Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АМА 2010 мотокрос шампионат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АМА 2010 мотокрос шампионат

Дано да стане по интересно ,защото Дънджи ги мачка наред.

Коментар

Събота наближава. Да видим Буба какво включване ще направи. От 2008-ма не е карал в мотокрос шампионата...
      Аз лично го очаквам с огромен интерес.

Коментар

http://motocross.transworld.net/1000...mes-stewart-6/

Миналият път Дънджи каза, че няма да скатава за титлата , а ще се гонят : ))))))
        Нямам търпение. Залагам на Буба. Мисля, че няма да му е лесно. Дънджи си има скорост, ама ако Джеймс извади торбата с магиите без да се плесне, според мен той ще е.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Миналият път Дънджи каза, че няма да скатава за титлата , а ще се гонят : ))))))
          Нямам търпение. Залагам на Буба. Мисля, че няма да му е лесно. Дънджи си има скорост, ама ако Джеймс извади торбата с магиите без да се плесне, според мен той ще е.
          Да заложа на Дънджи?! Че да вкараме малко интрига и тук в темата.
          На Буба ще му е трудно да започне битка с Дънджи - това е моята прогноза ))

Коментар

Моето мнение е, че ако не направи някоя глупост (пак), Стюърд няма да има особени проблеми за първото място.
            Да видим...
            К. Кулев

Коментар

http://thepiratebay.org/torrent/5764...icknick610.mp4

Бог здраве да му дава на Сликник

Коментар

ех първи на квалификациите, 3-ти първия манш и аут 2-рия ... Дънджи разцепва

Коментар

А какво ще кажете за Клемент Десал а стъпва на американска земя и две втори места след Дънжи ........
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                    ех първи на квалификациите, 3-ти първия манш и аут 2-рия ... Дънджи разцепва
                    Не знам защо го подценявате, но според мен, след такова отсъствие от трасето, този резултат си е повече от перфектен.
                    Бях почти сигурен, че няма да захапе Дънджи.
                    За Десал само адмирации! Доказа за пореден път най-старата школа в мотокроса - Белгия.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      А какво ще кажете за Клемент Десал а стъпва на американска земя и две втори места след Дънжи ........
                      Адмираций за Десал,много ме зарадва с карането си

Коментар

Пак не познах
                        Ама почти, защото все пак глупостта си я направи - падна в първия манш, но явно е че не е въвъ форма. Изобщо, нещо се отпуска малкото черно човече! Дали има намерение да кара пак?
                        Десал направи страхотно състезание!
                        К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от mx rider Преглед на мнение
                          Адмираций за Десал,много ме зарадва с карането си
                          Бе просто според мен доказа, че тези от FIM шампионата са много по-добри от американците . Какво ли би направил Кайроли ако беше там . А иначе за Дънджи дори и да бяха Вилопото, Рийд, и Стюарт в добра форма не биха го победили. Той имаше битки с всеки един от тях, както в суперкроса така и в мотокроса и просто се доказа, че тази година няма, кой да го спре.
                          [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от viper4o Преглед на мнение
                            Бе просто според мен доказа, че тези от FIM шампионата са много по-добри от американците . Какво ли би направил Кайроли ако беше там . А иначе за Дънджи дори и да бяха Вилопото, Рийд, и Стюарт в добра форма не биха го победили. Той имаше битки с всеки един от тях, както в суперкроса така и в мотокроса и просто се доказа, че тази година няма, кой да го спре.
                            Кой по добър Рамон ли Де Руйвер ли, кой. Имай на предвид че Десау е СУПЕР талант, който е рядко срещан. Такива като него в момента са Роксен и Пурсел и Маскуин. Ако нашият 5 ти МХ1 най-добър състезател отиде в САЩ, вярвай ми няма да е пети там. Кайроли също е имал покана за това състезание но не отиде? Причината всеки може да си я каже за себе си. За мен е просто защото го е срах, че може да се контузи и да изпусне титлата в МХ1, а от КТМ ще припаднат ако стане това нещо. Но като цяло американският шампионат е доста по силен от нашият. И имайте на предвид че Вилапото не кара!

Коментар

То кой ли кара. Те се изпотрапа'а дечурлигата
                              Забелязъл съм, че в последните години все по няколко от топ пилотите отсъстват заради контузия. И ми се струва че отсъстват повече от преишни години. Струва ми се, че са станали много рискови тия най-бързите... как да си толкова бърз инъче...
                              К. Кулев

Коментар

В кръга от световното който беше в САЩ много добре караше Бен Таули (мн.добре караше и Десал) и ако Алеси не го беше бутнал класирането щеше да бъде друго за Кайроли Според мен и в двата шампионата има доста пилоти които са на световно ниво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X