Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Износване на гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Износване на гуми

Първоначално публикуван от mitiracing Преглед на мнение
    .Според мен много зависи и от атмосферите с който караш едни гуми за степента на износване.
    Поздрави на всички.
    Предна 2,5 а задна 2,9..., така ми ги дават, а що се отнася за цената 537лв ми излезнаха двете по спомен.
    http://www.moto.bg/files/downloads/B...ualEnglish.pdf
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от mitiracing Преглед на мнение
      Направил си добър избор,онзи ден сложих на Хаябусата Michelin Pilot power 2CT,в последния момент реших да сложа тези иначе се бях спрял на Pilot Road 2.Ще видим колко ще изкарат,а на какви пари поръча Bridgestona ако не е публична тайна .Според мен много зависи и от атмосферите с който караш едни гуми за степента на износване.
      Поздрави на всички.
      Много ми е интересно колко ще изкарат. Не знам дали си гледал сайта на Мишлен, но май не са твоите гуми - тези са по-меки и от обликновения Пилот Пауър.
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Е,ще видим колко ще изкарат,мислех и за Road 2.Какво препоръчвате колеги за Хаябуса и с какво карате вашите.По принцип да,меки са,аз търсех нещо такова а като свършат може да пробвам новият Metzeler,но чакам да чуя някой отзиви.Поздрави на Всички

Коментар

Новите обувки на маторя ми дойдоха
          Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Честито,дай да ги видим в действие де!

Коментар

От: Износване на гуми

Карам с Dunlop "Sportmax Roadsmart" http://www.dunlopmotorcycle.com/tire...ire.asp?id=101, в момента са на около 15 000км. и задната е почти на финала, ако изкара още 2-3 000 км. ще е екстра, но ще видим. Мотора се кара основно с втори човек и три куфара. Доволен съм от гумите и мисля отново да си взема същите.

Коментар

От: Избор на гуми за тежко ендуро

Ама аз не съжалявам, сега ще пробвам някой модел на Metzeler с тези размери на предната 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL и тези на задната 180/55 ZR 17 M/C (73W) TL след като пробвах вече Pirelli diablo rosso ( миналата година ) и тази Вridgestone bt21. Пробвам ги производителите

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

Bridgestone BT21 им видях сметката за по-малко от 9000км, сложих ги май месец сега са почти да се покажат конците. Не съм пилил гуми.

Коментар

Sпоред мен 9000км. си е съвсем нормално !
                    Имаш ли много километри извън БГ ? Там пътните настилки ги износват доста по-бързо !
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                      Sпоред мен 9000км. си е съвсем нормално !
                      Имаш ли много километри извън БГ ? Там пътните настилки ги износват доста по-бързо !
                      Да наистина е така, 4700км до и в Алпите, 1900км в Гърция и останалото в България. Явно трябва да си се возя в БГ за да ги хабя за повече км, но не ме кефи така.

Коментар

да видим сега тези колко ще издържат continental roadattack, до тук 3000km. в BG, и още не им се е изтрил надписа нашия асфалта е явно страшно "хубав", но от гумите досега съм много доволен,

Последно редактирано от drago varvar; 22-09-11, 22:35.

Коментар

Същите, 10 000 км и имат още много живот

Само в мокрото вече са малко нервни...
                          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X