Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с палене на Харли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами,.....след някокостотин мили и първите впечатления....Това чудо.. , е друг тип мотор,друг вид усещане . За всеки който, е карал само японски или европейски мотори....това тука е тотално нещо различно. И не, от негативна гледна точка. Може би, е до индивидуално усещане...Първоначално като го купих, бях с големи"резерви" , затова и не инвестирах много пари в това начинание. Особенно след първите проблеми. Но, и проблемите, бяха резултат от моите грешки..После, последваха, първите опознавания. Досега, тука съм имал само японски мотори. Още , си пазя старото сузуки VL 800 Volusia. До скоро имах и Yamaha roadstar 1600, преди това хонда VTX....
    След ремонта, на другият ден, мой колега, американец ме покани на барбекю в неговата къща и да тестваме неговият Indian..Не е далече...час, час и нещо. Селски пътища, никакъв трафик..Бях толкова ...притеснен, че свалих всичките координати и телефони,на всичките възможни фирми, които могат , ,в случай на нещо да ме вземат с мотора. Но, и аз съм абсолютно сам тука. Без приятели, роднини..
    Още, първите няколко мили усетих, че това чудо е ...тежко и върви много..Напомни ми на ямахата, но там всичко беше някакси....по детски.Тука, всичко е ..брутално.По номинал, ямахата е по мощна, но това я певъзхожда със сигурност.Като, превключваш....всички разбират че превключваш. Спираш и търсиш неутралната...е успех...За вибрациите, да не говориме...Паркинсон...не ..Харли.. Ако японските, работеха като шевни машинки, това работи като на дядо ти трактора (на два цилиндъра от осем)...Всеки момент чаках да спре и до там...Като върви има толкова непонятни шумове от двигателя, че всеки път се молех...просто да се прибера.
    После..след седмица каране...реших.... ще продам сузукито и ще го оставя...Да,това е моят мотор....Определено, в тези американски железа, има някаква магия. Но пак....всичко е много индивидуално...

Сузукито с кожата . Всичко е мое дело.
    Това е преди години...кожата и цветовете са още ярки...

След почти 10 години...слъцето и времето не пощадиха нищо...

Последно на сузукито... нови кожени ръкохватки..

Последно редактирано от Peshoto; 02-01-25, 01:59.

Коментар

Ето и новата придобивка...2001 Road King Classic

И разбира се, започнаха пак промените...
      Понеже съм сингъл през повечето време, реших , да махна фабричната седалка и да сложа соло. Седалка е купена, но съм в процес на изработка на кожен панел , който да покрива калника , на мястото на задната седлка. Купих и задна облегалка, която се трасформира в облегалка за водача. Обичам да пътувам на дълги разстояния, и такова приспособление е страшно удобно.

Коментар

Моята....кожа....

https://www.pinterest.com/peterzarkov/

Сузуки за всичко...

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Евала за кожата, не бях виждал такива магии с кожа, свалям ти шапка, Майсторе!

КЕФ

Със здраве да си го караш.

NC - далече си ни,пиши ако пътуваш към Калифорния.

Кожата КЕФИ
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

One day.....

Коментар

Хубав... макар че не си падам по Хамерикански мотори. Работата с кожата е... впечатляваща, поздравления! Марката на бирата също е подходяща, а пък за лепенката на калника...! Много километри и здрави гуми!
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

С риск да се обиди някой - никога няма да разбера,как може човек да си хареса подобен тип мотор
              Ама - карай си го със здраве щом те кефи. Баси...
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Е това му е хубавото на животе - един се кефи на Веспа,друг на Харли

На мен ми харесват еле тия модели,много мъжка машина си е
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Звука на ХД предизвиква нагон, другото е суета.
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Принципно масажира простатата, ама на който каквото му харесва!
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Няколко нови панела за Харлита ;

И как нов мотор със старо портмоне..не става...веднага ново...

Благодаря за вниманието.

Коментар

Майсторска работа, бравос! Рукоплескания!
                        Интересно ми е, как я правиш тая плитеница по бордовете.
                        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=KPY-...l=TandyLeather

Последно редактирано от Peshoto; 19-01-25, 15:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X