Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Хонда ЦР 125 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за Хонда ЦР 125 ?

И мен ме интересува, кога се прави тази чугунена и какво замества тя ??
    А и може ли да се види с просто око ?!?
    2 stroke power

Коментар

Първоначално публикуван от gelev Преглед на мнение
      И мен ме интересува, кога се прави тази чугунена и какво замества тя ??
      А и може ли да се види с просто око ?!?
      За вътрешната страна на цилиндъра става дума. Там където върви буталото. Като го изпилиш с много бутала или надиране, нещо , късно сменяне, несмазване, трябва да се оправи. Вместо никасиловото покритие, което е няколко мм и е супер устойчиво на триене, наще хора набиват чугун вътре и става като руска машина- трие се, сменя се - гадна работа. Иначе нормалната процедура е нов цилиндър - 1000 лв с буталото.

Не се вижда, без да махнеш главата на двигателя, ама се усеща по вървенето.

Коментар

Колеги заслужава ли си да го купя този Cr 125,пише ,че е 95г. в което силно се съмнявам но искам да знам дали лесно се нямират части за по старите модели има ли някаква голяма разлика с по-новите този сигорно е от 80-те години.Цената му е 2000лв.
        Прикачени файлове

Коментар

Това е стар мотор, който може да е вече съсипан, но може и да не е. Всичко зависи от това как е експлоатиран и как е обслужван.
          Ако окачването и двг са в добро състояние си заслужава парите. Остава да го посетиш.

Коментар

Аз от чак толкова нагъл продавач не бих взела нищо
            Доста стар ми се вижда, не ти трябва такъв мотор. Силно морално остарял е. Ако е 1000 лв бива, ама ..
            Събери още 500 лв и ще ти дам мойто сузуки, поне гарантирано ще караш читав и подържан мотор, който е поне с 12 години по-млад от този
            DCRT®

Коментар

Ивка има право!
              С чиста съвест го казвам!
              Не е реклама на Сузукито и.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo_STI Преглед на мнение
                Колеги заслужава ли си да го купя този Cr 125,пише ,че е 95г. в което силно се съмнявам но искам да знам дали лесно се нямират части за по старите модели има ли някаква голяма разлика с по-новите този сигорно е от 80-те години.Цената му е 2000лв.
                Коя коя, 95 или 85-та
                ейййй много нагъл народ се е навъдил
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Благодаря доста ми помогнахте и наистина мисля да ви послушам и да събера още малко парички и да зема нещо по стойносно и най-вече по-ново

Коментар

А бе Българси продавач какво се чудите.
                    Ако вземеш сузукито ще получиш и бонус известност. Хората веднага ще те познаят като човека дето взе мотора на Ива А и наистина ще имаш гаранция, че е потдържан което в днешно време си е рядкост за моторите който се продават.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Да заслужава си парите но нека първо ги събера

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                        .. Хората веднага ще те познаят като човека дето взе мотора на Ива А и наистина ще имаш гаранция, че е потдържан което в днешно време си е рядкост за моторите който се продават.
                        Мне. Това е шампионския мотор на Митков
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Ха-Ха ! Мотора е Мой Мой Моооой
                          GSXR, не съм пък чаааак толкова известна
                          По-скоро хората ще му казват, че кара женски мотор
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Ха-Ха ! Мотора е Мой Мой Моооой
                            GSXR, не съм пък чаааак толкова известна
                            По-скоро хората ще му казват, че кара женски мотор
                            Е твоя мотор е единствения който разпознах от раз на състезанието в София на Еди моторс. Беше нещастно подпрян на стената на входа та всички да го виждат А пилотката му се беше къширала някъде и неможах да я видя
                            П.П май поомазахме темата на човека с простотии.
                            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

То изобщо има ли женски мотор? аз мисля че мотора си е еднакъф и за мъже и жени

Коментар

Мммм не, не е еднакъв. Да речем този мотор на теб ще ти е лесно да го вдигаш, лесно да го караш и ако се изтъркаляш някъде няма да се бориш час и дваесе и три минути като прасе с тиква Със същия тоя мотор обаче на мен ми се отелва вола
                                Ендуро моторите, подходящи за жени са мноооого малко. Аз все още не съм намерила идеалния мотор за мен Виж- на мотокрос мога да карам каквото ми дадеш (стига да пали разбира се, че и ритането си е проблем)

На състезанието в София мотора ми наистина беше нещастен Беше му се запушило кранчето на бензина и аз се чудех ли чудех 2 км след старта защо по дяволите не пали А той проблема бил елементарен, ама кой да се сети... Докато го бутах наобратно имах време да си помисля какво ли може да му е
                                После от съдийската комисия не искаха да ми присъждат точки, понеже мотора не бил минал под арката Е да, беше подпрян на нея
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X