Искам да ми кажете кой от тези 4 мотора кх250 ктм250 цр250 уз250 е по-добър и по издръжлив !Моля ви помагайте защото скоро ще си взимам ,но още не знам какъв да е !!!!Благодаряя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейтеее !
Свий
X
-
От: Здравейтеее !
Не разбирам защо не си изкараш книжка с част от парите които си заделил за мотор. Поне застраховка планираш ли да си направиш? Ако съм на мястото на полицая който те хване, че караш без документи бих ти съдрал кожата от гърба. Аман от дребни тарикати. Замислял ли си се какво би станало ако удариш някой на пистата или в гората?Първоначално публикуван от nikola.96 Преглед на мнениеАко го карам само на писта и в гората дали полицаите ще ми правят проблеми дето нямам книжка ???42
Коментар
-
Искам да видя как ще ме глоби който и да е ако съм на пистата или в гората... И вервай ми, застраховката не важи на пистата- удариш ли някой да ти е як г*за...Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеНе разбирам защо не си изкараш книжка с част от парите които си заделил за мотор. Поне застраховка планираш ли да си направиш? Ако съм на мястото на полицая който те хване, че караш без документи бих ти съдрал кожата от гърба. Аман от дребни тарикати. Замислял ли си се какво би станало ако удариш някой на пистата или в гората?
Коментар
-
Май само ти не си карал мотор без книжка.Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеОспорваш конституционните ми права?
Остаряваш приятелю.
На тия години всичко що хвърчи се ....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар