Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX

Здравейте, искам да попитам да ли някой има информация за 26.08.2012 - Севлиево?

От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

Състезание 1000% ще има, яко някой все още си мисли че е отложено заради ония скандали с федерация, правителство, Youthstream, FIM и т.н.

Във всеки клас има записани по над 40 състезатели което значи че ще е много силно, в това число Американци, Австралийци и други части на света освен Европа.

Много от състезателите който караха вчера на финалите на европейското в Англия ще са тук.

Така че не е за изпускане, шоу ще има във всички класове, а в 125 карачите ще са наистина от световна класа !!!

ето и стартовите списъци - http://www.fim-live.com/fileadmin/al..._26_August.pdf
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мерси много!

Коментар

Невероятно много участници в 3те класа ще има през уйкенда.
        Не се чудете а палете към Севлиево през уйкенда.

Ето и програмата за неделя

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:timetable.jpg
Прегледи:1
Размер:70.5 КБ
ID:5402650
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Някой знае ли колко лева ще е входа за утре?
          Kawasaki KX250F

Коментар

След близо 30 години , най-добрият Българин отново победи най-добрият Американец , макар и в клас 85к.см.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Браво, Ванка!
              Иван Петров завърши четвърти на Световното

Коментар

Слаба активност в тази тема, а не трябва да е така.
                Искам да кажа, че днес гледах едно невероятно състезание.
                А тръпката да бях на живо и да стана свидетел на успеха на Иван Петров за мен е неописуема с прости думи.
                Благодаря на това момче - Ванката - че ме накара да се гордея от дъното на душата си.
                Такова чувство и вълнения не бях изпитвал от прословутата 94г.
                Вторият манш за него бе уникален. Малшансът му попречи при старта в първия манш, за да вземе медал от Световно първенство.
                Тепърва ще има какво да ни показва той - ние сме с него.
                Браво и на всички останали, които се бориха мъжки и защитиха българските позиции.
                На Майкъл определено му беше трудно в този нов за него клас 125сс, но аз съм сигурен, че и там ще намери точната формула, както при 85сс и ще продължи да ни радва с брилянтна техника.

Имам доста снимки, надявам се част от тях да са хубави, за да ги споделя тук, но това най-вероятно утре вечер, че имам много работа.

Коментар

Вторият манш нистина кара много въжки Иван Петров. И аз изпитах истинска гордост от твърдостта и непреклонността и как въобще не им сцепи басмата на чужденците.

Коментар

Браво на Ванката. С тактиката си на каране успя да откаже много по-добри (за момента) от него състезатели да се натискат за неговото място в класирането. Наистина голяма борба.
                    Все пак американчето е фирмен пилот на Кавасаки , правете си изводите сами. Донякъде ми е жал за него че изпусна световната титла толкова нелепо, но това е спорта. Трябва да си готов за всякакви ситуации, пътя към победата е много трънлив. Пожелавам много успехи на всички български момчета които въпреки големите трудности и пречки от всякакви страни, успяват да ни радват и ни карат да се гордеем с тях !!!

Коментар

И всъщност какво стана с американчето?
                      Бензина ли му свърши?
                      Мотора ли се счупи?
                      Някой разбра ли?

Ето го пича, който изгуби титлата в последните 10 метра преди финала.
                      Заедно със сина ми

Коментар

Прилича на Dany la Porte на младини , ама доста по-рано разбра какво е това Български мото крос състезател. Дано и като големи водят същите битки , а тоя малкия до него какво му мисли на трасето.
                        На мен ми се стори , че се чустваше шампион , започна да маха с ръка и върна газта , а Ванката знае , че се дава газ до дупка дори след финала. Но с тази скорост с която взе последния завой , си го изпреварваше при всички положения. Най ме изкефи като го прескочи.
                        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

От: Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX

Ще качвам снимките на по-малки порции, за да не отежнява темата при зареждане.

Пристигаме сутринта

скромна групичка, но с големи надежди да видим Големия Български успех точно днес

един от първите кросаджии на фамилия Донечки

и най-малкият моторист от фамилията само на 6г

Оранжевото определено преобладава при 2т машините

а присъствието беше доста пъстро от към нации и то с най-добрите от спорта

и без това не може

Коментар

Продължаваме с героя на деня, дал на всички ни повод за национална гордост - Иван Петров
                            Пред скромен кемпер и сплотен екип.
                            Масажираха усърдно лявото рамо. Така и не намерих удобен момент да ги щракна със сина ми.

Последен тест за донастройки на машината

И меката на мотокроса The USA

Бусът на Тим Гайзер(Словения) - новият световен шампион на 125сс

Коментар

От: Световно по мотокрос за младежи - 2012 JWMX

Продължавам още малко с боксовете. Наистина има какво да се види там.
                              От всякъде лъха на професионализъм.

още една много сериозна мотокрос нация

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X