Обява

Свий
Няма добавени обяви.

James Stewart

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: James Stewart

Имаше един такъв зверски скок и на Вилопото.
    Все едно трапеца след спускането до старата централна трибуна на Севлиево, и последващото изкачване и скок горе на голямамата реклама. Разбира се разтоянието между 2та елемента в щатите беше по-малко, но си представете от трапеца да литне и да се приземи горе след изкачването. Гладах го няколко пъти и не ми се вярваше, а всички други това си го правеха на 2 отделни скока.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=COIVbZypPWI

http://www.youtube.com/watch?v=HcHEqVXBw-M

Звяр е! такава жажда за победа... Имаше и маналата година в суперкроса разни секции, които само той си ги прескачаше на един път. И тука на първото клипче другия съзтезател ги взима на 3 двойки , а той на две тройки Е все пак си е в задния двор.
      Ще е много интересно ако след мотокрос и суперкрос стане шампион и в супермото
      Сега научавам от клипа, който Чинела е постнал, че само той и Рики имат по един сезон мотокрос с победи във всички кръгове!

От Януари ще го гледаме в АМА суперкрос! Дано индианците да го пуснат и мотокрос, ама май някой тук беше написал, да не се надяваме.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение

От Януари ще го гледаме в АМА суперкрос! Дано индианците да го пуснат и мотокрос, ама май някой тук беше написал, да не се надяваме.
        Аз.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Аз.
          Не те е срам да си признаеш

Много интересна следа е оставил

Това е добър сбор на миналия сезон на суперкрос. Дано новия да е поне толкова интересен:
          Последно редактирано от iassen; 24-11-09, 23:10.

Коментар

А знаете ли че Бубчо е бил на суперкроса в Берси преди няколко седмици.

Пълна лудница

Последно редактирано от Краси; 24-11-09, 23:36.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              А знаете ли че Бубчо е бил на суперкроса в Берси преди няколко седмици.

Пълна лудница
              Смазал ги е. С този първият ход. Така уцелва ритъма и така изтисква, че със същата засилка скача повече от другите

Но за да го прави бачка яко и сигурно има доста неуспешни опити като този:

Това са две двойки, или най-много тройка, а той ги скача на 4-ка...

А това е историята на живота му:
              Последно редактирано от iassen; 25-11-09, 16:24.

Коментар

Ето едно клипче дето съм монтирал с кадри от AMA Supercross 2009, има акцент върху борбата между Рийд и JS
                приятно гледане

Последно редактирано от Тануцо; 15-01-10, 09:21.

Коментар

Много як Slow motion на Whip от JS видеото е HD

Коментар

Какво за КТМ?
                    Да каже който знае, четох клюки за догодина. Дайте подробности.
                    К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                      Какво за КТМ?
                      Да каже който знае, четох клюки за догодина. Дайте подробности.
                      Да няма слухове че Стюарт ше кара КТМ догодина..??? Не вярвам да падне толкова ниско.
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=30
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ето го и моето мнение относно темата:

Значи аз от мойто любитеслко виждане преценявам че 2ри като Carmichael няма.. просто той е ментора на този спорт така да го нарека.. той е уникален и е смешно да сравнявате Stewart с него, да кара момчето но е далеч от Carmichael..

Поне това е моето мнение

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                          Ха, интересна техника за взимане на обратен завой - вижте на 2:23 минута. Но да не се отклоняваме от темата все пак.

Абе замислих се и как ли го прави? Доколкото чувам от звука на клипа, газта не я връща..

По мойте аматоьорски умения бих казал че натиска саединитела задната спирачка, мотора занася и само отпсука саединитела и се изтрелва. Но знам ли.. вие какво мислите?

Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                            Да няма слухове че Стюарт ше кара КТМ догодина..??? Не вярвам да падне толкова ниско.
                            Като гледам Каироли колко ниско е паднал?
                            А защо ли и в трите класи първите бяха с ниско паднали-мотори.
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-04-10, 10:09.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
                              Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                              Като гледам Каироли колко ниско е паднал?
                              А защо ли и в трите класи първите бяха с ниско паднали-мотори.
                              Наистина такива коментари са абсолютно неизлишни направо и мен ми направи впечатление все едно сега ние да кажем кои ще падне толкова ниско сега че да кара 2т Хонда,и в трите класа явно че има само хора които нямат самоуважение и карат пропаднали мотори!
                              Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-04-10, 10:11.
                              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

E хубавото поне, е че ще кара малко по слаб мотор като мощност, което можеби ще е здравословно за самия Джеймс имайки предвит менталната му нагласа за каране.
                                И понеже Ясен ме обвини, че нямам никакво чувство за конформизъм ще кажа, че нямам нищо против моторите КТМ само не ми харесва маркетинговата им политика, която за мен си е чиста измама. Правят различен мотор от серийния модел с който да кара най-добрия и срещу страшно много пари и хората купуват...и така И преди сме водили подобни дискусии за КТМ и японските мотори и в тоя ред на мисли няколко ми реда са си чист спам.
                                Искам да подчертая, че личното ми желание е Джеймс да кара с Японски мотор. Апък ако подкара КТМ догодина то току виж съм сменил двутактовата бангия на Хонда за някой SX
                                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X