Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за KX125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Запитване за KX125

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Колега аз не намирам разлига в тоя кадето аз съм го пуснал и тоя кадето ти си го пуснал Само дето на моя муе изкривена гайдата а на твоя нее.А и е по-нова година твоя.
    решението е едно истината също-сваляте главата ,а ти преди това си взел придвидливо шублера или в краен случаи и линиика става.И все пак твоя е 250едва ли някои ще си играе да му подменя резонатора ,като се има в предвид ,че с тоя от 250 една 125 ще върви по слабо.
    Последно редактирано от RW*; 10-12-07, 23:38.
    много преди старта...

Коментар

е то тая 125-ца сякаш има разлика в резервоара и гумите са и по-малки и по-тънки. Има видими разлики според мен
      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
        Колега аз не намирам разлига в тоя кадето аз съм го пуснал и тоя кадето ти си го пуснал Само дето на моя муе изкривена гайдата а на твоя нее.А и е по-нова година твоя.
        Колега, вземи се откажи от купуване на мотор, защото на тебе всеки може да ти продаде КХ125 стига мотора да е зелен

Смачкания резонатор наистина намаля мощността на двигателя.

Който има съмнения относно модела на мотор от обява в мобилето бих го посъветвал да пусне гугъла да търси картинки примерно за 1996 КХ125 и да гледа само първите 2-3 които излизат като резултат. Разбира се трябва да имаш очи за да го видиш...

Баси..... 4 години карах 1996 КХ125 и доколкото помня изобщо не изглеждаше като този скрап от снимката.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Абе вие наистина ли не виждате че двигателите са им различни кво сте ги заяли тия резонатори.

Коментар

мотора които си пуснал на снимките е 250 92-94г. аз карам kx 125 97г и много сам доволен от поведението му в гората! тези тежки индура ги забрави! лек и много пъргав мотор е! бих ти го препоръчал безословно!
            [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=lime]Kawasaki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

мотора който си дал на снимката е 250 92-93г.Аз карам kx 125 97г и съм много доволен как се държи в гората. Лек и много пъргав, доста динамичен сравнение с 4т. остави ги тези тежки индура! Препоръчвам ти го.
              [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=lime]Kawasaki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Отказвем се от темата защото ще се испокараме

Коментар

Откажи се и от тоя очукан дарак има и по читави мотори.
                  П.П Въпреки че съм фен на Kawasaki

Коментар

Хеее , какъв интересен спор се е заформил за настоящия ми мотор.Този мотор си го купих зимата от Трявна (в мобилето беше област Габрово).
                    Та относно модела , всъщност не е Kx ,a e KDX на който са му свалени всички светлини и фара.Мотора е 125 cc , с резонатор от 250 cc.Не е 96 г. а е 91г. Иначе съм много доволен от машинката , доста е плавен и поема от много ниски обороти (нали все пак си е ендуро изпълнение),но не върви много (КХ -а е доста по-силен). Поздрави от Варна
                    Ето го и в действие :
                    Прикачени файлове
                    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

аз карам кх125 и искам да ви кажа че е много силен,само дето често триабва да сменяваш гумата и да имаш сърце и гащи да го караш
                      Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X