Моят въпрос е дали има клуб за мотокрос или ендуро в Перник.Ако е така каде имат офис и какви са изискванията за влизане в клуба.Също ако нама такъв клуб може ли да се направи и какво се изисква за направата му,има много хора дето искат да тренират и има хора за тренйори а ще се намери и спонсор.Само кажете как става и какво трябва.Мерси предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли мото клуб в Перник
Свий
X
-
Има ли мото клуб в Перник
Последно редактирано от Спас Спасов; 01-02-09, 14:04.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!Тагове: Няма
-
До: Мотокрос Перник ??
Колега, малко търпение, не може за два часа да очакваш някой да ти отговори.
Огледай се тук
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%EA%EB%F3%E1
Успоредно - повечето софийски мотокрос клубове редовно тренират на пистата в Бучино, завърти се там и питай когато видиш някой да тренира.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
До: Има ли ендуро(мотокрос)клуб в Перник
Преди няколко месеца към мен за съвет се обърна г-н Николов, който заедно със свои приятели и съмишленици е подхванал идеята за възстановяване на клуба в Перник, заедно с прилежащите към него база и машини. Искаха да направят както мотокрос, така и ендуро в Перник, но отдавна не сме се чували за да кажа до къде са я докарали.
Ако се появи някаква информация, ще ви уведомя !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеПреди няколко месеца към мен за съвет се обърна г-н Николов, който заедно със свои приятели и съмишленици е подхванал идеята за възстановяване на клуба в Перник, заедно с прилежащите към него база и машини. Искаха да направят както мотокрос, така и ендуро в Перник, но отдавна не сме се чували за да кажа до къде са я докарали.
Ако се появи някаква информация, ще ви уведомя !Само дано се осъществи идеята. Най малкото сега трасето се самоунищожава и изравя. Поне да има някаква опддръжка на това съоръжение. Сигурен съм, че ако се оправи и се сложи входна такса много хора ще се радват да си я платят само и само да карат на поддържано трасе.
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеToва е прекрасна новинаСамо дано се осъществи идеята. Най малкото сега трасето се самоунищожава и изравя. Поне да има някаква опддръжка на това съоръжение. Сигурен съм, че ако се оправи и се сложи входна такса много хора ще се радват да си я платят само и само да карат на поддържано трасе.
OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Няма ли някой да даде идей или нещо подобно за да може да се осъществи този "проект".Това ще бъде не само за мен а и за всички желаещи да карат на потдърщано трасе срещу някаква предполага смештна такса от 5-6 лева. А и за мотокроса ще има много желаещи да тренират стига да се намери треньор(и) и спонсор(и)..Давайте савети плсOffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
мисля че говорите за пистата на бучино? ако искате да се саберем в сабота там ка 10 часа и да поговорим и покараме?Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнениемисля че говорите за пистата на бучино? ако искате да се саберем в сабота там ка 10 часа и да поговорим и покараме?А иначе точно за бучино говориме..
OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Колега неправилно си разбрал..никой не е казал че ще е за еднуро тя си е за мотокрос и ще си остане за мотокрос просто искаме да я пооправим и да направим школа за млади таланти.Но има много място покрай нея може да зглобиме някакви елементи и за ендуроOffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
ако искате можем да саберем по някой лев и да викнем някой от турците кадето правят магистралата да позаглади малко пистата или другия вариант е да отидем с лопати и да поправим !!!Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнениеако искате можем да саберем по някой лев и да викнем някой от турците кадето правят магистралата да позаглади малко пистата или другия вариант е да отидем с лопати и да поправим !!!OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеПреди няколко месеца към мен за съвет се обърна г-н Николов, който заедно със свои приятели и съмишленици е подхванал идеята за възстановяване на клуба в Перник, заедно с прилежащите към него база и машини. Искаха да направят както мотокрос, така и ендуро в Перник, но отдавна не сме се чували за да кажа до къде са я докарали.
Ако се появи някаква информация, ще ви уведомя !
Ако мога да дам още някаква информация-питайте.
М.Тодоров
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар