Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA Мотокрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: AMA Мотокрос в US

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
    http://www.mininova.org/search/?sear...oss+2009&cat=0

ПП. Много добре си излязъл на тая снимка (на аватара)......
    Благодаря колега, този тракер го бях позабравил
    За снимката убавец сам нали
    Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Замря темичката нещо...
      Мина и 4ти кръг.
      Какво става с този шампионат? Двамата временни водачи отпаднаха от играта след контузия... В 450 вече е скучничко. Обаче в 250 е по-интересно от всякога. В MININOVA обаче, още не са пуснали торента от последното състезание. Някой да знае от къде можем да го намерим?
      К. Кулев

Коментар

Защо спряха да качват 250 тиците вече второ състезание го няма.Ще съм много благодарен ако някой даде линк към тях защото в мининова и бтджънки само големия клас качват.

Коментар

Качват ги, ама със закъснение.
          Който не е гледал състезанието на Тhunder valey в 250... нищо не е гледал!!!
          http://www.mininova.org/tor/2740930
          Не пропускайте за нищо на света!
          К. Кулев

Коментар

Ей умря темата!
            Някой гледа ли Стийл сити? В 450 кара бившия шампион John Dowd- 44 години. Втория манш след малко лош старт и към 10та позиция ги подкара наред- Тедеско, Бърн и всякакви нашионални звезди и надежди. По едно време настигна и подмина и повелия в началото но поизостанал до 3та позиция Андрю Шорт, а след като Рийд направи няколко кълбета през глава (каквито само Стюърд прави) и усуквайки се като макарон реши да напусне трасето (на четири крака), пред него остана само новака на Ямаха Гьорки. Започна и него да застига, като намали разликата от 12 в този момент до 5 секунди 3 обиколки преди края. А трасето и атмосферните условия бяха ужасни. Пясъчното трасе след пороя който се беше излял беше станало още по-тежко. Цялото в ужасни, дълбоки коловози в които излитаха и се приземяваха. Ха сега да каже някой нещо за възрастта и мотокроса. На едно от най-тежките физически трасета, в най-силния шампионат, отказалия се преди 10 години бивш шампион на 44 години !!!! стана 2ри във втория манш и 3ти в генералното!!!
            К. Кулев

Коментар

Когато фактите говорят всичко друго замълчава.
              Той от шампионата е излязъл,
              но по всичко личи, че от трасето не е слизал.

Коментар

Наистина звучи невероятно да си в такава форма на 44 години освен това едно е да си във форма друго е да се състезаваш реално.
                Същото ни показа и Пишон няколко кръга тази година на МХ1. Малко позабравения вече французин показа на много от сегашните лидери кой кой е в реалност. За Еверт се говори че дори и сега е в страхотна форма и отново би бил лидер ако се завърне на трасето. С една дума класата си е класа.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Всъщност говоря за Саутуик, но гршката няма значение.
                  Да, Пишон спечели квалификацията при завръщането си в световния шампионат (в Малъри)! Гледах го наживо. И той и Евертс сигурно са във форма, но са десетина години по-млади и съвсем до скоро се състезаваха. А Дауд че не е слизал от мотора е ясно. Едва ли е лежал във фотьойла последните 10 години но да се състезаваш и подготвяш на най-високо ниво е едно (това правят всички, които той победи), а да покарваш от време на време за удоволствие съвсем друго. Средата на световния шампионат и на този отвът Атлантика е толкова конкурентна и силна, че това постижение е сериозен куриоз и според мен е невероятен подвиг! Абе свалям му шапка, дето се вика!
                  К. Кулев

Коментар

На Саутуик бях. Най-странният мокър пясък който съм виждал някога. Ще пусна снимки скоро. Засега толкоз

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Засега толкоз
                      Това твойто е направо чудовищна постъпка спрямо нас Много жарено... много

Коментар

Ти пали свещ че не съм и показал муцуната и краката. Че ще бягаш през девет земи в десета...

Коментар

Ц ц ц, таз лейди ще ме е срам да я погледна в очите (за краката да не говорим)
                          Гоблине, айде пускай и останалите снимки, засега началото е обещаващо
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Джокер - има я същата в темата за състезанието в Бъдс Крийк миналата година. Оказа се че не са гастрольорки.

Коментар

За Евертс мога да кажа, че да се качи и сега може да ги бие, защото Световният Шампионат не е бил по слаб доста време. И появата на Пишон го доказа. С идването си и подиум. Просто Европа е много далеч от АМА, а МХ1 е още повече. Докато МХ2 е силно доста, защото има много млади момчета, които ще направят кариера ако са здрави. Винаги съм го казвал, че проблема идва от нулевият награден фон. И давама пример неможе Евертс да взима по 1 милион Евро на година когато беше Шампион, а Кармайкъл да си докарваше около 4 милиона долара. И тогава долара беше 1.6 горе долу. Разликата е от небето до земята. Жалко но факт. Затова таланти като Пурсел, Бен Таунли, Макс Анстии и скоро много други ще ходят да карат в САЩ, защото в Европа ги чака много трепане за по 20 000 Евро на месец, което е нищо за 10 години кариера!

Коментар

Няколко от добрите имат много силни рекламни договори и единствено това ги спира да не заминат за Щатите. А че МХ1 е много слаб в момента е така, ще видим догодина някой от сегашните карачи в МХ2 какво ще направят в МХ1, струва ми се старите кучета ще берат ядове
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X