Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос школа в Севлиево ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотокрос школа в Севлиево ?!

Здравейте,съфорумци.От доста време следя форума и чета с интерес.Днес един мой приятел,който тренира борба,ми обяснява че имало от тяхния отбор някакъв Иван,който тренирал мотокрос,ама се отказал заради парите.Подробности не ми се обясняват.Моя приятел го поразпитал за мотокроса.Станало въпрос нещо за Петър Петров дали са паралии и Иван казал,че не ,ама има много големи спонсори.Също така ,че може всеки да се запише да тренира стига да има малко опит с моторите,или нещо такова не го е разпитвал за подробности.Интересува ме дали има нещо вярно,но малко не ми се вярва

До: Мотокрос Севлиево ?!

Има единствено школа за малко деца която ще се прави за 2ра година ако не се лъжа, в началото почват повече, след това окапват или заради незадоволителна езда или заради липса на пари на родителите им. Иначе отбор и треньор в Севлиево няма. Ако искаш някой да те тренира ще се намери, но вероятно ще иска и заплащане
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако примерно си намеря някой да ме тренира сигурно и мотор трябва да си търся ?

Коментар

Със сигурност.Нали искаш да тренираш мотокрос а не борба или лека атлетика.
        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Ако си на 6-7 годин ще има кои да те тренира
          Ама маи си малко по-голям и вече е късно да ставаш ПРО.
          Иначе има училище по мотокрос в Севлиево
          http://www.bfm.bg/index_.htm
          А Петър Петрров незнам дали има спонсори или дали имат пари,ама момчето кара много здраво и имат бая скъп кемпер,няколко пъти сме се срещали по-състезанията и на Севлиево като ходя да тренирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Има единствено школа за малко деца която ще се прави за 2ра година ако не се лъжа, в началото почват повече, след това окапват или заради незадоволителна езда или заради липса на пари на родителите им. Иначе отбор и треньор в Севлиево няма. Ако искаш някой да те тренира ще се намери, но вероятно ще иска и заплащане
            Виждам че си от Севлиево и си много активен във форума.Тук някаде пишеше че Иваило е тренер на школата за начинаещи.Верно ли е или е поредната..............?????????
            LZ1HAH
            0888705588

Коментар

Първоначално публикуван от КОКО Преглед на мнение
              Виждам че си от Севлиево и си много активен във форума.Тук някаде пишеше че Иваило е тренер на школата за начинаещи.Верно ли е или е поредната..............?????????
              вярно е треньори са Ивайло Деев и Яким Балинов
              [FONT=System][/FONT]

Коментар

Иво тренираше първата година само, сега не.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Здравейте, Севлиево има школа но тим няма. Синът ни който е 4 годинки и кара и тренира и ние бяхме тръгнали да се интересуваме как стои въпроса в Севлиево. Положението е следното:
                  В Севлиево карат с мотори Ямаха автомат 50 куб., тренировките им са само понеделник, сряда и петък, което означава, че ако не сте от околността с пътуването е трудно. Тренира се от март до септември като на няколко месеца имат елиминации и последните трима отпадат а първите двама, които остават им дават мотори. За цяла седмица да стои детето няма как понеже никой не поема тези разноски. Ние също умувахме доста как да постъпим и се стигна до там, че намерихме няколко големи спонсора и детето ни тренира с индивидуален треньор, което е най добрия вариант.

Коментар

С КТМ-и карат момчетата и то истински кросови.
                    тия ямахи 50 автоматика са далеч от кросовите.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      С КТМ-и карат момчетата и то истински кросови.
                      тия ямахи 50 автоматика са далеч от кросовите.
                      Е естествено истински кросови са, поне ние като бяхме там бяха ямахи и тогава бяха казали, че са ктм но не бяха.

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Zaimov Преглед на мнение
                        Здравейте, Севлиево има школа но тим няма. Синът ни който е 4 годинки и кара и тренира и ние бяхме тръгнали да се интересуваме как стои въпроса в Севлиево. Положението е следното:
                        В Севлиево карат с мотори Ямаха автомат 50 куб., тренировките им са само понеделник, сряда и петък, което означава, че ако не сте от околността с пътуването е трудно. Тренира се от март до септември като на няколко месеца имат елиминации и последните трима отпадат а първите двама, които остават им дават мотори. За цяла седмица да стои детето няма как понеже никой не поема тези разноски. Ние също умувахме доста как да постъпим и се стигна до там, че намерихме няколко големи спонсора и детето ни тренира с индивидуален треньор, което е най добрия вариант.
                        Здравейте не ви познавам а и вие мен(нее нужно)първо да ви кажа някои неща :КТМ-ми са 50сс и са 6 бр. ,това че има такава възможност е уникална защото го няма никъде по света(всеки тръгва на частно дори и най-добрите ) решили сте правилно с личен треньор (подберети си треньора не всеки който е карал мотор може да предава знания) на пролет като почнат състезанията ще си сверите часовника с децата които ще са останали от школата ,и най-най-важното детето е малко не го мъчете заради болни родителски амбиции или че то иска да кара (то незнае каво ще иска утре камоли да кара) Хари Евертс е качил сина си Стефан на 11 години дотогава не му е давал да кара като е казвал че не осъзнава разликата от каране и ИГРА.

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                          Здравейте не ви познавам а и вие мен(нее нужно)първо да ви кажа някои неща :КТМ-ми са 50сс и са 6 бр. ,това че има такава възможност е уникална защото го няма никъде по света(всеки тръгва на частно дори и най-добрите ) решили сте правилно с личен треньор (подберети си треньора не всеки който е карал мотор може да предава знания) на пролет като почнат състезанията ще си сверите часовника с децата които ще са останали от школата ,и най-най-важното детето е малко не го мъчете заради болни родителски амбиции или че то иска да кара (то незнае каво ще иска утре камоли да кара) Хари Евертс е качил сина си Стефан на 11 години дотогава не му е давал да кара като е казвал че не осъзнава разликата от каране и ИГРА.
                          Здравейте,приятно ми е Мартин Заимов ние предпочетохме този вариант понеже Севлиево ни е доста далеч и сме ангажирани и не можем да пътуваме толкова често, иначе идеята с школата е прекрасна и има доста талантливи деца в България. Да за моторите са КТМ поправям се грешката е моя, когато ние се интересувахме беше написано на сайта, че са ямаха, но се оказа, че са КТМ. По принцип синът ми още е малък за състезания едва е на 4 годинки , но мисля за възрастта си се справя много, много добре. Колкото до насилването на сила хубост не става, не става въпрос за болни родителски амбиции. Само за информация кара мотор от 3 годишен. Всичкото, което го прави е по негова амбиция.А за това, за школата, че никъде по света го няма не съм съгласен, само за пример ще посоча детско юношеската школа на кавасаки в Холандия а за същите школи в Италия и Франция какво да кажем. По принцип би било хубаво в България да има поне още няколко такива школи но уви... За в близко бъдеще сме намислили нещо подобно да направим като в Севлиево и в Варна с помоща на доста спонсори, но ще видим.

Коментар

До: Мотокрос школа в Севлиево ?!

Здравейте,
                            обръщам се към вас с надеждата, някой да ми даде някаква по-ясна и точна информация, защото ние със съпруга ми все още "опипваме почвата" и получаваме каква ли не противоречива информация.
                            Става въпрос за следното: синът ни е почти на 6 години и две крачки не може да направи без да си ужули колената, но като се качи на моторчето (има китайско такова) е неудържим. А и само мотори и състезания са му в главата. Затова решихме, ако това е призванието му, да не му пречим. И тук започват трудностите. Първо,не сме ориентирани какъв мотор да му купим. Пробвахме с Kawasaki 65 cc, но му е твърде голям. От представителството на КТМ ни казаха, че 50 сс-ови мотори имало само автоматик, а ние искаме да е със скорости. Мислехме да отидем до Севлиево, да видим как стои там въпроса, но не мога да намеря никакви координати на детската школа. Та, както казах по-горе - пълен хаос. Ако може някой да ни даде телефон за връзка с детската школа в Севлиево, или да ни посъветва за избора на мотор, предварително благодаря.

П.П. Организират ли се състезания за толкова малки деца, и с какви мотори се състезават?
                            Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

До: Мотокрос школа в Севлиево ?!

Доколкото съм запознат тази година няма да има школа. Причините били че няма желаещи защото школата е в Севлиево а това е свързано с пътувания и няма как да си оставите детето там. Освен това предполагам че нещата опират и до пари.
                              Мисля че актуална информация може да получите от федерацията www.bfm.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X