И на мен ми се въртеше в главата за неделя, ама зависи какво ще кажат аверите от Севлиево. Ми ти с колата ли ще ходиш, че май ще си без мотор до тагава
Ние от Търново също ще пресъстваме в неделя,и май май ще сме с Хавтомобилите,но като се поогледаме и видим познати съфорумски физиономии ще се съберем голяма тумба
Ако пък има специално място(на поляната) нека се доразберем тук и да се намерим по лесно
Незнам реално как може да стане да се съберем само съфорумци на поляната но ако някой има идея можем да я обсъдим тук.Моето предложение към колегите които ще дойдат с автомобили е като видят група от 30-40мотора да се присъединят към групата.Относно ендуро разходката мисля че няма никакъв проблем.В региона има много варианти за ендуро с различна трудност.Благодарение на БЕФ от миналата година имаме и доста интересно ендуро трасе което почва от мотополигона.
радвате ме
елате ние ще сме голяма група от севлиево и ще се паркираме на видно място,така че да ни видите от далеко и да се присъедините към нас
с краси ще се разберем и ще ви кажем къде точно да се търсим
аз лично си мисля да ходя само в неделя
за разходката която искате ми се струва най удачно да ви прекараме през миналогодишното ендуро трасе ,но ако искате нещо друго си мисля че няма да има време за по голямо каране
Аз също ще ходя в неделя в 11.00 за стартовете. В събота съм в Стара Загора и във връзка с това има ли някой информация какво е положението на прохода Шипка откъм сняг, защото ще пътувам с мотора и ако е зле ще мина през прохода Котел-Омуртаг.
Едва ли ще има сняг на Шипка.Като гледам кам балкана снега се постопи по билата.Прохода се почиства редовно.Но до почивните има още няколко дни и знам ли може да ни изненада някой сняг.
Аз също ще ходя в неделя в 11.00 за стартовете. В събота съм в Стара Загора и във връзка с това има ли някой информация какво е положението на прохода Шипка откъм сняг, защото ще пътувам с мотора и ако е зле ще мина през прохода Котел-Омуртаг.
Колега ,ако си смотора от снимката ще отидеш,ама ако си с ендуро-зор,има много преспи по високото. Чичко ви Фър и Бат Шори ще бъдем там в неделя,малиии горката колица бая зор ша види
Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
аз ще минавам Шипка в петък вечерта и ще видя какво е положението, само че до събота-неделя може да се случи туй-онуй, но не ми се вярва де
А, и като си ида в Априлци нямам Интернет, така че ако някой се интересува от пътната обстановка ще трябва да ми звънка по телефона
Аз съм там в Неделя, Христо ще ти звънна да се намерим някъде по трасето.Ако има някой от Габрово без транспорт имам място в колата - сам съм, да се обади.
2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
2007 HOMDA FMX 650
Аз съм там в Неделя, Христо ще ти звънна да се намерим някъде по трасето.Ако има някой от Габрово без транспорт имам място в колата - сам съм, да се обади.
Ок бе Цецо, звънни.
Бай дъ уей, що не дойдеш с мотора
Последно редактирано от Тануцо; 01-04-09, 23:53.
Причина: объркана буква..
Коментар