Ok. Колко да е този бушон 15 /20 към ключа ? И още нещо ключа ми е малко малък има ли проблем, трябва ли да си взема по як ключ или това не е от значение?
Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!
Ok. Колко да е този бушон 15 /20 към ключа ? И още нещо ключа ми е малко малък има ли проблем, трябва ли да си взема по як ключ или това не е от значение?
Този бушон може най малкия за сложиш 3 ампера или 5 каквото има там и ключето това е управляващата верига на релето , ключето не се товари. Ако не си сигурен дали ще се справиш защо идеш при дядо владо, гледам че си при него
Няма смисъл от бушон в управляващата верига. Габаритите би трябвало да си имат бушон, а и тока там е много малък. Няма значение ключа какъв ще е, стига да ти харесва.
По-точно работните лампи. Колегата Русев е много точен можеш да се разбереш да ти прати 2-3 модела и да върнеш тези, които са ти излишни и да ти върне парите.
От ДХ съм пазарувал 2 пъти, втория път доставката се забави около 80 дни.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Много неща съм си докарал от тези. 20-40 дена доставка, последната от преди 12-дни.
Като цяло нещата са леко лабави и с завишени характеристики, но въпреки всичко си вършат работата. Дори електрониката работи.
Тук ме притеснява че няма ревюта на клиенти. Предполагам че артикулите са от скоро.
Цените им са леко по-високи, потърси и по други подобни, а и като гледам линка на колегата може и в БГ да си харесаш.
п.п. за сравнение, една Н3 55w има над 1400lm (lumens)
още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Светльо, ще идваш ли на Варненското състезание с АТВ-то да го видим на живо твоя фар?
Все по-често заглеждам и аз разни диодни фарчета уж за допълнение на основния фар, но от снимките който си пуснал изглежда обречена кауза това което мисля. Единственото което ме спира да дам 150лв за такъв фар е, че ми е необходим строго не повече от 2 пъти в годината и идеята ми беше за по обикновенни диодни светлинки като допълнение само на основния.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Светльо, ще идваш ли на Варненското състезание с АТВ-то да го видим на живо твоя фар?
Все по-често заглеждам и аз разни диодни фарчета уж за допълнение на основния фар, но от снимките който си пуснал изглежда обречена кауза това което мисля. Единственото което ме спира да дам 150лв за такъв фар е, че ми е необходим строго не повече от 2 пъти в годината и идеята ми беше за по обикновенни диодни светлинки като допълнение само на основния.
И на мен ми трябва рядко, но както ми трябва рядко доста често ми се случва да се заиграем някъде, или да се счупи машина и тогава си трябва силна светлина. Ще слагам и на Хондата, че стоковия фар на ниски обороти свети като кандило.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Не очаквай чудеса от тия фарчета. Първите не са достатъчно мощни а и цветова температура от 6000-7000К е отврат дразнеща за очите. Предназначението на тия джаджи е по-скоро за дневни светлини - през деня да караш със тях, вместо с истинските фарове.
Тва пък последното дето е "мощно" има автоматична защита от прегряване - като загрее (а то със сигурност ще загрее точно когато не трябва) автоматично си намалява интензитета на светене.
Калин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
Коментар