Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Free Style в България ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли Free Style в България ?

Дам за да има лост. Иначе трябва да навива само на дръжките- трудна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      Дам за да има лост. Иначе трябва да навива само на дръжките- трудна работа.
      Трудна трудна, колко да е трудна
      Пастрана май не ползва такива (поправете ме ако греша)?

Ясно, съмненията ми се потвърдиха , благодаря за отговорите.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
        Трудна трудна, колко да е трудна
        Пастрана май не ползва такива (поправете ме ако греша)?

Ясно, съмненията ми се потвърдиха , благодаря за отговорите.
        sigpic

Коментар

Ц Ц Ц има един трик на който се изправят във въздуха сякаш стъпили на кормилото за това са тия лостчета. Иначе няма такова нещо от сорта на за да направиш бекфлип ти трябва подобни лостчета..мотора не го въртят във въздуха като мо навиват ръчките.. всичко започва от самото излитане .....гледайте малко фристайл пълно е в мрежата с филмчета
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
            Ц Ц Ц има един трик на който се изправят във въздуха сякаш стъпили на кормилото за това са тия лостчета. Иначе няма такова нещо от сорта на за да направиш бекфлип ти трябва подобни лостчета..мотора не го въртят във въздуха като мо навиват ръчките.. всичко започва от самото излитане .....гледайте малко фристайл пълно е в мрежата с филмчета
            За това ли говориш:

Ако е за това, то това, което казваш е абсолютно нелогично
            Той райдъра си слага ботушите под кормилото, а не между кормилото и "огледалцата", още повече, че ако иска да стъпи под ръчките бая трудно ще ги нацели май
            Тогава гледах гледах, кьорих се, и не видях всъщност каква работа вършат тия ръчки ... (ако не е за бекфлип, както казваш)

П.П. Ц ц ц ц, ей, Пастрана и той се издаскалил на лесното
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Когато ръчките са надолу се ползват за този трик, за да не му са краката на кормилото. Ако краката са му на кормилото може да понаправи някоя беля. На Ерзберг ги разглеждах - някой имаха само долни, някои завъртащи, а някои изобщо нямаха. Когато са отгоре ги ползват точна както Краси е писал - да нямат близка среща с калника и гумата. Фриистайла в Европа не е развит като САЩ, така че е нормално по-слабите състезатели да ползват такива ръчки. Тази година на Ерзберг като гледаме Пастрана, ще видим в реални условия дали ползва такива неща или не.
              Последно редактирано от Ivo Georgiev; 22-02-10, 11:09.
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Цитат:
                Мнение на Silvestar
                Аз искам да попитам защо всички в фрий стайла карат цвайки?

Заради теглото
                ..и не само !

Коментар

Здравейте, гледам по евроспорт 2 free style шоу и коментатора обесни за ръчките.Наричат се флип барове, помагат при задно салто на райдъра да удържи мотора и да се върне в първоначалната позиция
                  Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    За упора, иначе ще има среща с предия калник и после с гумата
                    А и за по-бързо връщане към седалката след това.
                    Краси е казал с едно изречение за какво служат

Иначе ето и по подробно:

Тия "Стопери" (така би трябвало да се наричат според мен), вършат работа за подобни трикове като този долу, където мотора се пуска напред, и в един момент трябва да спре и да се върне обратно, или най малкото състезателя да има някаква опорна точка, която да му позволи или да върне мотора обратно или той да се върне обратно или и двете

Иначе не виждам за какво биха послужили при нормален бекфлип като този!!

Има смисъл обаче, когато Бекфлипа е комбиниран с друг трик, при който състезателя се отделя от мотора подобно на първата картинка, но прави бекфлип, като на картинката по долу, на която ясно се вижда наличието на такива "стопери"
                    Просто без тях, предната гума ще се удари в каската на човека

Мистерията е разбулена
                    Последно редактирано от Jister; 25-02-10, 21:48.

Коментар

Ехх кога ще си взема и аз едно кросче, че да почваме и фрии-стайл да пробваме... не мога да дочакам направо...
                      [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
                        Ехх кога ще си взема и аз едно кросче, че да почваме и фрии-стайл да пробваме... не мога да дочакам направо...

АКо мислиш да пробваш свободен стил , взе ми си чист крос 125 или най много 250 2т , задължително 2т !
                        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                          АКо мислиш да пробваш свободен стил , взе ми си чист крос 125 или най много 250 2т , задължително 2т !
                          Точно към 125 2Т съм се ориентирал Цецо Ама всичкото е финанси и после разораване на пистата до Аксаково/Варна/

Коментар

То май на пистата няма кой знае колко подходящи скокове за нещо повече от чупки, no footer, no hander и нещо друго по леко.

Дали има шанс да се съберем около Варна малко зарибени варненци и да си спретнем някое ново трасенце с по-голям скок и разни други елементи.Примерно почти отвесна дървена стеничка за wallride:

Как мислиш Noos?
                            Иван Маринов
                            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                              То май на пистата няма кой знае колко подходящи скокове за нещо повече от чупки, no footer, no hander и нещо друго по леко.

Дали има шанс да се съберем около Варна малко зарибени варненци и да си спретнем някое ново трасенце с по-голям скок и разни други елементи.Примерно почти отвесна дървена стеничка за wallride:

Как мислиш Noos?
                              Еми Ванко аз съм готов да помагам с каквото мога... за момента нямам моторче, ама се очаква в близко бъдеще... Ама иначе за трасенцето съм много навит все пак някой ден и аз ще мога да ползвам/да се надяваме/

Коментар

NooS нали знаеш, че за да направиш дори и "no hander" трябва да се отлепиш доста.Затова ти казвам приятелски (да не си помислиш, че ти сакарам или че аз мога нещо повече.. ) просто пояснявам, че първо трябва да се научим да се отлепяме прилично и тогава да мислим за фрии стайл.Аз лично при първите ми опити за скок направих едвам забелижим whip. Просто леко наклоних атвто във въздуха, но адреналина ми скочи, а това беше моята цел.. Даже си мисля, че това нещо го направи скока, който ме хвърли малко настрани.. Важното е да се разминаваме без падания

П.п Ти да не се отказа от четирите колелета
                                П.п 2 Много ме кефи как някои потребители започнаха да пишат компетентно и да използват термини, на които знаят значението. Доказваме, че в България може да развием Free Style
                                Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 04-05-10, 20:13.
                                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X