Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос школа в Севлиево ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотокрос школа в Севлиево ?!

Първоначално публикуван от Donko74 Преглед на мнение
    Здравейте,
    обръщам се към вас с надеждата, някой да ми даде някаква по-ясна и точна информация, защото ние със съпруга ми все още "опипваме почвата" и получаваме каква ли не противоречива информация.
    Става въпрос за следното: синът ни е почти на 6 години и две крачки не може да направи без да си ужули колената, но като се качи на моторчето (има китайско такова) е неудържим. А и само мотори и състезания са му в главата. Затова решихме, ако това е призванието му, да не му пречим. И тук започват трудностите. Първо,не сме ориентирани какъв мотор да му купим. Пробвахме с Kawasaki 65 cc, но му е твърде голям. От представителството на КТМ ни казаха, че 50 сс-ови мотори имало само автоматик, а ние искаме да е със скорости. Мислехме да отидем до Севлиево, да видим как стои там въпроса, но не мога да намеря никакви координати на детската школа. Та, както казах по-горе - пълен хаос. Ако може някой да ни даде телефон за връзка с детската школа в Севлиево, или да ни посъветва за избора на мотор, предварително благодаря.

П.П. Организират ли се състезания за толкова малки деца, и с какви мотори се състезават?

Здравейте щом сте решили да тръгвате по този път според мен най добре е да вземете на малкият мотор с скорости Относно марката всеки има някакво предпочитание Аз ще Ви дам телефон за връзка с Севлиево 067 530 917 ако решите да вземете на първо време мотор втора употреба които е в перфектно състояние ми пишете на имеил
    moniracing@abv.bg

Коментар

Много благодаря на всички за информацията.
      Обадих се до мотошколата в Севлиево и тази година наистина няма прием.
      MONI RACING TEAM, доколкото разбрах от поста Ви в една друга тема, моторчето, което предлагате е Kawasaki KX 65 cc. Този вариант е финансово по-изгоден, защото с една покупка си решаваме въпроса с мотора за поне 4-5 години напред, но (тук има едно голямо НО...), този мотор е наистина много висок и тежък за нас. Все още сме много малки и слабички. Затова търсим КТМ SX 50 cc. Ако някой предлага такъв мотор, нека пише.
      Още веднъж благодаря.
      Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Нов ли търсите или втора употреба?
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Втора употреба. Новият е прекалено скъп за една година каране. А след това се надявам да сме порасли достатъчно ( и в прекия и в преносния смисъл ) за 65 сс.
          Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Първоначално публикуван от Donko74 Преглед на мнение
            Много благодаря на всички за информацията.
            Обадих се до мотошколата в Севлиево и тази година наистина няма прием.
            MONI RACING TEAM, доколкото разбрах от поста Ви в една друга тема, моторчето, което предлагате е Kawasaki KX 65 cc. Този вариант е финансово по-изгоден, защото с една покупка си решаваме въпроса с мотора за поне 4-5 години напред, но (тук има едно голямо НО...), този мотор е наистина много висок и тежък за нас. Все още сме много малки и слабички. Затова търсим КТМ SX 50 cc. Ако някой предлага такъв мотор, нека пише.
            Още веднъж благодаря.
            Посъветваите се с хора от бранша но след като мислите да участвате на състезания по добре е да вземете мотор с скорости Преди години и ние направихме грешка нашият син навърши пет години за рожденият му ден му купихме чисто ново КТМ-50см - далече бяхме от мисълта за състезания ние му го взехме да си кара в двора е покараго до есента и след това не му обръщаше внимание на следващото лято пак малко и така След една година вече искаше скутер взехме един скутер да се вози но и скутера е автоматик него го покара по дълго време Когато навърши 9 години моят съпруг и фамилята решиха че е по добре за него да му се вземе мотор с скорости за да се научи да кара и работи с скорости Аз бях против защото знаех какво е продължението че ще се тръгне по състезания и тн но въпреки моито НЕ се появиха с нов КТМ 65 см Да започна да работи с скоростите но имаше грешни навици
            1 На автоматика спирачките и предна и задна са на кормилото-както при колелото Докато при 65см вече задната спирачка се натиска с крачето а на неино място на кормилото се появява съидинителят
            Това при нас бяха едни навици които много трудно се изкорениха
            Има варианти да бъде свалено самото моторче
            А знаете ли колко дечица татковците или трениорите ги държат на старта защото не стигат земята
            Не че ви обеждавам но ако детето кара автоматик това ще бъде загуба на време и средства Защото като вземете след това мотор с скорости тои започва от начало а доколкото разбирам искате и да се състезава Нека и други си дадът своето мнение но в Севлиево когато купиха първите мотори бяха автоматици сега всички са с скорости 65см
            Не мислете че ви пиша тези неща защото имаме моторче за продаване далеч съм от тази мисъл пиша го за да не допуснете грешка която ние направихме преди години Въпреки че при нас може да не се счита за грешка защото ние бяхме далеч от мисълта да участваме по състезания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X