Обява

Свий
Няма добавени обяви.

James Stewart

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: James Stewart

А Стюарт с CRF дали няма да цепи мрака

Коментар

Ами аз като фен на Хонда съм на същото мнение все пак ЦРФ се славят с можеби най-агресивните двигатели. Ама така като гледам Хонда едвали ще дадат подобни пари за да го взеамат
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Хонда в щатите държаха май около половината продажби на мотоциклети, така че не са се запритеснявали кой знае колко дали ще кара топ карач за тях или не. Хич не им липсва популярност
        А и за обикновения консуматор е важно да има близо магазин за резервни части и да са евтини, а пък Хонда си е постигнала точно това.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Хонда в щатите държаха май около половината продажби на мотоциклети, така че не са се запритеснявали кой знае колко дали ще кара топ карач за тях или не. Хич не им липсва популярност
          А и за обикновения консуматор е важно да има близо магазин за резервни части и да са евтини, а пък Хонда си е постигнала точно това.
          Ами точно така си е

Коментар

Вярно ли е че Stewart е паднал много тежко ????/

Коментар

Първоначално публикуван от isaev94 Преглед на мнение
              Вярно ли е че Stewart е паднал много тежко ????/
              Вярно е направо се размаза, изнесоха го на ръце обаче после пак кара и ги разцепи даже и със счупена кост на ръката завърши трети.

Коментар

Кога това? Къде? Нещо старички новини май тиражираме!!!
                К. Кулев

Коментар

МИ старички новини пита човека то за ново падане къде да падне в снимачното студио ли

Коментар

Първоначално публикуван от Илиан Трифонов Преглед на мнение
                    Ето го и моето мнение относно темата:

Значи аз от мойто любитеслко виждане преценявам че 2ри като Carmichael няма.. просто той е ментора на този спорт така да го нарека.. той е уникален и е смешно да сравнявате Stewart с него, да кара момчето но е далеч от Carmichael..
                    Благодаря.
                    Трябва да ви кажа че и на мен Carmichael ми е любимец, аз не го следя много Хамериканския Супер-ултра-мега крос, но поне това което съм гледал Кармайкъл все печели, иначе то няма такова атрактивно каране на Стюард с тия чупки .
                    [SIZE=4]HONDA CRF 450 R 2005[/SIZE]

Коментар

Сравнено с Кармайкъл, аз повече харесвам Бубалишъс.
                      Кармайкъл кара по-ефективно, да, обаче и малко по-скучно, а пък аз харесвам атрактивната езда, каквато ни предоставя Буба например. Дори и Джеймс Стюарт да не печели всеки път (падания, липса на късмет, и т.н.) пак харесвам повече него като езда.
                      Поради тази причина и най-харесвам Кайроли в мотокроса, дори и да не печели всеки път, дори и да не стане шампион, какво от това, за мен той си остава най-добрия към момента, и каращ най-атрактивно.
                      И двамата с Буба доставят най-големия кеф на публиката, което е много важно, поне за мен
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Дам имам чувството че ще се появи на финала в Лас Вегас

Коментар

Гледайте го на цял екран HD качество

[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                            Кармайкъл кара по-ефективно, да, обаче и малко по-скучно,
                            Аз за това казвам че за мен Кармайкъл е по добър, колкото пъти съм ги гледал двамата на суперкрос винаги Кармайкъл го е печелил, ама нали сте фенове на Стюарт няма да ви спамя в темата
                            [SIZE=4]HONDA CRF 450 R 2005[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                              Кармайкъл кара по-ефективно, да, обаче и малко по-скучно, а пък аз харесвам атрактивната езда, каквато ни предоставя Буба например. Дори и Джеймс Стюарт да не печели всеки път (падания, липса на късмет, и т.н.) пак харесвам повече него като езда.
                              Поради тази причина и най-харесвам Кайроли в мотокроса, дори и да не печели всеки път, дори и да не стане шампион, какво от това, за мен той си остава най-добрия към момента, и каращ най-атрактивно.
                              И двамата с Буба доставят най-големия кеф на публиката, което е много важно, поне за мен
                              Незнам кое му е скучното на Кармайкъл. Да раздаваш ръчка като луд, да нямаш загубен манш 2 години в САЩ, да цепиш на Купата на нациите... и на мен ми е скучно. Само, че когато Кармайкъл караше за САЩ в Купата на нациите седях спокойно пред телевизора, защото знаех, че грешките при него са почти нулеви. Докато при Стюард съм на нокти да не би да направи някоя детинска грешка и да се наложи Тим Фери да го вади с предни класирания. Ако проследите гонките на Кармайкъл със Стюард в мотокроса в САЩ може да видите как Рики просто го бие с каране и можене. Така беше и със Стефан Евертс. Гледаш го едвам кара. Едно леко мудно, без емоции, леко каране, а като му видиш времето на обиколка най-добре. То затова са го казали, че 450 сс могат да го карат само двама души Рики и Евертс. Другите са далеч далеч от тяхното каране. Затова след 3-4 години 350 сс ще официално мотоциклета за МХ1, затова и Кайроли в момента го кара.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                                Незнам кое му е скучното на Кармайкъл. Да раздаваш ръчка като луд, да нямаш загубен манш 2 години в САЩ, да цепиш на Купата на нациите... и на мен ми е скучно. Само, че когато Кармайкъл караше за САЩ в Купата на нациите седях спокойно пред телевизора, защото знаех, че грешките при него са почти нулеви. Докато при Стюард съм на нокти да не би да направи някоя детинска грешка и да се наложи Тим Фери да го вади с предни класирания. Ако проследите гонките на Кармайкъл със Стюард в мотокроса в САЩ може да видите как Рики просто го бие с каране и можене. Така беше и със Стефан Евертс. Гледаш го едвам кара. Едно леко мудно, без емоции, леко каране, а като му видиш времето на обиколка най-добре. То затова са го казали, че 450 сс могат да го карат само двама души Рики и Евертс. Другите са далеч далеч от тяхното каране. Затова след 3-4 години 350 сс ще официално мотоциклета за МХ1, затова и Кайроли в момента го кара.
                                Тв'а са много, много, много несериозни твърдения, явно не си гледал как Стю мачка Карлмайкъл и тая 350-ка незнам кога ше се наложи можеби когато Хонда, Кавазаки, Ямаха решат да произвеждат подобна джаджа. И няма ли да разберете вече няма човек на тая планета, който да може да постигне по-висока скорост с 450 от Джеймс Стюарт. В Уикенд ли трябва да го напишат ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X