Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световна купа на Нациите по мотокрос - Saint Jean d'Angely France 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Световна купа на Нациите по мотокрос - Saint Jean d'Angely France 2011

На 17 и 18 септември във Франция ще се проведе Мотокрос на Нациите.
    Феновете тръпнат цяла година в очакване на най-истинското мотокрос състезание в света.
    Ето че моментът настъпва, по-малко от 2 седмици остават до този спектакъл.

Може да споделите коментари за фаворити и аутсайдери... макар че за първите едва ли някой ще се подвоуми да ги назове.
    Тази година американците имам чувството, че ще са по-силни от всякога. Вилопото, Дънджи и Багет примерно биха отвяли всеки един друг национален отбор.
    Не виждам кой ще извади толкова силно трио...

Франция, Южна Африка и Австралия също имат потенциал за добър отбор.

Роксен и Кайроли ми се виждат самостоятелни бойни еденици и едва ли ще им се намери подкрепление за национален тим.

Великобритания с Диън Уилсън също имат някакви шансове за добри позиции.

Нямам търпение да дойде 18ти

От: Световна купа на Нациите по мотокрос - Saint Jean d'Angely France 2011

И нещо интересно от официалната страница на състезанието

Билет за падока - 30 евро
    Билет за 1 кола и 1 палатка(или 1 кемпер), от 1 до 4 човека, 2 дни, разположение в близост до трасето - 50 евро
    Билет за 1 кола и 1 палатка(или 1 кемпер), от 1 до 4 човека, 2 дни, на 800 метра от трасето - 20 евро
    Деца до 12г безплатно

Коментар

Специално Уилсън не съм сигурен дали не беше "мешана скара" между шотландско-англииска кръв израстнал в Щатите...та не знам под къв флаг ще кара,ианче съм съгласен с твойте предположения....Франсетата мисля,че може и да се опънат на Америката,после бих сложил жабарите,горе долу нещо такова го виждам...ще е интерестно,спор няма!
      Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Уилсън е шотландец израснал в Щатите.
        Но в АМА си кара под шотландски флаг.
        За купата на нациите в предишното издание бягаше за отбора на UK
        Предполагам тази година също ще е така

Коментар

Франсетата могат да извадят много кадърен отбор, ама 377 надали ще участва, унизително ли е за него или какво не знам.
          Иначе много добри състезатели има от всякакви държави но все по 1 или мах 2ма, цял отбор наистина само щатите имат в топ форма.

А за европейската купа на нациите в Севлиево чува ли се нещо? Има някакви слухове за Печето, Коко и Йовчев ....
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Уилсън ще кара за UK ,с Томи Сърл са хубав отбор . Тайланд и Китай имат отбор , а страната с най-хубавото трасе няколко години поред(България) няма ....
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Няма парички за да ни има на Купата...Свтовната...друг е въпроса до каде ще стигнем,иначе са Европейската Купа на Нациите отбора ще е:
              Куманов
              Йовчев
              Петров

Коментар

Аз съм убеден че ако тримата карат на световната купа със сигурност няма да са последни.Има много слаби отбори.Даже гърците отиват със състезатели които не са им най-добрите.Време е и ние да имаме отбор за там.

Коментар

Колко милиона евро трябват ,за да изпратят трима състезатели с механици и малко капли с гуми и още някоя дреболия във Франция(това май не е на края на света) ? Жалко !!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

От: AMA Motocross 2011

Американците ясни за Купата на нациите.
                    Ако късмета не им изневери ще размажат конкуренцията; не виждам кой ще спре това брутално трио.
                    Последно редактирано от Жоро Донечки; 16-09-11, 15:13.

Коментар

Ами най-сериозния им конкурент ще са Франция. Ще видим след няколко дни

Коментар

Австралийците също не са за подценяване.

Ето и актуализирания стартов лист

UPDATE_12_09_-_2011_Monster_Energy_FIM_Motocross_of_Nations_-_Entry_List_-_St_Jean_Angely_(FRA)_.pdf
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Гледам,чета и се чудя....какви страни има подали заявки....нищо против и нищо лично...ама Китай...Венецуела...а каде сме ние само не мога да се сетя....тцтцтц

Коментар

А все си мисля, че е време да се уважи и трасе №1 в света за провеждане на Световната купа.
                            Тогава неминуемо ще трябва да съберем национален отбор.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                              А все си мисля, че е време да се уважи и трасе №1 в света за провеждане на Световната купа.
                              Тогава неминуемо ще трябва да съберем национален отбор.
                              Такса около 1 000 000 Евро е непосилна за България. Къде сме ние е друг въпрос. Куманов и Йовчев в Хисаря на традиционно, а Петър Петров в публиката на пистата във Франция
                              Реално погледното Петров щеше да е 6-8 време на свободните тренировки. Куманов и Йовчев около 20-25 място. Което реално ни дава шансове да карат "А" Финал утре. Да се надяваме, че догодина ще участват, а също така, че тази година на Европейската Купа на нациите в Севлиево ще се представят доста добре!

Иначе американците мачкат до момента, дано и утре да е така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X