Сина ми иска да му купя за рождения ден црф 450, но се чудя дали няма да му е много голям, и ако може да ме информира някой колко km/h горе долу прави този мотор.На 18 години е и кара скутер 180кубика (Гилера)? Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за малко инфо относно Хонда ЦРФ 450?
Свий
X
-
До: Моля за малко инфо относно Хонда ЦРФ 450?
При кросовите мотоциклети максималната скорост е едно от последните неща, които трябва да ви вълнуват.
Във форума има изписано доста за CRF450, използвайте търсачката и ще стигнете до отговорите.
Ако търсите мотор за мотокрос и мислите за Хонда CRF450R и синът ви няма опит с кросови мотори - изборът НЕ Е подходящ.
Ако търсите мотор за ендуро и мислите за Хонда CRF450X - изборът също не е подходящ, защото това са силни мотори и изискват доста опит, преди човек да започне да ги кара.Per aspera ad astra.
-
Има само един отговор и той е НЕ, не му купувайте такъв подарък.Първоначално публикуван от angel34 Преглед на мнениеСина ми иска да му купя за рождения ден црф 450, но се чудя дали няма да му е много голям, и ако може да ме информира някой колко km/h горе долу прави този мотор.На 18 години е и кара скутер 180кубика (Гилера)? Благодаря предварително.
Коментар
-
Ами ако го е ядосал много?Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеИма само един отговор и той е НЕ, не му купувайте такъв подарък.
Коментар
-
Аз предлагам тази тема да отиде при темата за баща мечта!!!Ей Адаш и Тони ако синът на колегата от поста разбере как му разваляте подаръка за рождения ден няма да му е ориятно много!!!!
Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
То и после няма да му е много приятно...какъв мазохистичен подарък си е поръчал
Вчера дадох на един приятел моя црф450 да повърти на трасенцето в Бистрица (говорим за човек на 30 , 110 кг. , който кара пистарка и е много разумно момче) караше си на 1-ва и 2-ра на обороти пред загасване и изведнъж какво направи , газта ли чукна ...като се обърна назад във въздуха, така се прасна на задник , че му изкара въздуха- нищо му няма де, а аз днес смених кормилото.
Много неподходящ подарък поне да е ЦРФ 250 . Горе-долу е все едно да иска да му купите 1000 кубикова пистарка. Определено не е разумно. Иначе всички кросаци вдигат около 120-140, но не е това проблема, а че е като див кон и може да го метне по всяко време.
Коментар
-
Принципно всеки е привърженик на някоя марка Ние имаме отбор по Мотокрос имаме трима лицензирани състезатели и други които са любители карат офруд с АТВ и МОТОРИ
Ние сме привърженици на КАВАЗАКИ не че не сме имали и други мотори
В нашият отбор са Димитър Вергов Симеон Спасов Красимир Градинаров
Мони е наи малък преди броени дни навърши 14 години когато излезнаха новите модели 2009 г а това беше ноември ние му взехме KX250F-09 много добър мотор с мого подобрения
Това е мое мнение но щом ще копувате падарък за рожденият му ден вземете един нов мотор от новото по хубаво няма Аз мисля че едно Кавазаки - KX250F-09 е идеалният мотор
А от къде
В София има един прекрасен магазин казва се ЕДИ МОТО ЦЕНТЪР там може да отидете и да го видите няма да сбъркате с покупката
Коментар
-
Бе земете му нещо по слабичко. Аз също съм на 18 (след 5 дена и на 19
) . Аз също си викам дай тате земи ми един ЦРФ или YZF 450 кубика, като сме свикнали да слушаме пистов мотор ямаха 1000 кубика сузуки 1300 кубика - я земи това 450, че гледай го колко по- малка кубатура вади. Да ама НЕ
. Застанах до едно КТМ 450 ехс и лично, като размери не ме уплаши, вярно че си падам малко висок ама това е отделен въпрос
. Та качих се на КТМ-а и машината ми скъса ръцете от дърпане, имах чувството че ще ми се изплъзне от кръката (без значение на каква предавка бях мотора постоянно риташе или дигаше предница ) . От тогава се влюбих в офф-роуд и мотокрос моторите, и гледам на 450 кубиковите машини с респект, и тайно се надявам някой ден да имам нужния опит за да ги яздя
. В крайна сметка се задоволих с Кавазаки КЛХ 250 кубика и , съм много доволен от избора си, и смятам че е перфектния мотор с който мога да започна пътя си към 450 кубиковите зверове
. Препоръчвам ви да отидите на мотокрос и да видите на какво са способни 250 кубикови мотори в ръцете на опитни и много млади момчета.
[img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]
Коментар
-
црф-а е пълна лудница. много увлича, всичко става мн бързо и много иска да се прекантарва...
синът ви има ли опит в карането на мотори?
разумно ли кара? Има ли пълна мотокрос екипировка?(ботуши, каска, ризница, наколенки) Има ли с кого да кара в група, за да не е сам?
Паданията ще ги има 100% въпроса е сигурността да е на макс!
по принцип 250cc рано или късно ти омръзват... но е по-правилния път според мен(от към сигурност).
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар