Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Free Style в България ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли Free Style в България ?

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
    NooS нали знаеш, че за да направиш дори и "no hander" трябва да се отлепиш доста.Затова ти казвам приятелски (да не си помислиш, че ти сакарам или че аз мога нещо повече.. ) просто пояснявам, че първо трябва да се научим да се отлепяме прилично и тогава да мислим за фрии стайл.Аз лично при първите ми опити за скок направих едвам забелижим whip. Просто леко наклоних атвто във въздуха, но адреналина ми скочи, а това беше моята цел.. Даже си мисля, че това нещо го направи скока, който ме хвърли малко настрани.. Важното е да се разминаваме без падания

П.п Ти да не се отказа от четирите колелета
    П.п 2 Много ме кефи как някои потребители започнаха да пишат компетентно и да използват термини, на които знаят значението. Доказваме, че в България може да развием Free Style
    Ами виж моето мнение е, че трябва да се пробва от всичко! Още не съм се отказал, но след това лято мисля да мина в 125сс 2Т класа Иначе за какъвто и да е трик си трябва височина и дължина на скока... за момента съм правил само no hand със кросака на един приятел, но скока си го позволяваше... Така, че живот и здраве до 1 год. ще почна да практикувам свободния стил повечко и ще пускам снимки и клипчета разбира се
    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X