Здравейте, искам да попитам да ли някой има информация за 26.08.2012 - Севлиево?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX
Свий
X
-
От: Световно по мотокрос MX1/МХ2
Състезание 1000% ще има, яко някой все още си мисли че е отложено заради ония скандали с федерация, правителство, Youthstream, FIM и т.н.
Във всеки клас има записани по над 40 състезатели което значи че ще е много силно, в това число Американци, Австралийци и други части на света освен Европа.
Много от състезателите който караха вчера на финалите на европейското в Англия ще са тук.
Така че не е за изпускане, шоу ще има във всички класове, а в 125 карачите ще са наистина от световна класа !!!
ето и стартовите списъци - http://www.fim-live.com/fileadmin/al..._26_August.pdfHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Коментар
-
Коментар
-
Слаба активност в тази тема, а не трябва да е така.
Искам да кажа, че днес гледах едно невероятно състезание.
А тръпката да бях на живо и да стана свидетел на успеха на Иван Петров за мен е неописуема с прости думи.
Благодаря на това момче - Ванката - че ме накара да се гордея от дъното на душата си.
Такова чувство и вълнения не бях изпитвал от прословутата 94г.
Вторият манш за него бе уникален. Малшансът му попречи при старта в първия манш, за да вземе медал от Световно първенство.
Тепърва ще има какво да ни показва той - ние сме с него.
Браво и на всички останали, които се бориха мъжки и защитиха българските позиции.
На Майкъл определено му беше трудно в този нов за него клас 125сс, но аз съм сигурен, че и там ще намери точната формула, както при 85сс и ще продължи да ни радва с брилянтна техника.
Имам доста снимки, надявам се част от тях да са хубави, за да ги споделя тук, но това най-вероятно утре вечер, че имам много работа.
Коментар
-
Браво на Ванката. С тактиката си на каране успя да откаже много по-добри (за момента) от него състезатели да се натискат за неговото място в класирането. Наистина голяма борба.
Все пак американчето е фирмен пилот на Кавасаки , правете си изводите сами. Донякъде ми е жал за него че изпусна световната титла толкова нелепо, но това е спорта. Трябва да си готов за всякакви ситуации, пътя към победата е много трънлив. Пожелавам много успехи на всички български момчета които въпреки големите трудности и пречки от всякакви страни, успяват да ни радват и ни карат да се гордеем с тях !!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Прилича на Dany la Porte на младини , ама доста по-рано разбра какво е това Български мото крос състезател. Дано и като големи водят същите битки , а тоя малкия до него какво му мисли на трасето.
На мен ми се стори , че се чустваше шампион , започна да маха с ръка и върна газта , а Ванката знае , че се дава газ до дупка дори след финала. Но с тази скорост с която взе последния завой , си го изпреварваше при всички положения. Най ме изкефи като го прескочи.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
От: Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX
Ще качвам снимките на по-малки порции, за да не отежнява темата при зареждане.
Пристигаме сутринта
скромна групичка, но с големи надежди да видим Големия Български успех точно днес
един от първите кросаджии на фамилия Донечки
и най-малкият моторист от фамилията само на 6г
Оранжевото определено преобладава при 2т машините
а присъствието беше доста пъстро от към нации и то с най-добрите от спорта
и без това не може
Коментар
-
Продължаваме с героя на деня, дал на всички ни повод за национална гордост - Иван Петров
Пред скромен кемпер и сплотен екип.
Масажираха усърдно лявото рамо. Така и не намерих удобен момент да ги щракна със сина ми.
Последен тест за донастройки на машината
И меката на мотокроса The USA
Бусът на Тим Гайзер(Словения) - новият световен шампион на 125сс
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар