Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли мото клуб в Перник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли мото клуб в Перник

Моят въпрос е дали има клуб за мотокрос или ендуро в Перник.Ако е така каде имат офис и какви са изискванията за влизане в клуба.Също ако нама такъв клуб може ли да се направи и какво се изисква за направата му,има много хора дето искат да тренират и има хора за тренйори а ще се намери и спонсор.Само кажете как става и какво трябва.Мерси предварително !
    Последно редактирано от Спас Спасов; 01-02-09, 14:04.
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

До: Мотокрос Перник ??

Няма ли някой да ми помогне ?

айде плс колеги..
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

До: Мотокрос Перник ??

Колега, малко търпение, не може за два часа да очакваш някой да ти отговори.

Огледай се тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%EA%EB%F3%E1

Успоредно - повечето софийски мотокрос клубове редовно тренират на пистата в Бучино, завърти се там и питай когато видиш някой да тренира.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Има ли ендуро(мотокрос)клуб в Перник

Преди няколко месеца към мен за съвет се обърна г-н Николов, който заедно със свои приятели и съмишленици е подхванал идеята за възстановяване на клуба в Перник, заедно с прилежащите към него база и машини. Искаха да направят както мотокрос, така и ендуро в Перник, но отдавна не сме се чували за да кажа до къде са я докарали.
        Ако се появи някаква информация, ще ви уведомя !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
          Преди няколко месеца към мен за съвет се обърна г-н Николов, който заедно със свои приятели и съмишленици е подхванал идеята за възстановяване на клуба в Перник, заедно с прилежащите към него база и машини. Искаха да направят както мотокрос, така и ендуро в Перник, но отдавна не сме се чували за да кажа до къде са я докарали.
          Toва е прекрасна новина Само дано се осъществи идеята. Най малкото сега трасето се самоунищожава и изравя. Поне да има някаква опддръжка на това съоръжение. Сигурен съм, че ако се оправи и се сложи входна такса много хора ще се радват да си я платят само и само да карат на поддържано трасе.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Toва е прекрасна новина Само дано се осъществи идеята. Най малкото сега трасето се самоунищожава и изравя. Поне да има някаква опддръжка на това съоръжение. Сигурен съм, че ако се оправи и се сложи входна такса много хора ще се радват да си я платят само и само да карат на поддържано трасе.
            Дам Йонка мого си прав.Пиши по скайпа и да се разбереме да намерим връзка с някой съгласен да помогне с средства и време.И също ако има съгласни да помогнат по някакъв начин пишете тука в темата или званнете да се разбереме какво може да се прави 0885430026 Спас.

Коментар

Все трябва да има начини..
              Прикачени файлове

Коментар

Няма ли някой да даде идей или нещо подобно за да може да се осъществи този "проект".Това ще бъде не само за мен а и за всички желаещи да карат на потдърщано трасе срещу някаква предполага смештна такса от 5-6 лева. А и за мотокроса ще има много желаещи да тренират стига да се намери треньор(и) и спонсор(и)..Давайте савети плс

Коментар

мисля че говорите за пистата на бучино? ако искате да се саберем в сабота там ка 10 часа и да поговорим и покараме?
                  Опел Корса В 1,4 82 коня
                  Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                  Ямаха ХТ 600Е
                  Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
                    мисля че говорите за пистата на бучино? ако искате да се саберем в сабота там ка 10 часа и да поговорим и покараме?
                    Става стига да се сабереме ! А иначе точно за бучино говориме..

Коментар

тази година няма ли да има састезание на нея !!тя си е з крос трябва да се преправя за ендуро !!
                      Опел Корса В 1,4 82 коня
                      Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                      Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Колега неправилно си разбрал..никой не е казал че ще е за еднуро тя си е за мотокрос и ще си остане за мотокрос просто искаме да я пооправим и да направим школа за млади таланти.Но има много място покрай нея може да зглобиме някакви елементи и за ендуро

Коментар

ако искате можем да саберем по някой лев и да викнем някой от турците кадето правят магистралата да позаглади малко пистата или другия вариант е да отидем с лопати и да поправим !!!
                          Опел Корса В 1,4 82 коня
                          Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                          Ямаха ХТ 600Е

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
                            ако искате можем да саберем по някой лев и да викнем някой от турците кадето правят магистралата да позаглади малко пистата или другия вариант е да отидем с лопати и да поправим !!!
                            Колега то това е лесно с сабирането на парите,с турците и лопатите но не става въпрос за това защото труда ни отива подяволите след като не се потдържа.На това трасе има хора дето карат често и предполага са си направили труда поне веднъж да я пооправят но виждаш сам че без потдръжка нищо не става ! А и неможе да се сабираме през 2-3 дни да я оправяме.Трябва да се стопанисва от някой !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Здравейте,искам да кажа че няма "клуб" в Перник с база и машини.Такъв е имало но преди 15 години.Сега в Перник има 2 клуба .Единият е Миньор а другият Георгиев-Ямаха мотор спорт.В момента нито един от двата няма състезатели поради една много проста причина-липсата на ПАРИ.Въпреки че аз съм председател на Георгиев-Ямаха мотор спорт вече 3 години съм състезател на Троян мотор спорт.Относно трасето -за да се изравни с булдозер са необходими около 2000лв.Все пак сме решили няколко човека да съберем парите и да го преправим малко,но това ще стане най вероятно през Април.
                              Ако мога да дам още някаква информация-питайте.
                              М.Тодоров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X