Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за 16 годишен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мотор за 16 годишен

Хаха това за доминатора ми хареса..как може да ти е паснало като сила и вс..за сила има ама тия 180 кила каде ги слагаш...понякога в стръмна пътека моито кавазаки КЛХ 250 ми се вижда тежко пък си представям с тоя ТУЧ.и баш пък точно "ТЕРМИНАТОРА" върви навсякаде няма да се съглася!!!
    [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Колега на друго освен на доминатора пробвал ли си? Едва ли... Качи се на едно 250 2т ендуро и ще си приказваме пак! Пък ако ще и на 125 пак си е разлика!
      качвал съм се естествено хубави машинки са за начинаещ по добре издражлив мотор от колкот 125 кубика да кара едно лято и в бокса пък и да свикнеш на доминатора после онва ти е кат колело

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
        качвал съм се естествено хубави машинки са за начинаещ по добре издражлив мотор от колкот 125 кубика да кара едно лято и в бокса пък и да свикнеш на доминатора после онва ти е кат колело
        С теб явно не караме по едни и същи места! Жив и здрав - просто мотора според терена и типа каране!

Коментар

ако има някой от хасково мога да му покажа какво прави на Ендуро трасето и на кросс трасето никаде зор не види

Коментар

ако има някой от хасково мога да му покажа какво прави на Ендуро трасето и на кросс трасето никаде зор не види

Аз мога да те заведа пък в София на места кадето Доминатора няма да може мине изобщо пък камо ли за дигане или игра между дървета и камъни!!!един приятел кара с нас понякога с Доминатор и мога след някое каране да ти кажа неговото мнение точно затова сега го продава че да си земе както тои казва "НЕЩО МНОГО ПО ЛЕКО"
            [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

не е чак толкоз зле доминатора много пресилвате нещата като го свикнеш дерт няма
              Приятел дай да си направим една среща . Ще ти доведа един приятел , който кара Доминатор на задна гума с двама по 1,2 км. Но като тръгнем за гората ( той знае как караме и каде караме ) се отказва ... защото каталясва от бутане и дърпане на тоя туч , то и ние покрай него също каталясваме . Това е мотор за разтоварване , въпреки че и в това се съмнявам , с тоя един цилиндар .

А по темата да кажа и аз нещичко , че да не изглежда толкова като спам .

Вземи си една 125-ца (без значение марката ) научи я на изуст , да може да я караш така както дишаш , свикни и супер много , да правиш скоци с лекота , да правиш даже и свободен стил във въздуха и тогава я продай . Аз не съм на мнение, че 125 е слаб мотор понякога в мото кроса 125сс дават резултати близки до 250сс . В живота е казано " магаре , кон , камила , слон ... " не се хвърляи веднага на слона
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

A бе аз минах през 125 2т и да ти кажа съм си много доволен скоци, постотии. А пък и на ендуро си е добре на някой места. Врътках си го как си искам а на лед направо е цар с няма мощност на ниски и това му помага да върви на леда докато останалите мощни мотори се връткат като невидели. И аз съм за с две ръце за започването с 125 или 250 обаче 4т
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз започнах с 200 кубика 2т. и съм много доволен!
                  Сега мисля да си взема нещо по голямо 4т. (най-много си ме кефи ДР 350 ).

Иначе като за теб едно 125-200 2т. или 250 4т. ще ти заспи
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
                    Здравеите ,искам да ми помогнете с избора на мотор за мене (на 16 години съм) за сега съм се ориентирал към едно кавазаки кх 125 2т от 93 Преди това имам някакъв опит с мотори миналато лято караь около 2 месеца една хонда 929 пистов Но нешто спряха да ме влекат такива моштни мотори след акто получих доста асфалтени екземи след едно доста сериозно падане За тва минавам на кросарки не че от тяь се пада по леко ама се пак.Даваите примери за мотори подходящи за мен ,благодаря предварително

Перфектниа мотор за теб е сузуки хаябуса 1300 турбо
                    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
                      Аз мога да те заведа пък в София на места кадето Доминатора няма да може мине изобщо пък камо ли за дигане или игра между дървета и камъни!!!един приятел кара с нас понякога с Доминатор и мога след някое каране да ти кажа неговото мнение точно затова сега го продава че да си земе както тои казва "НЕЩО МНОГО ПО ЛЕКО"
                      Колега,Мойте уважения но ме е яд че си продох доминатора...искам да ме заведеш на такива места където не може да мине да видим как ще стане...
                      MG RACING

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=13
                        MG RACING

Коментар

Колеги - темата е за 16 годишен БЕЗ опит - в какви филми искате да го вкарате! Колегата Станислав_ е много далече от това положение. Всеки мотор си има приложението и типа ездач!

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                            Колега,Мойте уважения но ме е яд че си продох доминатора...искам да ме заведеш на такива места където не може да мине да видим как ще стане...
                            Станиславе мойте уважения , ама козата си сака пръч трябва да се съгласиш , че има места дето този ниско оборотен звяр не може да мине ... каманяците са един доста труден фактор за тежък мотор ... трябва много да си го изпипал , за да ги преминаваш с лекотата на спортно ендуро
                            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Според мене момчето е тръгнало да се учи да кара ендуро,не да ходи на съсътезания по мотокрос.Правилно се е ориентирал все пак има някакъв опит.Изборат ти е правилен 125 2т или 250 4т , като в началото с по леки разходки до като свикнеш да ги владееш, пък после по по-трудни пътеки.Като покараш едно лято сам ще разбереш кога тези мотори са ти слаби за да си вземеш нещо по яко.Всичко свързано с моторите е строго индивидуално и едвали някой може да прецени какво точно ти трябва ти сам трябва да го осетиш.Вслушай се в интоицията си и успех.Екипировката е много важна не я подценявай.

Коментар

Момчето го познамвам и само ще му кажа са да земе Един Чайник да се возиме пък като се научи ще си земе читав мотор.Мнението ми е че няма смисъл от скъп мотор за новобранец в гората!ДА го чупи.А Жоро като кажеш да почерпиш ще си говориме още !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X