Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейска купа на Нациите мотокрос-Севлиево България 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Европейска купа на Нациите мотокрос-Севлиево България 2011

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
    Така си е Жоро.
    Напуши ме малко на смях, като видях, че репортера от Заспал 1 първо интервюира на английски, а после и на БГ - сигурно смятат да продадат записа на всички световни спортни телевизии
    Ицо, недей бърза да плюеш без да знаеш всички факти.
    Не защитавам никакъв канал 1, но операторът от Youth Stream с когото говорих, каза че излъчват LIVE чрез КАНАЛ 1.
    Каза също, че този сигнал в момента се препредава на живо от още около 20 телевизии, някои от които дори в АЗИЯ....

Човекът снима по цял свят, говорихме си около час време между маншовете, най-интересното е, че той потвърди, че България в момента е номер едно по мотокрос състезания.
    Бях го чувал, но мислех че е трик на Богдан, оказа се, че не е.

Коментар

Наистина Канал1 отразяваше събитието,за жалост с малко камери и доста грешки. Предаваха пряко по mx-live.tv и както казва Ванката и по много телевизии на живо.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз отварям новата страница, а ти ще ми кажеш тайната как на толкова мрачно време правиш такива яки снимки?!

ПП вие вече отдавна сте отворили новата страница.

Иначе на К1 проблема е коментатора Петър, технически явно с такава техника разполагат хората(нито времеизмерване, нито текущо класиране, нито позиции), но този човек П.В. е толкава навън от материята мотоспорт и в частност мотокрос, че сам не разбира какви глупости и смехории бръщолеви. Жалко и дразнещо е когато човек го слуша.

Не исках толкова крайно да се изказвам, но това е самата истина.
        Нека си менажира предаванията щом иска, но там, където трябват точни и прецизни приказки, да си намери специалист и професионалист да говори и коментира.
        Вальо Керин от време на време казва по нещо свестно и разумно, а той не спира да го прекъсва и да му отнема думата с абсолютни и смешни аматьорски заключения.
        Даже не знам Вальо как въобще издържа и търпи тази щуротия и не го е зарязал до сега.
        Последно редактирано от Жоро Донечки; 10-10-11, 11:33.

Коментар

И БосворТБ не блеснаха в снощните емисии,като коментираха точките на нашия тим като наказателни.Явно няма кадарен коментатор на този спорт в БГ.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Ицо, недей бърза да плюеш без да знаеш всички факти.
            Не защитавам никакъв канал 1, но операторът от Youth Stream с когото говорих, каза че излъчват LIVE чрез КАНАЛ 1.
            Каза също, че този сигнал в момента се препредава на живо от още около 20 телевизии, някои от които дори в АЗИЯ....
            Подозирах, че може би има нещо такова, но как да го повярвам, а кажи ми?
            Е, сега вече знам, че е така със сигурност
            А и не помня да съм плюл някого

А за това с каква техника разполагат Заспал 1, не мога да коментирам, не съм вещ в тази материя, но като "краен потребител" естествено съм крайно разочарован. Дори понякога си mute-вам телевизора, да не му слушам глупостите на П. В.
            Даваха класиране по време на предаването, ама само на първите трима, когато даваха нашите момчета изписваха отдолу примерно Николай Куманов, ама на коя позиция е, а де? А и от коментатора трудно можеш да разбереш, тъй като той говори всевъзможни глупости, но не и това, което трябва ...
            Както и да е, все пак наистина е по-добре, отколкото нищо!

П.П. Абе "убавицата" Стефи Лаер кара ли? Май не я видях, а нали уж я имаше в списъка с участниците?
            Последно редактирано от HD; 10-10-11, 13:19.
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от lz2xkm Преглед на мнение
              И БосворТБ не блеснаха в снощните емисии,като коментираха точките на нашия тим като наказателни.Явно няма кадарен коментатор на този спорт в БГ.
              Първо БРАВО на нашия тим и по специално на Печето и Коко за това невероятно шоу на първия манш,който беше и най тежък,защото нямаше коловози и трасето беше коренно различно от тренировките в съботния ден.А точките наистина са наказателни-такъв е регламента на това състезание и класирането се определя като се маха най лошия резултат на единия от тримата състезатели,отбора с най малко наказателни е първи и т.н.Няма индивидуално класиране само отборно.Ето тук класирането по нации Холандия на първо място с 16 наказатени точки.
              Pos Country Points Race Nr Name Fed. Bike Class

1 The Netherlands 16
              2 Race 4 3 KLEIN KROMHOF, Ceriel KNMV Honda
              2 Race 2 1 BRAKKE, Herjan KNMV Yamaha
              3 Race 2 2 BASTEMEIJER, Donny KNMV Honda
              4 Race 4 1 BRAKKE, Herjan KNMV Yamaha
              5 Race 3 2 BASTEMEIJER, Donny KNMV Honda
              24 Race 3 3 KLEIN KROMHOF, Ceriel KNMV Honda

2 France 21
              2 Race 3 17 TIXIER, Jordi FFM KTM
              3 Race 3 18 FERRANDIS, Dylan FFM KTM
              5 Race 4 16 POTISEK, Milko FFM Honda
              5 Race 2 16 POTISEK, Milko FFM Honda
              6 Race 4 18 FERRANDIS, Dylan FFM KTM
              22 Race 2 17 TIXIER, Jordi FFM KTM

3 Slovakia 37
              4 Race 3 63 SIMKO, Tomas SMF KTM
              6 Race 2 61 KOHUT, Martin SMF KTM
              7 Race 2 62 KULHAVY, Jozef SMF Suzuki
              9 Race 4 63 SIMKO, Tomas SMF KTM
              11 Race 3 62 KULHAVY, Jozef SMF Suzuki
              19 Race 4 61 KOHUT, Martin SMF KTM

4 Slovenia 43
              4 Race 2 35 GAJSER, Tim AMZS KTM
              6 Race 3 35 GAJSER, Tim AMZS KTM
              10 Race 3 36 GERCAR, Klemen AMZS KTM
              11 Race 4 36 GERCAR, Klemen AMZS KTM
              12 Race 2 34 MULEC, Toni AMZS Suzuki
              15 Race 4 34 MULEC, Toni AMZS Suzuki

5 Italy 46
              1 Race 4 10 MONNI, Manuel FMI Honda
              7 Race 3 12 BERNARDINI, Samuele FMI KTM
              11 Race 2 11 ZECCHINA, Simone FMI Suzuki
              13 Race 3 11 ZECCHINA, Simone FMI Suzuki
              14 Race 4 12 BERNARDINI, Samuele FMI KTM
              26 Race 2 10 MONNI, Manuel FMI Honda

6 Bulgaria 49
              1 Race 3 56 PETROV, Petar BMF Yamaha
              1 Race 2 56 PETROV, Petar BMF Yamaha
              9 Race 2 55 KUMANOV, Nikolay BMF Yamaha
              17 Race 4 55 KUMANOV, Nikolay BMF Yamaha
              21 Race 4 57 YOVCHEV, Nikolay BMF Honda
              23 Race 3 57 YOVCHEV, Nikolay BMF Honda

7 Czech Republic 53
              3 Race 4 21 ZERAVA, Martin ACCR Honda
              8 Race 4 19 MICHEK, Martin ACCR KTM
              9 Race 3 21 ZERAVA, Martin ACCR Honda
              13 Race 2 20 BARTOS, Petr ACCR KTM
              20 Race 3 20 BARTOS, Petr ACCR KTM
              20 Race 2 19 MICHEK, Martin ACCR KTM

8 Ukraine 63
              7 Race 4 39 PASHCHYNSKIY, Oleksandr FMU KTM
              12 Race 3 39 PASHCHYNSKIY, Oleksandr FMU KTM
              14 Race 2 37 PASHCHYNSKIY, Mykola FMU KTM
              15 Race 3 38 BURENKO, Andriy FMU KTM
              15 Race 2 38 BURENKO, Andriy FMU KTM
              16 Race 4 37 PASHCHYNSKIY, Mykola FMU KTM

9 Poland 68
              10 Race 4 46 LONKA, Lukasz PZM Honda
              10 Race 2 46 LONKA, Lukasz PZM Honda
              14 Race 3 48 KEDZIERSKI, Karol PZM Yamaha
              16 Race 3 47 WYSOCKI, Tomasz PZM Yamaha
              18 Race 4 48 KEDZIERSKI, Karol PZM Yamaha
              27 Race 2 47 WYSOCKI, Tomasz PZM Yamaha

10 Germany 73
              8 Race 3 54 ULLRICH, Dennis DMSB KTM
              12 Race 4 54 ULLRICH, Dennis DMSB KTM
              13 Race 4 52 BAUDREXL, Dennis DMSB KTM
              19 Race 3 53 LAIER, Stephanie DMSB KTM
              21 Race 2 52 BAUDREXL, Dennis DMSB KTM
              23 Race 2 53 LAIER, Stephanie DMSB KTM

11 Croatia 88
              16 Race 2 122 SIPEK, Nenad HMS Yamaha
              17 Race 3 123 KARAS, Hrvoje HMS Yamaha
              17 Race 2 123 KARAS, Hrvoje HMS Yamaha
              18 Race 3 124 BOZIC, Danijel HMS KTM
              20 Race 4 124 BOZIC, Danijel HMS KTM
              23 Race 4 122 SIPEK, Nenad HMS Yamaha

12 Romania 108
              19 Race 2 64 RADUTA, Adrian FRM KTM
              21 Race 3 66 BACESCU, Lajos FRM Kawasaki
              22 Race 4 66 BACESCU, Lajos FRM Kawasaki
              22 Race 3 65 CABAL, George FMR Kawasaki
              24 Race 2 65 CABAL, George FMR Kawasaki

13 Makedonia 67
              18 Race 2 73 TOMOVSKI, Goce MFMA Honda
              24 Race 4 73 TOMOVSKI, Goce MFMA Honda
              25 Race 2 74 GULEVSKI, Nikola MFMA Suzuki

14 Moldova 33
              8 Race 2 68 COCIU, Mihail FRM Honda
              25 Race 3 68 COCIU, Mihail FRM Honda
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Състезанието беше супер. Поздравления за нашия тим. Поздравления и за публиката, която изтърпя кухините в организацията и подкрепяше до край момчетата. За да не стават грешки и за напред, ето няколко препоръки:
                Първо - Ако едно състезание ще започва от 13,00 ч. и по-късно, добре е да не се обявява старт в 11,00 часа в рекламните плакати, особено ако времето е студено, ветровито и дъждовно. Второ - организаторите да си оправят нужниците, или поне да направят така, че да се заключват. Иначе само надписа "Най-доброто съоръжение за мотокрос в галактиката" или нещо подобно, не го прави такова. Трето - да се прецизира какви мародери се допускат да продават храни на хората, защото 6 лв. за половин пилешка пържола + 10 лв. вход + други пропуски в организацията могат да откажат много хора за следващия път /а помним, че тези трибуни са събирали доста повече зрители от дошлите в неделя.../. Иначе - отново поздравления и дано такива събития да са повече.

Коментар

Дянков нали обеща, че ще се постарае момчетата да карат в заводски отбори [/QUOTE]

Как няма да обещае, като идат избори. Но да, трябва някой да им помогне на момчетата да карат в "заводски тим" или както се казва там. Независимо кой, просто сега е момента да им се даде рамо, защото всички виждаме, че Коко, Йовчев и Гочев се нуждаят сега да се направи нещо за тях. След година, мисля че ще бъде късно. Те показаха, че са способни, оттук насетне трябва някой вложи в тях.

И нещо за милата ни публика-писна ми да слушам: ама той Куманов нещо напоследък, ама Йовчев и той малко не стои както трябва и Гочев не е дорасъл....ама това, ама онова. На всички тези "специалисти" искам да кажа следното: Господа кибици, ако можете по-добре, карайте Вие.

Браво момчета, справихте се толкова колкото сте имали сили, видяхме, че се раздадохте. Дано има повече мислещи, като мен, защото обичам много този спорт и знам, че невинаги шанса е на страната, която го заслужава повече.
                  Още веднъж...Браво.
                  MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Даааа, знаех си аз, че вече няма интерес към офруда и неговите производни, в частност мотокроса.
                    Ако темата беше за някаква простотия, досега щяха да се включат сто човека, но за европейско по МХ.....

Нищо, аз пак ще опитам и ако не върви дискусията, ще мигрирам към гейбука, там поне пичките се кефят на моторите без да знаят защо.

Коментар

Страхотни снимки колега Chinela. А относно състезанието, не вярвам темата да страда от липса на интерес. Просто малко съфорумци са били на мястото на събитието, за да изпитат лично вълнението...

Коментар

Страхотни снимки !! Има ли още ??

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Даааа, знаех си аз, че вече няма интерес към офруда и неговите производни, в частност мотокроса.
                          Ако темата беше за някаква простотия, досега щяха да се включат сто човека, но за европейско по МХ.....

Нищо, аз пак ще опитам и ако не върви дискусията, ще мигрирам към гейбука, там поне пичките се кефят на моторите без да знаят защо.

Ванка първо голямо Благодарско за снимките,пак си уцелил мястото и момента.Няма спор,защото няма за какво да спорим,вечния песимист за Печето-колегата yurgana и той нещо замълча след такова състезание.А за другите изказвания ще се направя,че не съм ги чел.Само ще ви помоля-престанете да търсите кусури на състезатели,организатори,кетъринг и т.н.Не защитавам никого,но си нямате и най малка представа какво напрежение,усилие нерви и прочие е да организираш и проведеш такова състезание и с такъв екип от хора.Ще споря до последно с вас на тая тема.Много лесно е да си седнеш пред телевизора или компа и да пишеш врели некипели.Много сте далеч от истината.
                          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

Ше стане фотограф от тебе, Чинел
                            Добри са ти снимките, ти в гейбука пак ги пусни ако искаш, но пускай и тук
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Евала Чинел, страшни снимки и в това мрачно време пак си успял да изкараш рязкост и цвят.!

тая е много яка! ама и други има страхотни..

Било е явно страшно шоу! Един приятел дето нищо не разбира, го е гледал по К1 и беше много впечатлен и от състезанието и от Печето.

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                                ...вечния песимист за Печето-колегата yurgana и той нещо замълча след такова състезание...
                                Не съм песимист ,а реалист. Не присъствах на състезанието и не мога да коментирам нещо което не съм видял...и к'во , догодина може пък да почне и да влиза в десятката , а дано ! Да поживеем ,и да видим!
                                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X