Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как мога да стана състезател?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как мога да стана състезател?

Явно и двамата знаем истината но погледната от различна гледна точка. За мен състезател значи професия!!! Друг е въпроса, че в БГ нещата не стоят така! И точно погледнато от твоята камбанария си прав, че тук говрим само за удоволствие!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
      И точно погледнато от твоята камбанария си прав, !
      Минков, камбанарията на Кулев е доста на високо въпреки дребният му ръст и той е много по в час от доста хора във форума, относно състезателните среди. Послушай го.

Немога да се уморя да трия, за това немога да отделя време да редактирам поста . И аз - шегичка

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Минков, камбанарията на Кулев е доста на високо въпреки дребният му ръст и той е много по в час от доста хора във форума, относно състезателните среди. Послушай го.

Немога да се уморя да трия, за това немога да отделя време да редактирам поста . И аз - шегичка
        Що пак ме караш да се ядосвам! Тъкмо се бях успокоил! Ама ще си говорим като се видим!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          Явно и двамата знаем истината но погледната от различна гледна точка. За мен състезател значи професия!!! Друг е въпроса, че в БГ нещата не стоят така! И точно погледнато от твоята камбанария си прав, че тук говрим само за удоволствие!
          Не разбирам какво искаш да кажеш освен, че не си оставяш магарето в калта.
          Ако е за да се надприказваме, да минем в "общи приказки и простотии".
          Хората които живеят от състезания са по-малко от 2% от всички които живеят за състезанията. Искам да ти кажа, че това е професия в смисъла който му придаваш (да взимаш заплата за това) за много малко хора от тези които се състезават. И никак не само в БГ, а навсякъде е така. В целия свят!
          Ако и момчето, дето попита ама се стъписа от нашите щуротии и не смее да се обади вече, разбира нещата като теб, тогава добре си му отговорил. Ако е питал как може да почне професия мотоциклетен състезател (и навярно колко ще му е заплатата и дали са включени осигуровки) хубаво. Ама то момчето май пита как може да стане да кара на състезание
          К. Кулев

Коментар

Добре де тогава по тая логика останалите 98% от състезателите са родени таланти защото ако трябва да изкараш 500 лв. за да се пуснеш на един кръг от шампионата, ще трябва яко да бачкаш като докер и да ядеш мухи! Не искам да споря щото е безсмислено!

Момчето ако си мисли, че с няколко платени такси и с няколко участия ще мине! Просто го заблуждавате! Нещата не са никак прости и лесни.

Коментар

Ми като не искаш, защо продължаваш?
              Ние искаме да пре*бем момчето, ама ти не ни даваш!
              Кажи колко сложни и трудни са нещата и какво е нужно?
              Ама най-вече кажи защо не трябва да се занимава, защо тая саможертва е кофти и като си почнал направо му кажи какво да прави в замяна на мотокроса който го кефи?
              Можеш да кажеш още как стоят нещата вън от България, колко и как изкарват там и какво ядът състезателите им.
              Много малка част от състезателите изобщо, живеят от дейността си като такива. Почти всички се издържат някак и намират начин да се състезават. Никак не твърдя, че ВСЕКИ може да намери начин да кара целия национален шампионат например. Но съм сигурен, че момче на 17, което вече има прилично моторче и голямо желание може да бъде състезател и ако е талант и му се подредят нещата, няма причина да не се развие. А пък ако не е чак такъв талант и не му се подредят чак толкова нещата, няма причина да не си кара на някое и друго състезанийце и да се кефи когато влезе в десятката.
              Ти всъщност как си представяш нещата за да не е отчайващо? Всеки който му хрумне да се пробва в тоя спорт да има къде да отиде "да се запише" и веднага да получава цялата необходима издръжка (мотори, екипи, гуми, а може би и джобни!)? Тва и в шах-мата го няма!
              В тоя спорт няма лесно. Иска си лишения и саможертви при всички положения, няма как.
              Последно редактирано от Тануцо; 23-07-09, 14:10.
              К. Кулев

Коментар

Ако го направя, а аз нямам намерение щото ми писна да ми се тълкуват погрешно думите, то е не с цел да го откажа а с цел да го предупредя именно от това което каза и самия ти!

Коментар

WoW, WoW, малко ме нямаше а вие написахте цял роман. Сега, не ми стана ясно ако се свържа с Мони Рейсинг те с какво ще ми помогнат
                  Едно от нещата които ми е интересно да зная е това. Друго - този цитат
                  Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Ние искаме да преебем момчето, ама ти не ни даваш!
                  не го разбрах много

Благодаря Ви че отделяте време за моята тема, аз наистина имам интерес към този спорт и мисля да пробвам ако намеря начин. Очаквам да ми отговорите и на новите въпросчета
                  Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Първоначално публикуван от PYovchevski Преглед на мнение
                    WoW, WoW, малко ме нямаше а вие написахте цял роман. Сега, не ми стана ясно ако се свържа с Мони Рейсинг те с какво ще ми помогнат
                    Едно от нещата които ми е интересно да зная е това. Друго - този цитат

не го разбрах много

Благодаря Ви че отделяте време за моята тема, аз наистина имам интерес към този спорт и мисля да пробвам ако намеря начин. Очаквам да ми отговорите и на новите въпросчета
                    Обади се! При всички положения ще спечелиш от това!
                    За цитата се има в предвид, че един вид като ти говоря така искам да те накарам да не се занимаваш, което е глупост! Цитата е в преносен смисал!
                    Айде успех и да пишеш за твоето развитие!

Коментар

PYovchevski давай напред с тоя хъс и не се отказвай ,щом това те влече прави го !Извинявай че ти говоря по този начин все едно че разбирам от всичко и имам много-голям опит , аз съм доста по малък от теб само на 15 и моя спорт е ралито,тренирам при Димитър Илиев и с такъв голям хъс като твоя успях да взема 2-ро място и то дори конкуренцията ми беше,мъже с повече от 7/8 год. практика (шофьорска книжка).Такаче нали знаеш:който търси намира,демек ако искаш да станеш състезател все ще намериш някакъв начин да успееш !! Дано да съм ти помогнал !!

Коментар

Аз пък сега почвам, а съм на 26 и знаеш ли колко ми дреме?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X