Зравейте колеги.Малкия ми син навърши 16г. и вече е законен участник в пътното движение с Хонда XL125 Варадеро .Имам няколко въпроса.Единия амортесьор отпред е омаслен и ми се ще да го оправя,има ли варианти?И не откривам сервизно ръководство за машинката.Ако някой е карал или обслужвал такъв мотоциклет ще съм благодарен да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хонда Варадеро 125 2001г.
Свий
X
-
От: Хонда Варадеро 125 2001г.
До сега рових за ръководство, ама нъцки. Намирам само за части (става за ориентир де) http://www.bike-parts-honda.de/honda...-125-2001.html. Иначе има само за старите моторетки. Ше фана да Откача.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
-
Първо честито, второ проблема на кола е в семеринга. Сваля се кола и се разглобява така, както на всички мотори. Нищо сложно няма, подменя се семеринга и се затваря. Разбира се трябва да се огледа повърхността на стержена за наранявания, които да са предизвикали пропуска в семеринга. Ако не тече много не си го слагай, така или иначе като стане на 18 години вероятно ще си купи голямото варадеро
Коментар
-
Благодаря за отговорите. В доста сайтове съм ровил и е оскъдна информацията, но благодаря пак е плюс препратката. За амортесьора, не тече много, но е дразнещо. Струва ми се, че не поема препядствията равномерно.
Коментар
-
Имах лично питане по въпроса та да си река тук.
Чл. 150а. ...
...
2. категория А1:
а) мотоциклети с работен обем на двигателя не повече от 125 cm3, с максимална мощност не повече от 11 kW и с отношение мощност/тегло, което не превишава 0,1 kW/kg;Чл. 151. ...Минималната възраст на водача за управление на моторно превозно средство е:
...
2. шестнадесет години - за управление на моторно превозно средство от категория А1;Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Точно така е сух мотора е 149кг +17л гориво - 11кW и сметката излиза.Много са му килата ама пусти мерак.Тия дни го оставих да ме повози по шосе и малко черен път средно похарчи 3л/100км.Без да му давам да кара с повече от 80км/ч.Че като съм отзад
седнал си е страшно.Интересно "Q" в големия талон е 0,03 да не се смята тегло с мотоциклетист и пътник?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар