Пускам тук темата, ако прецените я махнете.
Въпроса идва от това, че оригиналния филтър за моята ретро машина е скъп, а за смяната му е нужно да се свали левия резервоар. Питането ми и е, перящите се филтри K&N, дали нямат по дълга трайност преди почистването им, спрямо оригинален такъв? Удачно ли е да монтирам такъв филтър, някой кара ли с такова чудо, променя ли горивната смес? Не на последно място, искам да помоля, предвид слабото ми познание на чужди езици и лоша координация в интернет пространството, ако имате идея от къде да поръчам K&N филтър за DR BIG 750сс, да ударите едно рамо.
Поздрави!
Въпроса идва от това, че оригиналния филтър за моята ретро машина е скъп, а за смяната му е нужно да се свали левия резервоар. Питането ми и е, перящите се филтри K&N, дали нямат по дълга трайност преди почистването им, спрямо оригинален такъв? Удачно ли е да монтирам такъв филтър, някой кара ли с такова чудо, променя ли горивната смес? Не на последно място, искам да помоля, предвид слабото ми познание на чужди езици и лоша координация в интернет пространството, ако имате идея от къде да поръчам K&N филтър за DR BIG 750сс, да ударите едно рамо.
Поздрави!
При слагане на отворен ауспух, ще се притеснявам на излезане в чужбина, дали няма да ме "закове" някой полицай. А Биг с отворен ауспух, не е приятна музика за много уши
. Има 2 далаверки- не даваш пари за въздушнен филтър, а само переш. На автомобил се избива (зависи от двигателя) за 4-5 смени(имам в предвид цената), защото само купуваш 2-та препарата за чистене и за смазване , които са около 48-52лв комплекта и те ти стигат за много (на мен за 2 коли и мотора за 2г. още не са ми свършили). Другото нещо което според мен КН прави е да ти компенсира качеството на смотания бензин , който караме- демек 95 ако е истински 92-3 октана, с отворения филтър МПС-то ти върви все едно е с румънски бензин . 
Коментар