Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Free Style в България ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли Free Style в България ?

От доста дълго време се запитвам , дали в България има такова животно като Free Style или е само някакъв мит и легенда , за който сме чували от батковците , посетили големия континент . Всеки един от нас е въздъхвал , пред изпълненията на динозаврите в слободния полет на пистата , но дали има някой млад и луд човек в България , който поне малко да наподобява в този стил на американците ?!? Ако има такива атрактивни и вълнуващи мотористи в България , нека това да е темата , в която те да се чувстват поканени да споделят своя опит , чрез снимков и филмов материял ! Нека и всеки един от участниците в форума , който има по интересна снимка да я качи , за да се радваме всички на нея ! Надявам се доста от посетителите да бъркат участниците , в темата с изпълнителите на Free в САЩ !

П.П. Ако темата се развие с течение на времето , модераторите могат да променят заглавитето като махнат " Има ли... " .
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

До: Има ли Free Style в България ?

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
    От доста дълго време се запитвам , дали в България има такова животно като Free Style или е само някакъв мит и легенда , за който сме чували от батковците , посетили големия континент . Всеки един от нас е въздъхвал , пред изпълненията на динозаврите в слободния полет на пистата , но дали има някой млад и луд човек в България , който поне малко да наподобява в този стил на американците ?!? Ако има такива атрактивни и вълнуващи мотористи в България , нека това да е темата , в която те да се чувстват поканени да споделят своя опит , чрез снимков и филмов материял ! Нека и всеки един от участниците в форума , който има по интересна снимка да я качи , за да се радваме всички на нея ! Надявам се доста от посетителите да бъркат участниците , в темата с изпълнителите на Free в САЩ !

П.П. Ако темата се развие с течение на времето , модераторите могат да променят заглавитето като махнат " Има ли... " .

То мотокрос няма-ти фристайл.

И не знам какво разбираме фристайл-каране с елементи за определено време със пригоден за това терен и съдии,които да дават оценка на съчетанието или яко каране със яки скоци и някой друг елемент.Каквото и да е-лично мое мнение специално в мотокроса и производните му е , че в България всички без изключение сме едни фенове. Дори и състезателите , националния отбор и всички-фенове сме. Не знам някой да се издържа от мотокрос,КАРАЙКИ. Ходил съм на много фристайл състезания и просто като гледам бюджета на отборите...мен страх ме хваща за какви суми става дума. Изпипана работа.И бих казал към момента недостижима от никой. Като видях на ред бул камиона -че той единия целият става на рампа-ремаркето,друг носи разни светлини,трети кара моторите, четвърти гуми,пети друго нещо....ами механиците-тия пичове все едно не ремонтират мотор, ами извършват мозъчна операция-чисто,докосва ключа гайката-после забърсква ключа,направи ми впечатление, че даже имат един ключ с дигитално табло на него , който с цифри показва с каква тежест се стяга гайката.Даже имаха машина , която пуска парцалчета. Е къде сме ние?-и най-добрите наши състезатели си карат с едно бусче мотора и си карат. Ще кажете парите не прават карача-да ама не. Един път пък сглобиха за няколко часа от един тир направо постройка на два етажа и сигурно имаше 60-70 човека екипаж.Влизаш вътре -ред булл ми дадоха,шапка ми дадоха,плакати...само за това, че си отишъл да ги гледаш.
    Гоблин човека каза, че си трябва басейн с дунапренчета-ама като няма никой какъв фристайл ??? С Ясен моят френд сме опитвали един милион пъти да се изпотрошаваме и тъкмо стане някакъв трик-пускаме го на запис-еми то смешна работа-все едно двама сакати прават някви жалки опити за нещо...а от мотора си викаш малииии в момента права баси каскадата...
    НО ПЪК
    Ще цитирам и Жоро ХР600 и ние си имаме яките плюсове-еми трасе до трасе-хубави трасета,сериозни трасета-ми че само аз , понеже живея в София имам достъп до 5 . И са ми под носа и мога да си ида с мотора даже по черен път до там и да си покарам...Не е нужно да пропътувам 200-300 километра за да намеря гора в която да покарам. Така, че макар че нямаме фристайл , аз се кефа , че си карам в Бг.А като се замислиш при толкова много фенове-че то и като си пуснеш ръцете от кормилото,пак е фристайл.

Коментар

Таман щях да спомена за една луда глава и ти се обади!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

а бе май няма такова нещо като фристайл у нас

Коментар

За вчера гледах по Дискавъри --бекфлип-- тука само Збития се опита и тои се разби.Така че маи няма Free Style в България освен бекфлипа на zbytsam..Ако се зароди нещо подобно ти бате трябва да си иконата и логото на този спорт дано си пазиш снимките от разбиването да те логнат на някои плакат.Аиде живи и здрави да си караме моторетките пък FREE-то маи...... ощте не сме пораснали толкова нито като държава,нито като манталитет за него.

Коментар

В неделя следобед имаше много фрийстайл в стара загора
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              В неделя следобед имаше много фрийстайл в стара загора
              А снимков материял няма ли да покажете ?

А като се замислиш при толкова много фенове-че то и като си пуснеш ръцете от кормилото,пак е фристайл.
              Сигорно говориш за нещо такова

или такова

Аз преди се пробвах да правя такива подобни изпълнения , но имаше две много лоши факрута , поради които не се получаваше нищо !
              1-ви : Бях 95кг.
              2-ри : С тези 95кг. моята 125-ца въобще не можеше да ме изстреля с достатачно гокяма скорост , за да направя нещо по интерестно.

Ако си взема по-мощен и по-лек мотор съм 100% сигорен , че ще пробвам някое друго свободно изпълнение ( малко ми трябва )

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                А снимков материял няма ли да покажете ?

Сигорно говориш за нещо такова

или такова

По скоро нещо такова

Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

Коментар

Ето нещо мое и нещо на моя А.Караньотов ! Не е фрийстайл ,но е нещо

Тук малко и с PAINT-а се вживях малко

Коментар

Брей ми ето го първия Фри стайл трик на мони рейсинг бях започнал да се отчайвам като видях първите снимки (изпълнението с една ръка), ама тука вече си имаме про изпълнение браво браво ако има още снимки добре ще е

ПП
                      Аз лично имам записан един супермен в кариерата си на фристайлър. Това беше първия ми скок с мотора въобще не знаех че трябва да стискам с краката машината
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Фристайла е нещо с което - повече от всяко друго - шега не бива когато нямаш условия.

А у нас условия няма.

Всичките щатски майстори които гледате във филмчетата са оттренирали всички тия заврънтулки десетки, че и стотици пъти във Foam Pit. Буквално - кладенец с дунапрен. Нагледно - нещо като басейн пълно с дунапрен.

Там са си правили маймунджулъците на воля, докато ги усъвършенстват. И са падали във всякакви разкикерчени пози всичките тези десетки и стотици пъти.

Това са хора професионалисти, а професионалистите ценят телата си. С тях си вадят хляба.

Тъй че на настоящия етап развитието на фристайл в България е като да тренираш бънджи скокове от истински мост но без въжета. Не е много здравословно.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В Бг тия работи ги правиме обикновенно без да искаме
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Буквално - кладенец с дунапрен. Нагледно - нещо като басейн пълно с дунапрен.
                            Някъде бях чел (или пък може и да съм чул), че примерно на Травис Пастрана въпросния "басейн" в задния му двор съдържа около 50 000 блокчета дунапрен, като всяко едно струвало около 1$
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Не знам колко струват, но със сигурност с това се почва. Никой не се е родил научен.

Ето го сайта на една от новите откачалки, на първото филмче се вижда каква му е тренировъчната структура, на второто - какъв е резултата.

http://www.robbiemaddison.com/
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X