Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скорости

Здравейте колеги, имам много интересен проблем със скоростите, не искат да влизат нито на горе нито на долу, само неутрална, а когато съм на някоя скорост и разклатя мотора или го бутна на пред влиза на скорост. Но при запален двигател проблема изчезва все едно нищо не е било, скоростите си влизат мазно, работят си и не изчезват! Мотора е alfarad t7 и е на 30 моточаса от чисто нов , маслото е сменяно на всеки 10 моточаса и нямам представа просто какво му стана. Ако някой може да ми помогне по въпроса ще съм му много благодарен!

Тая макина нема ли гаранция?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      Тая макина нема ли гаранция?
      НЕМА!
      кЕтайска е.
      Ама от много жълтите кЕтайци.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз не разбрах какъв е проблема , защото от написаното , проблем със скоростите няма.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Няма гаранция, тия от атв Кубратово казаха че на кросови мотори не давали гаранция... А иначе чудя се защото преди скоростите си включваха и на загасен мотор а сега не искат все едно ги няма , като мотора е на едно място като цяло изчезват и като тръгнеш вече няма проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Div4oWe Преглед на мнение
            Няма гаранция, тия от атв Кубратово казаха че на кросови мотори не давали гаранция...
            Не само тия от Кубратово не дават гаранция за кросаци.
            Иначе аз също не разбрах за какъв точно проблем е питането,
            Скоростите е НОРМАЛНО да се държат точно така.
            Враг усраине

Коментар

Явно аз не мога да се изразя правилно за да ме разберете. Ще се опитам да го обясня по друг начин, караш си мотора вдигаш, сваляш скорости нема проблеми, стигаш до кръстовище и слагаш неутрална, и след това като натиснеш лостчето да сложиш първа все едно прави празен ход оста се мести но не влиза първа, после като отпускаш съединителя се чува някакво щракане и тогава вече тръгва мотора! И това нещо не го прави всеки път.

Коментар

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Така написано вече съм съгласен, че не е нормално поведение.
                За съжаление на мога да помогна с насока за решаването на проблема!

Някой имащ представа къде да търся проблема ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X