Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейска купа на Нациите мотокрос-Севлиево България 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Европейска купа на Нациите мотокрос-Севлиево България 2011

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
    Ванка първо голямо Благодарско за снимките,пак си уцелил мястото и момента.Няма спор,защото няма за какво да спорим,вечния песимист за Печето-колегата yurgana и той нещо замълча след такова състезание.А за другите изказвания ще се направя,че не съм ги чел.Само ще ви помоля-престанете да търсите кусури на състезатели,организатори,кетъринг и т.н.Не защитавам никого,но си нямате и най малка представа какво напрежение,усилие нерви и прочие е да организираш и проведеш такова състезание и с такъв екип от хора.Ще споря до последно с вас на тая тема.Много лесно е да си седнеш пред телевизора или компа и да пишеш врели некипели.Много сте далеч от истината.
    Поне с моята част от забележките, не се опитвам да хуля някого, а да помогна, като посоча забелязани пропуски. Освен това, след като някой е лепнал табела, че е номер едно в света и взема пари за вход, малко хора ще се поинтересуват от затрудненията му, а ще гледат какво има насреща. Вероятно видяхте, че трибуните никак не бяха препълнени. Дано тази тенденция не се увеличи занапред.

Коментар

Ех Ванка, като гледам твоите снимки май не е само до настройки на фотоапарата. Муцах нещо с някакъв фото-редактор ама ги окъках майсторкси....Каквито такива, другият път като се засечем, ще ми проведеш кратък курс по снимане а пък аз ще ти "платя" за курса бодобаващо в най-близката кебачийница .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA094270.JPG
Прегледи:1
Размер:405.5 КБ
ID:5310807

Име:PA094301.JPG
Размер:451.3 КБ
ID:5310808

Име:PA094309.JPG
Размер:498.2 КБ
ID:5310809

Име:PA094313.JPG
Размер:453.7 КБ
ID:5310810

Име:PA094317.JPG
Размер:456.2 КБ
ID:5310811

Име:PA094328.JPG
Размер:486.8 КБ
ID:5310812

Име:PA094329.JPG
Размер:449.6 КБ
ID:5310813

Име:PA094331.JPG
Размер:433.0 КБ
ID:5310814

Име:PA094332.JPG
Размер:453.2 КБ
ID:5310815

Име:PA094333.JPG
Размер:454.2 КБ
ID:5310816

Име:PA094339.JPG
Размер:413.4 КБ
ID:5310817

Име:PA094341.JPG
Размер:389.8 КБ
ID:5310818

Име:PA094342.JPG
Размер:400.2 КБ
ID:5310819

Име:PA094345.JPG
Размер:362.5 КБ
ID:5310820

Име:PA094346.JPG
Размер:446.0 КБ
ID:5310821

Име:PA094351.JPG
Размер:449.4 КБ
ID:5310822

Име:PA094367.JPG
Размер:421.9 КБ
ID:5310823

Име:PA094373.JPG
Размер:430.3 КБ
ID:5310824

Име:PA094378.JPG
Размер:395.5 КБ
ID:5310825
      Последно редактирано от Chinela; 11-10-11, 09:05.
      MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Здравейте, МХ Фенове и привет от Щутгарт
        първо едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашият отбор и най вече на ПЕЧЕТО за страхотното състезание браво Пече
        ти направи най правилното което можеше да се случи по добре няма как да стане поне отвори на някой хора
        очите а на други затвори устата ти го можеш успехи занапред и късмет също прави каквото трябва па да става каквото ще.
        Относно Куманов и Йовчев всеки поотделно даде най доброто от себе сиБРАВО. Който мисли че е по добър да пробва сам тогава.
        Поздрави и на всички отговорни за това мероприятие не е лесно
        да се прави едно такова състезание от подобен калибър.
        Браво Боби и успех в новият Сезон и до скоро по някое трасе.

Относно упреците всеки си има мнение по въпроса жалко че малко хора имаше
        ама какво да се прави.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

Още една серия снимки от състезанието, аз останах безмълвен от това, което показаха състезателите в това блато.

Президента на не знам си коя Мотофедерация....

Ето така се печели първо място.

Учудвате се защо е толкова тъжна Стефи Лаер, ами защото никъде из публиката не вижда нейният любим Христо Драганов...

Малко зрители...

Победителите.

Даааа, няма го Ицето....

Шампионът Петър Петров, това което видях от него във втория манш ме накара да спра да дишам.
          От 5-6 позиция докато се добра до първото място ме изуми, за 3-2 и 1-во място изпреварванията станах точно пред мен.
          Не можех да повярвам, че това го гледам на живо, не го знам във световният шампионат какъв е, но тук беше ГОЛЯМ.

Без думи, това пикливо булдозерче не можа да се справи с течната кал и се наложи да викаме ......абе ще видите.

Винаги съм го казвал и пак ще се повторя, без КЕЧ-а работа не се върши...... и това на живо пред 20телвизии.

Май плаче под каската, ми така е, ей го де е Априлци да му се не види...

Вижте най-ляво на снимката, имаме и участник по плуване...

Тази снимка е моята гордост, тези които снимат ще ме разберат.

Коментар

Добре ве Чинел, аз като ти казвам, че ще стане фотограф от тебе Много добри снимки си направил, и като качество, и като сюжет.
            За твоята снимка-гордост спор няма, аз ако бях, фокуса щеше да е наобратно - щеше да има размазан моторист и фокусирана оградка

Пу пу, отивам ейсега да си лея куршум, толкова отблизо не бях я виждал Стефито
            Ако не я познава човек, трудно би я различил на снимката, където е редом до съотборниците си

Давай още снимки - сигурен съм, че има

П.П. Аз хванах май само вторите маншове по Заспал 1, но определено следях предимно Печето (и Коко и Йовчев разбира се) - останалите чуждестранни състезатели някак си бледнееха просто Изпълни ми душата той
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

За колегите които не са присъствали или гледали по Канал1 може да гледате записите тук след регистрация- http://www.mx-life.tv/
              А на снимката-гордост е Ненад Шипек-номер едно в Хърватска.
              Последно редактирано от Валентин Исаев; 11-10-11, 13:54. Причина: допълване
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Така е,всяко чудо за 3 дни,ако Печето и Коко бяха падали и класирали на по задни позиции,щяхме да дъвчем темата две седмици,а сега-ни вопъл ни стон.
                Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                  Така е,всяко чудо за 3 дни,ако Печето и Коко бяха падали и класирали на по задни позиции,щяхме да дъвчем темата две седмици,а сега-ни вопъл ни стон.
                  И за всичко щяха да са виновни Р. Петков и Богдан, а сега.....

Коментар

Така си е, българите само за това ни бива, да вадим кирливите ризи на другия. Такава е и сегашната политическа кампания, оплюване и охулване.
                    Ако се върнем в някой теми назад, можем да прочетем колко велики били някой карачи (които сега изобщо ги няма) и колко не ставали други.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

...впечатляващи снимки,благодаря колеги!
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Също така е пълно с хора които си нямат работа , скучничко им е, и ей така за разнообразие човъркат ! Нима искате да се оформи поредната тема изпъстрена със спорове , противоположни мнения ,после предупреждения от модератори и т.н. ?? Постоянно провокирате ! Да оставим хората да се радват !
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение

Пу пу, отивам ейсега да си лея куршум, толкова отблизо не бях я виждал Стефито
                          Ако не я познава човек, трудно би я различил на снимката, където е редом до съотборниците си
                          Поздрав за Ицето, с лИбоФ от Немция....

Име:393540_10150450399258306_26180663305_8573316_1028428235_n.jpg
Размер:55.3 КБ
ID:5325250

Коментар

Ицее, хич не е зле бе баце, не знам к`во толкова се назлъндисваш?!

Коментар

Мерси за поздрава Чинел

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                              Ицее, хич не е зле бе баце, не знам к`во толкова се назлъндисваш?!
                              Жоре, имайки предвид, че от доста време насам на практика почти не употребявам алкохол (много много рядко), не виждам как ше стане????
                              А и да употребявах, тъй като гледам, едва ли ще мога да се справя с 2-3 литра силна ракия
                              Дано жената не чете
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

На юг жените са по-топли

Спешъл фор ю

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X