Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Free Style в България ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли Free Style в България ?

Добре, като за начало е перфектно! На мен още мъничко ми остана да прескоча 1 трапец и тогава почва забавата . Знам си аз и без foam pit ще се научим на някои неща!(колкото и да е опасно).А сега както идва и ваканция направо е супер.Но си имайте едно наум!
    Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Колеги , никой ли не е правил опити за Фрее на скоро , Аз от както съм в сесия и правя две основни неща през деня ,уча и разглежам фоума с надеждата на някое по-интерестно нещо в него , ама уви
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Аз вече минах сесията
        и ето резултата... мойте 1-ви опити за фрее

Последно редактирано от MANTASS; 16-06-09, 20:22.
        ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

Браво , много хубаво ти се е получило
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Според мен има фрии в България. Дори и не като световния фреестаил но се пак се опитваме В момента нямам снимки но ще кача. Според мен ако нямаш възможност за дунапренен басеин трябва да започнеш със ЛЕКИ чупки ... Ако има навитаци може да обменим малко опит

Коментар

Ако има повече запалянковци на фрийстайла трябва се някаде в БГ да се направи една вана с дунапрени дори и да не са като на Травис Пастрана Аз съм намерил чертеж за рампа

Коментар

Аз искам да попитам защо всички в фрий стайла карат цвайки?

Коментар

За тези, които не са запознати с тайната, която се крие зад съкращението FMX, това е Freestyle Motocross. През 1994г. филмовите производители Джон Фрийман (Jon Freeman) и Дана Никълсън (Dana Nicholson) са събират достатъчно филмов материал, за да покажат задкулисния живот на Американския про мотокрос райдър в действие.
                  Става дума за Fleshwound Films и първото видео Crusty Demons of Dirt. Идеята на видеото била да промени лицето на мотокроса и да създаде спорт, който днес се превръща в най- популярния от всички екстремни спортове - FMX.
                  С реализацията на Crusty 3 през 1997г. популярнотта на спорта продължава да расте и пионерите във фрийстайл мотокроса Лофти (Lofty) и Брайън Джордан (Brian Jordan) създават идеята за FMX състезание.Официално FMX-ът е приет за нов спорт през 1999г. на Х Games в Сан Франциско, а шоуто е разпространено из целия свят благодарение на телевизия ESPN.
                  Един от най-талантливите млади състезатели в света по FMX - Шон Боркенхегън от Калифорния разказва как се става добър райдър и какво му коства това. Той претърпява множество контузии, като след един по-сериозен инцидент на една от надпреварите през 2007г. почти губи дясната си ръка, но с изключителна издръжливост и воля, успява да се завърне на пистата почти година след жестоката катастрофа.
                  КАРАКУША МОТО

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                    Аз искам да попитам защо всички в фрий стайла карат цвайки?
                    Заради теглото

Коментар

не мога да се сдържа и да не ви покажа как хората от ред бул си правят АДСКОТО шоy..

http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

Първоначално публикуван от jika7a Преглед на мнение
                        не мога да се сдържа и да не ви покажа как хората от ред бул си правят АДСКОТО шоy..
                        леле това момче по фланелката.. само като го видях и изтръпнах за после да не говорим.

Коментар

Ето още няколко снимки от България едното момче е Веселин Митев

Коментар

я да питам нещо - ейтия "ръчки", дето са като огледала някой знае ли за какво служат?

Когато не се използват те се сгъват и се прибират към кормилото откъм тройниците. Преди 2-3 месеца може би по Евроспорт няколко вечери засичах състезания по Фрийстайл, и забелях, че тези ръчки ги ползват само на някои скокове, не на всички (обикновено където има бекфлип, но и не само).
                            Тъй като ги гледам, освен състезателя да има още повече контрол над мотоциклета (демек да му е по-лесно, от което следва пък, че на големите майстори такива работи не им трябват ), за какво друго да са ...
                            Примерно на тая снимка, така като са му опряни в ръцете, мотора ще не ще, ще са дозавърти в правилната посока и позиция, иначе евентуално ако състезателя е калпав, мотора може да си остане така, състезателя и той и така да се приземят
                            В правилна посока ли размишлявам?
                            И явно са някаква нова хипер джаджа, щото май ги има сравнително отскоро ...
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

И аз имам интерес към тея дръжки.Предположението ми за употребата им е почти същото като на HD.Виждал съм преди някой скок подобен на показания да ги отварят, но не винаги ги използват и не всички състезатели.Може би за всеки случаи ако не се получи както трябва да си имат допълнително средство да връщане към нормалното за приземяване положение.
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

За упора, иначе ще има среща с предия калник и после с гумата
                                А и за по-бързо връщане към седалката след това.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X