Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KX 250 F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: kx 125

Първоначално публикуван от Малък Кеко
    На ква цена е тоя мотор.Кавазакито което е на снимката.
    Ще прощаваш ако съм те подвел, но това е снимка на КХ125-1993г свалена от www.bikepics.com Този мотор не е от обява за продаване. Аз съм си ги свалял за да имам представа за всеки модел как изглежда и като си купувам нещо да знам какво е всъщност. Веднъж много отдавна бях ходил чак до Провадия за една обява за ямаха125 (на около 350км от Харманли ) и накрая се оказа че е пълен боклук с поне 5 години по-стара от обявеното. Така че е добре човек да е подготвен теоретически
    2010 CRF 250 R

Коментар

брех,брех дизайна доста си го бива обаче да не се укаже прекалено рязък и труден за каръне?!!
      My RiDe Is My LiFe

Коментар

Първоначално публикуван от plovdiv tuning
        брех,брех дизайна доста си го бива обаче да не се укаже прекалено рязък и труден за каръне?!!
        От всички 125 кубикови кросаци КХ-а е най-лесен за каране според мен.
        2010 CRF 250 R

Коментар

колко килограма е тва чудо
          90
          2010 CRF 250 R

Коментар

Спорет мен моторчето си го бива не специално този за 1000лв защото не съм го видял още.Но KX като цяло има си дизаин лек лесен за каране не е скъп смятам че подръжката ще е малко зор щото май в България на KAWAZAKI представителствата са малко кът
            Поддръжката не е никакъв проблем. Не ти трябват никакви представители на Кавазаки Каквото ти потрябва - само казваш и за най-много 2-3 седмици се доставя на много изгодни цени.
            2010 CRF 250 R

Коментар

добре ако го взема и ако има проблем ще казвам в форума ако можете да ми помогнете
              Естествено че ще ти помогнем. Те форумите са затова.
              Освен това в къщи имам някакви части дето могат да ти свършат работа ако се наложи.
              2010 CRF 250 R

Коментар

plovdiv tuning, внимавай ако си решил да го зимаш тоя мотор щото му е доста неграмотна обявата. Не съм чувал за ауспух ацербус досега. Сега тъкмо я оглеждам обявата в мобилето. Няма сника = не е добре. Тоя пич Митко Маринчешки ако ти е познат - добре, ако ли не отваряй си очите. Съмнява ме много мотора да е 1993 модел. Най-вероятно е 1989 - тва го казвам от опита който имам, може и да греша. По надоло в обявите гледам един КХ250 дето са го писали че е 92, а той реално е по-стар дори от 90г.
                Годината на производство можеш да я установиш като разгледаш обръча на каплата. Там има едни надписи, цифри и годината на производство. Ако на каплата пише 1992 мотора най-вероятно е 1993г. модел.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Бе която ще година да е важното е в какво състояние е
                  ацербис по едно време а и все ощте правят заглушители
                  може би това имат предвид
                  моя мотор например който също е 125 е произведен 96 та модел 97 ма е а е в по добро състояние от мотор на 1-2 години

Коментар

Зависи от мотора Митков
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

е ние говорим за крос и ендуро мотори
                      твоя същто не е толкова лош
                      особенно ако не го джаскаш много а си го ползваш за походи без прекалени екстрийми които същто могат да бъдат много приятни
                      последното не беше за тая тема а за друга но ..карай

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        Бе която ще година да е важното е в какво състояние е
                        ацербис по едно време а и все ощте правят заглушители
                        може би това имат предвид
                        моя мотор например който също е 125 е произведен 96 та модел 97 ма е а е в по добро състояние от мотор на 1-2 години
                        ХММММ
                        Ако някой продава мотор и е написал че е модел 1993г. в отлично състояние и когато му видиш снимката да установиш че всъщност е 1989г, тогава какво ще си помислиш за състоянието на мотора ? Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче - за едно две неща като се излъже значи най вероятно и за всичко останало е така
                        2010 CRF 250 R

Коментар

много често хората наистина нямат представа за годината на мотора си и за реалното му състояние
                          а и какво да коментираме състояние на мотор струващ 1000лв
                          щом се движи и поне две три неща му работят значи що годе заслужава тая цена
                          аз лично бих го взел
                          а на който го вземе предлагам да сменим предниците и задния амортисьор
                          аз ще му дам предница от кдх220 96 та година която със сигурност ще е по добро състояние от тази на тоя кросак а взимам предницата на кросака даже и да е повредена и да тече аз ще я оправя на мен за суперекстремното каране което прилагам на кдх са ендуро предницата ми е мека
                          тъй че е много вероятно някой да намаже

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            кажи кво търсиш и до кви пари
                            мозъка ми е много по добър от мобиле то
                            почти нямаше доскоро в българия мотор крос и ендуро да не знам за него на кого е бил кой го е донесъл и т.н. вкл и кво му е сменено и прочие
                            сега тая година вече много навнесоха и им изгубих края но иначе питай димитър на колко хора мотори сме намерили
                            Така е.
                            Само на мене два. Един КТМ SX250 и тоя дето сега го карам КХ125.
                            Митков е като справочник на изгодните цени в БГ Не само за мотори но и за части и консумативи.
                            Обикновено когато аз купувам нещо за 10лв. той го намира за 7-8 и то от същото място
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Та последния месец нали бях вече решил да сменям "десена", пробвах КХ-а на Малък Кеко. Това моторче ме изненада много приятно! Дърпа си чудесно дори от ниски, първата не е толкова дълга като при другите кросаци, "вози" много добре и е много удобно и леко
                              Ако имаше стартер, щях да си взема такъв на секундата, но бях вече решил следващия ми мотор да е непременно със ел.стартер.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                                Та последния месец нали бях вече решил да сменям "десена", пробвах КХ-а на Малък Кеко. Това моторче ме изненада много приятно! Дърпа си чудесно дори от ниски, първата не е толкова дълга като при другите кросаци, "вози" много добре и е много удобно и леко
                                Ако имаше стартер, щях да си взема такъв на секундата, но бях вече решил следващия ми мотор да е непременно със ел.стартер.
                                Само ми е интересно дали ще издържи на твоите "преходи" или смяташ да го ползваш само за състезания
                                То това е най-добрия вариант - да имаш два мотора. Един за рейсинг и един за фън Извинете - един за състезания и един за кеф
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X