Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA Мотокрос в US

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• AMA Мотокрос в US

Днес започна сезонът по мотокрос. Не бях планувал да го гледам, но включих по грешка канала. Интересно беше и заслужава да се гледа. За съжаление не можах да го гледам от началото и изпуснах разговорите и коментарите преди състезанието. Веднага изникнаха три въпроса в главата ми
    1. Защо Стюарт не учасва (или не участваше)?
    2. Защо Риид участваше?
    3. От къде се извади този Майк Браун? Кой му изтупа нафталина?
    До колкото знам Риид се беше отказал от мотокроса още преди две години. Отказа се точно тогава когато можеше да спечели титлата карайки само на първа предавка. Майк Браун не можех да го понасям заради историите му с Лангстон.
    Който не го е гледал да го гледа. Държи в напрежение до края. Е, не е като суперкроса, но все пак.
    Коментаторите се изказаха, че Вилапото започвал все-повече да заприличва на Кармайкъл.
    Изглежда, че ще е интересен сезон. Стюарт може да си даде 1-2 състезания почивка и пак да вземе титлата. Тука няма кой да му се опъне...освен един. Като гледате ще видите кой.

До: AMA Мотокрос в US

Не бях влизал доста време! Има ли някакви коментари относно това дали Стюарт ще участва изобощо сега ще пусна да се сваля състезанието да видим за какво иде реч

Btw Глен Хелън ли е ппървото състезание?
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

http://www.allisports.com/pages/luca...cross-schedule

Да, Glen Helen Raceway в San Bernardino, CA

Коментар

Колеги явно не четете миналогодишни новини

- Още миналата година Стюарт изуми всички с това че при все цялата криза и общо намаление на заплащанията, той си уреди договор САМО за Суперкрос и изрично поясни че (тогава, миналата година) няма особено желание да кара в 2009 Мотокрос шампионата и смята да си почине.

- Още тогава това беше причина Рийд да каже "чакай бе, аз съм Суперкрос шампион за 2008ма, значи и на мен се полага такъв договор, за какво да се блъскам догодина в два шампионата ?!?", и да получи силно леден душ че за Стюарт става, а за него - тц. И това бе една от главните причини да се махне от Ямаха.

- Още от тогава букмейкърите събират залози аджеба ще участва ли Стюарт в Мотокрос шампионата, или ще си почине. И повечето, включотелно и аз, мислят че ще обяви участие в последния момент.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хм ми а дано да се появи...Без него пак е интересно, но...
          По-различно е от суперкроса. Вижда се на каква газ карат по това брутално трасе, непрекъснато са на ръба. Иначе само летят, а тука минават на магия по неравностите. На живо сигурно е невероятно. Вилопото има много агресия. Подготовка, огромно желание за надмощие и агресията, са елемените на победата. Който най-много го иска - той печели, иначе всички карат страхотно. И все пак ако Буба цъфне и се окаже , че Вилопото е получил увереност и се захапят ще полудеем Те и другите не са за отписване. Ето Чад не ги мачка така , както беше в суперкроса. Интересното е, че някои се надъхват още повече и показват хъс още при следващото съзтезание, така че нищо се знае. Ще е интересно определено. Мотокроса е спорт на много високо ментално ниво. Нямам думи какво в същност се случва на трасето...

Коментар

Успях да го изгледам състезанието не е зрелище както при суперкроса както беше казал един колега макар че карат пак същите батковци.
            Пистата беше с нечовещеки размери това ме впечатли много. Вилопото минаваше по най-бързата права с над 115км/ч. Стюарт незнам дали ше се появи ама се надявам и то по скоро. Коментаторите казаха че щял да кара ама не целия шампионат незнам колко значи това ама.
            А Рийд щом не е карал мотокрос толкова време обяснимо е че поизостана малко, ама вероятно ще влезне в час и ще гледаме пак битка. Момчето с кавазаки Номер 2 вече всички го знаем, а на мотокрос май е още по добър. Ако правилно съм разбрал е станал 2 пъти пампион при 250-ките!?
            Последно редактирано от Тануцо; 26-05-09, 21:05. Причина: стилистична ;)
            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

..попаднах снощи и аз случайно погледах 2 ри кръг..
              ..силно съм впечатлен дори по силно от колкото от суперкрос шампионата хем и предишни години съм следял шампионата им

това трасе обаче май бе малко по нетипично за американските мотокрос трасета малко по приличаше на европейските май
              техните повечето са едни такива тесни и изровени
              а явно е старо защото изписаха че от 1974 се провежда там състезания

но както и да е ..въпроса е че амамноооооого яка газ дават тия бе ..айй стига бе..си казахме с малкия като го гледахме..който не е гледал да си го дръпне
              имах чуство че превъртат на бърз кадър състезанието
              няма такова каране..грант направо ме изуми с алези направиха страхотна битка..направо учебник по изпреварвания и затваряния
              в някои завои сигурно влизаха с по бая над 100км в час
              включително и първте след старта завои ..много бързи..абе -гледайте го няма какво да ви обяснявам..същото като световния шампионат ..само че карат на "забързан кадър" ..и са агресивни ..все едно това им е за последно в живота да се качат на мотор

Коментар

Гледах и аз втори кръг. Наистина много яка газ раздават. Жалко само, че Вилопото отпада до края на шампионата поради контузия, но въпреки това смятам, че ще е интересно до финала. Поздрави!!!

Коментар

Много газ да. По тия бабуни така влизат ...направо на живот и смърт! Джош Грант как слезе от мотора и се качи, направо скочих от стола )
                  От суперкроса нещо заблязах, че тия момчета май са по без нищо - само по фланелки. Не всички де, ама повечето. Какво е това нещо..верно на живот и смърт.
                  Много интересен е шампионата...ще е забавно

Коментар

Жалко за Вилопото,че се контузи без него и без Стюард ще бъде различно.Гледайте 250куб.там е доста интересно.

Коментар

Изгледах третият кръг. Каквото и да пиша няма да е изненада за който и да е. Няма го Вилапото и състезанието не беше кой знае какво зрелище. Имам чувството, че Риид нещо няма желание да натиска. Казвам го това, съдейки по вторият манш (най-вече) и първият след падането му. До половината на вторият манш той си тантуркаше шести и въобще не си даваше зор, без някакви признаци за живот, сякаш жигльорите му бяха запушени. От средата започна едно лудо каране като че ли са му казали, че от това зависи животът му. Обаче Алези беше вече "заминал". Дали са му дали нареждане да не го закача?

От суперкроса нещо заблязах, че тия момчета май са по без нищо - само по фланелки. Не всички де, ама повечето. Какво е това нещо..верно на живот и смърт.
                      Повечето използват протектори като фанелки (затова не се забелязват), които предпазват само гърдите и гърба. Или ги слагат под фанелката. Те са гъвкави, не са като при ендурото. Използват се за да се предпазват от летящите камъни (камъчета), не при падане.
                      Последно редактирано от spotbeam; 09-06-09, 18:38.

Коментар

Ново двайсет...

Вчера (8 юни) Майк Алеси е счупил колянна капачка при тренировки в Пенсилвания. Не се знае как ще му се отрази на продължаването му в шампионата.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колеги кажете от кЪде да сваля и да гледам вече миналите 3 кръга....
                          Последно редактирано от Тануцо; 09-06-09, 22:41.
                          Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

http://www.mininova.org/search/?sear...oss+2009&cat=0

ПП. Много добре си излязъл на тая снимка (на аватара)......
                            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                              Повечето използват протектори като фанелки (затова не се забелязват), които предпазват само гърдите и гърба. Или ги слагат под фанелката. Те са гъвкави, не са като при ендурото. Използват се за да се предпазват от летящите камъни (камъчета), не при падане.
                              Да, такива протектори ползват и в Световния МХ шампионат. Видях това преди няколко състезания на Бараган - представлява едно като бронежилетка
                              Нещо такова може би:

На Бараган специално беше едно като потник с подплата, при това не видях никакви надписи никъде, абе все едно той си я е шил

Към момента не ми остава време да гледам АМА Мотокроса (то аз и Световния МХ не мога да смогна да гледам напоследък), но ще се опитам скоро да намеря такова и да видя и аз за к,во иде реч ...
                              Последно редактирано от HD; 10-06-09, 08:18.
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X