Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки 650 GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки 650 GR

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    " да няма български ръчички"
    Мерси Ваньо ! Няма, поне на първо четене няма "български ръчички", но времето е пред нас, дано да няма............мисля, че няма да има. Направих обстоен преглед на двигателя - не е отварян, поне на око не са сменяни гарнитури, не са отваряни страничните капаци, това е добре ! Иначе като всеки употребяван мотоциклет си има дребни кусури, тук одраскано, там малко чукнато.........все нормални неща, а ако ги нямаше щеше да е подозрително....

Коментар

Много ми харесва и бих си взел и аз такъв но са рядкост.

Честито и безаварийно каране.
      По добре късно от колкото никога .
      Нула89781нула019

Коментар

Много красив мотоциклет. И аз харесвам по-старите. Карам Yamaha XJ600 от 1990г. Харесвам ги в оригинален вид.
        Със здраве да си го ползваш. Много хубави емоции да имаш с него.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

ЧЕСТИТО!Че той по-готин от тоя на примерната снимка!НАИСТИНА МЕ КЕФИ МНОГО!

Коментар

Еееееее, накарахте ме да се изчервя......и да се засрамя.... Благодаря за отзивите и пожеланията, да Ви се връщат, както безаварийните километри, така и хубавите изживявания.......... а колкото до мотора, имам претенциите, че съм естет и харесвам хубавите неща, а когато са ми по джоба е най-добре ! Пожелавам Ви да имате дълбоки и пълни джобове и това което си го харесате да си го купите и да му се радвате, ха наздраве !!!!!!!!!! Сега го поливам.....

Коментар

Здравейте отново. Минаха двадесетина дни от както взех мотора и от тогава до сега му навъртях около 200/300 километра. Първите ми впечатления са отлични, има ряз и дръпва от място много добре, наема перфектно и от малки обороти, като остава да му сменя масло и филтри, както и семерингите на предницата. Та въпроса който ме интересуваше е, какво масло да му взема, тъй като на двигателя пише 10/40 ??? Ето и някои снимки които направих при едно от качванията ми към връх Бяла черква над Пловдив.... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:036284408-big.jpg
Прегледи:2
Размер:254.1 КБ
ID:5693560Натиснете снимката за да я уголемите

Име:036284409-big.jpg
Размер:250.1 КБ
ID:5693561Натиснете снимката за да я уголемите

Име:036284410-big.jpg
Размер:239.7 КБ
ID:5693562Натиснете снимката за да я уголемите

Име:036284411-big.jpg
Размер:282.0 КБ
ID:5693563

Коментар

ами щом така пише...ок. все пак може да му метнеш и малко по-високо горно число 10/50, ако ще го пържиш много на жегата през лятото на 2016 година?

Коментар

Дай боже да сме живи и здрави и ще караме, но въпросът не съм го задал правилно и сега се поправям. Тъй като машината е с въздушно охлаждане, а маслата за въздухрките ако не се лъжа имат някакви разлики с тези с водното охлаждане, та за това ми беше въпроса...

Коментар

така и аз те разбрах, въздухар е знам, даже завидях,че е 'убавец тоя матор. затова казах че може да качиш горната с малко. в мануала пише "10/40, или подходящо за района в който карате" според таблицата за вискозитети. огледай спесификацията по JASO MA и API SJ. другият вариант е да поогледаш сайтовете на производителите на масла.само за пример давам това: http://www.repsoloil.bg/sites/defaul...5W50_20W50.pdf /ако не е за тук, модератор ще ме изтрие/. ти си знаеш как караш и за колко време какви километри ще направиш. пък и съм сигурен от моя скромен опит, че първата смяна на масло ще е по-рано от предписаната от завода. с други думи можеш да сипеш спокойно тип минерално масло, а после да го "поглезиш" на полу или пълна синтетика. лично аз бих предпочел "полу". успех!

Коментар

Маслото за теб е само и единствено пълна синтетика 10 w 60 . Имам сузуки 1100 с въздушно-маслено повече от 10 години . Мисля , че няма защо да ти обяснявам повече .

Коментар

Благодаря за информацията момчета, живи и здрави ........

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          Маслото за теб е само и единствено пълна синтетика 10 w 60 . Имам сузуки 1100 с въздушно-маслено повече от 10 години . Мисля , че няма защо да ти обяснявам повече .
                          +1

Коментар

значи това ще е първото пътуване за следващата година! тръгвам от село софия, през кючука те събирам и отпрашваме към пешовото74 място! при добро стечение на обстоятелства ,напитки и смазочни течности се продължава посока бургас и малко по-на юг. айде успех и пускай пак някоя снимка.

Коментар

Никакъв проблем, даже днес намерих масло 10/60 и маслен филтър и ако тази събота времето позволява каране, ще го сменя, а пък за пътуването догодина, аз съм "за".......

Коментар

ПЕРФЕКТЕН Е!
                                Честита Коледа!
                                Жив и здрав и да те радва АМА МНОГО!
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X