Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли мото клуб в Перник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли ендуро(мотокрос)клуб в Перник

Първоначално публикуван от m.x.t Преглед на мнение
    Здравейте,искам да кажа че няма "клуб" в Перник с база и машини.Такъв е имало но преди 15 години.Сега в Перник има 2 клуба .Единият е Миньор а другият Георгиев-Ямаха мотор спорт.В момента нито един от двата няма състезатели поради една много проста причина-липсата на ПАРИ.Въпреки че аз съм председател на Георгиев-Ямаха мотор спорт вече 3 години съм състезател на Троян мотор спорт.Относно трасето -за да се изравни с булдозер са необходими около 2000лв.Все пак сме решили няколко човека да съберем парите и да го преправим малко,но това ще стане най вероятно през Април.
    Ако мога да дам още някаква информация-питайте.
    М.Тодоров
    Ами ако съберем пари всички желаещи да карат на трасето и в един от клубовете няма ли да стане ?
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Всеки който иска да му бъде изваден лиценз за да участва на републиканския мотокрос или ендуро шампионат към МСК ГЕОРГИЕВ-ЯМАХА МОТОР СПОРТ няма проблем.Условието от БФМ е застраховка на стойност 15 000лв. (като в нея задължително трябва да пише че е валидна за мотоциклетизъм) ,медицинско от личния лекар и снимка за лиценза.

Коментар

Всеки който иска да му бъде изваден лиценз за да участва на републиканския мотокрос или ендуро шампионат към МСК ГЕОРГИЕВ-ЯМАХА МОТОР СПОРТ няма проблем.Условието от БФМ е застраховка на стойност 15 000лв. (като в нея задължително трябва да пише че е валидна за мотоциклетизъм) ,медицинско от личния лекар и снимка за лиценза.
        А застраховката плаща ли се и изобщо какви пари се дават за тези работи защото аз сам 100% че идвам в клуба !!!
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
          А застраховката плаща ли се и изобщо какви пари се дават за тези работи защото аз сам 100% че идвам в клуба !!!
          Застраховка се плаща в зависимост от тарифата на застрахователя между 200 и 350 лв някъде.Отделно за лиценз ще са ти необходими към 50 лв за "Б Лиценз" или поне така мисля.Застраховката важи за всички дисциплини мотоциклетни спортове , а лиценза само за мотокрос.Ако искаш да караш ендуро или писта примерно плащаш отделни лицензи.
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ами относно този клуб с твоя машина ли се състезаваш или ти дават "служебна " ?

Коментар

Ако има клуб със служебни и аз искам да карам там.За съжаление всичко излиза от собствения ни джоб.Като започнеш от застраховката,лиценза,мотора,подръжката,горивото и какво ли още не(всичко което се сетиш) плащаме сами.Клуба е само за да можеш да си изкараш лиценз.

Коментар

Ако има клуб със служебни и аз искам да карам там.За съжаление всичко излиза от собствения ни джоб.Като започнеш от застраховката,лиценза,мотора,подръжката,горивото и какво ли още не(всичко което се сетиш) плащаме сами.Клуба е само за да можеш да си изкараш лиценз.
                Мерси много колега,питам защото съм много запознат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X