не кара ,направо съм изненадан.Хората направиха по няколко кръкчета и това е.
              EXTREME

Коментар

Аз мисля, че ти споменах за подобно развитие на нещата Утре за едно малко бучино пак да направиме като миналата седмица? Има ли желаещи? Кара ми се много, ама днес едвам издържах, крака страшно ме боли и не смея в гората да карам много много
                DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Аз мисля, че ти споменах за подобно развитие на нещата Утре за едно малко бучино пак да направиме като миналата седмица? Има ли желаещи? Кара ми се много, ама днес едвам издържах, крака страшно ме боли и не смея в гората да карам много много
                  Аиде и аз съм за софт каране , че още съм с асфалтовата гума....по късничко, да се понаспиме

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    Каде ще ходиш ти бее !!!
                    Днес едвам движеше. Седи си на гъза и почивай !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X