Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трети стоп в Топ каса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трети стоп в Топ каса

Отзад мотора ми е така от много дълго време. На топкасата има място за стоп-светлина и там набутах 5 или 6 светодиода на лента. Използвах едни жакчета от аудиокабели- мъжки и женски . Женските закрепени към топкасата неподвижно , мъжките на мотора с кабелче около 25 см. Вкарани в един маркуч с подходяща дебелина и не се мокрят жакчетата. Продават самозалепящи светодиодни ленти широки точно колкото е дебелината на стойката на топкасата. Там (на самата стойка , а не на куфара , съм си извел стоп по средата на стойката и мигачи в ляво и дясно. Идеално ме виждат и оптзад съм като дискотека. (поне така са ми казвали)

Коментар

преди години бях направил на скутера си такова осветлние.на задния край на ккасатаса двете, ,уши" с които кутията се закача за планката.огънах две стоманизирани ленти от военна шапка,но закрепих само единият им край- та пружинират. накутията също огънах пластинки, но закрепих и двата края -да не пружинират. така осветлението се връзва с поставянето на куфара...извинявам се за правописа
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Да мислил съм за мигачите и найстина е добро, но за сега толко, по натам може да си поиграя да направя и мигачите, ще е яко. То мислех иза габарит но вече става много диско !
        Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X