Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейтеее !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейтеее !

Искам да ми кажете кой от тези 4 мотора кх250 ктм250 цр250 уз250 е по-добър и по издръжлив !Моля ви помагайте защото скоро ще си взимам ,но още не знам какъв да е !!!!Благодаряя

От: Здравейтеее !

И аз ще взимам скоро спрял съм се на Honda CR250 около 2000 .г не че имам нещо против другите.Забравил си само Rm250

Коментар

Ако си начинаещ трудно би уморил който и да е от тях. Ако ще ти е пръв мотор по добре нещо малко по-слабо.

Коментар

Няма да ми е първи .

Коментар

Гледай да е запазен, не гледай само марката.

Коментар

Ако го карам само на писта и в гората дали полицаите ще ми правят проблеми дето нямам книжка ???

Коментар

На пистата и в гората няма полицаи

Коментар

Да но докато го закарам може да ме видят ....

Коментар

В гората има само горски, стига да не крадеш дърва с него няма да те закача никой .

Коментар

Първоначално публикуван от nikola.96 Преглед на мнение
                    Ако го карам само на писта и в гората дали полицаите ще ми правят проблеми дето нямам книжка ???
                    Не разбирам защо не си изкараш книжка с част от парите които си заделил за мотор. Поне застраховка планираш ли да си направиш? Ако съм на мястото на полицая който те хване, че караш без документи бих ти съдрал кожата от гърба. Аман от дребни тарикати. Замислял ли си се какво би станало ако удариш някой на пистата или в гората?
                    42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                      Не разбирам защо не си изкараш книжка с част от парите които си заделил за мотор. Поне застраховка планираш ли да си направиш? Ако съм на мястото на полицая който те хване, че караш без документи бих ти съдрал кожата от гърба. Аман от дребни тарикати. Замислял ли си се какво би станало ако удариш някой на пистата или в гората?
                      Искам да видя как ще ме глоби който и да е ако съм на пистата или в гората... И вервай ми, застраховката не важи на пистата- удариш ли някой да ти е як г*за...

Коментар

Въпросът е принципен и факта, че трябва да ти го казвам говори достатъчно.
                        Последно редактирано от slaf4u; 20-06-14, 19:52.
                        42

Коментар

Как да изкарам книжка като нямам години ?Просто ти не ги разбираш тия работи ..... моля не коментираииии !!!!

Коментар

Оспорваш конституционните ми права?
                            42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                              Оспорваш конституционните ми права?
                              Май само ти не си карал мотор без книжка. Остаряваш приятелю. На тия години всичко що хвърчи се ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X