Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кога е имало суперкрос в България ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кога е имало суперкрос в България ?

От 1995 до 2000г. учех в Правец в техникума и ходих да гледам състезанията, но не помня колко бяха през този период.Трасето беше много атрактивно за публиката с много бабуни и скокове, особенно пред централната трибуна.За съжаление нямам снимки.Трасето се намираше до спортната зала и стадиона, до едно от тренировъчните игрища, сега както каза и друг колега по-горе е направено на футболен терен, все пак ходят водещи отбори от БГ първенството на легери в Правец.Жалко за трасето, беше наистина хубаво и атрактивно.
    2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
    2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
    2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Значи първото подобие на суперкрос трасе беше направено някаде около град Септември и го прави Колю от Пловдив тогава му по западен стандарт та там си карахме кръгове от репобликанският шампионат.
      Това да е било 1986или87год.
      Да сме на ясно не говориме за крос в зала или както му викат сега аренакрос

Коментар

Това трасе за което говориш е в Стамболийски.Точно до реката и почвата е леко песъклива.Там се провеждаха шампионатите по мото-крос,но за съжаление вече не се кара там.

Коментар

Първоначално публикуван от m.x.t Преглед на мнение
          Жоро Пашов е първия който направи супер крос(както каза той).Първия шампион на България по супер-крос е Христо Георгиев през 1992г.За съжаление през годините останаха малко трасета и на края шампионата се правеше само в Правец.А сега от няколко години вече и няма такива състезания.Относно суперкроса в зала.Шампиона там не е Александър Тодоров а Мартин Тодоров(тоест аз).Понеже Калин си спомня състезанието в зала Фестивална когато катката стана първи,като се съберем на следващото състезание ще изкоментираме самото състезание.
          Марто сега повечето,дават газ пред компютъра и на правата улица пред тях ,а се позовават на фактите- от рода оня това казал ,тоя това казал .За съжаление това е в България на този етап ,всичке го правят за да се изфукат и веднага някой да им стане спонсор.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
            Марто сега повечето,дават газ пред компютъра и на правата улица пред тях ,а се позовават на фактите- от рода оня това казал ,тоя това казал .За съжаление това е в България на този етап ,всичке го правят за да се изфукат и веднага някой да им стане спонсор.
            Прав си колега с уважение към теб защото сме се виждали може би само вие с Мартин сте чували за Николай Даков който имаше 3то място в супер кроса за 1997г май непомня кога "срамота" а му бях механик поздрави.
            Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 09-03-09, 23:49. Причина: 1
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Ееее Николай Даков си караше ,ако го видиш много здраве да му пратиш ,няма да забравя една година бяхме в Турция на един крос и като го заряза Дилов от Правец нещо се сджавкаха,че го прибирахме

Коментар

..Даков на състезанията в Хасково винаги правеше впечатление с техничното си каране по това време и специално аз му бях фен дори се и запознахме и по едно време му бях дал да пробва и едни масла че тогава бях дистрибутор..на една марка ..те тогава с Лилов заедно ходиха по състезанията

Коментар

Аз съм от Бургас и в нашата спортна зала 'Младост" веднъж имаше суперкрос.Не помня точната година,но в почивката между стартовете пя Тони Дачева /от оркестър кристал/.По това който слуша такава музика може да каже годината. Трасето беше сковано от дъски,както е писал колега по-горе.А през 1992 или 3 гледах подобно състезание на стадиона в Сливен.Трасето беше доста атрактивно,със скокове от натрупана пръст,наредени греди,даже използваха и сектор от пейките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X