Тази неделя в град Севлиево.Ако имате желание и планувате да посетите световното , моето предложение е да се уговорим-хем да се запознаем и да си н аправим купон там , хем да сме агитка на Ива , нашата съфорумка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще ходим ли на световното по мотокрос?
Свий
X
-
До: Ще ходим ли на световното по мотокрос?
Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеМи аз засега мисля да ходя, само някой супер пороен дъжд може да ме откаже
Коментар
-
Е тука се подхвана тая тема - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...854#post375854
Най-лесно е да се чуем и да се съберем горе-долу на едно място и там да се локализираме....
Аз принципно обичам да обикалям и да гледам от близо преминаването на различните препядствия, ама те така го оградиха вече това трасе, че това е почти невъзможно...
Аз ще ви търся по телефоните, на доста от вас ги имам така че...
А Краси ако може да избере някое по-удобно местенце за по-големжка група и да ни насочва ще е добре....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеЕ тука се подхвана тая тема - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...854#post375854
Най-лесно е да се чуем и да се съберем горе-долу на едно място и там да се локализираме....
Аз принципно обичам да обикалям и да гледам от близо преминаването на различните препядствия, ама те така го оградиха вече това трасе, че това е почти невъзможно...
Аз ще ви търся по телефоните, на доста от вас ги имам така че...
А Краси ако може да избере някое по-удобно местенце за по-големжка група и да ни насочва ще е добре....
Коментар
-
Ние от Габрово ще ходим в събота с моторите, а в неделя с колите.В събота вечерта мога да ви дам прясна клюка.Но идеята да се видим е много добра.Таман ако съм ядосал някого да дойде да ми избие зъбите.
До неделя има време ще пишем още в тази тема.
Коментар
-
Аз мисля да съм там и двата дена и не ми пука от никакви поройни дъждове нищо свързано с времето неможе да ме откаже,хвърлям барбекюто във вектрата и няколко PVC бири една палатка и сам там.Предполагам че ще сам горе към гората зад онази реклама на Приста ойл.Предполагам че и в събота ще има доста интересно за гледане така че няма какво да му мисля град с опащки ако ще да вали0888 074 049
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеНие от Габрово ще ходим в събота с моторите, а в неделя с колите.В събота вечерта мога да ви дам прясна клюка.Но идеята да се видим е много добра.Таман ако съм ядосал някого да дойде да ми избие зъбите.
До неделя има време ще пишем още в тази тема.crf450 supermoto
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеАз сигурно ще ходя с приятелката си Бета!
Ама много ще заглеждат, пази я от очи.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
-
Мотокроса в Горна Росица
Не остана време. Я бързо да направим разчет , кой ще ходи с какво ще ходи и можем ли да се съберем някъде всички съфорумци. Давайте идея кой от двата дена да бъде ? Според мен поляната над пистата ще е най удачното място за сбирката. Искренно се надявам на момчетата от Севлиево да подготвят някой маршрут и да покараме.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар