Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на карбуратори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почистване на карбуратори

Имам доста карбуратори разглобени за части. Обаче няма как да разбера кой е твоя /ако го има/. Дай точни размери на мембраната. Може и да извлека нещо от запасите. :-)
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ок, довечера ще взема точните размери , а карбураторите на модела Хонда Трансалп еднакви ли са, или са променяни през годините , знае ли някой , ако не намеря скоро гумените мембрани , направо да си купя карбове от ТА 600 , че ми пропадат плановете за сезона . В сайтовете които гледах ги дават под един и същи номер и цена .
      Последно редактирано от go6o; 22-06-11, 13:51.

Коментар

Пробвай да звъннеш на тия http://merkury-bg.biz/SERVICES.HTM
        Пишат на сайта, че рециклират мембрани. Вярно, че на автомобилни карбуратори, но не пречи да питаш.
        Работят със куриери, така че няма да ти е проблем да ти свършат работа ако могат.
        Предполагам, че може и снимките да им пратиш, за да кажат дали могат да оправят нещата.
        Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Първоначално публикуван от balkanski Преглед на мнение
          Пробвай да звъннеш на тия http://merkury-bg.biz/SERVICES.HTM
          Пробвах - първо трудна комуникация , второ казаха че тоя тип не правят , а само ако са прави , в смисъл да не правят чупка, както тази на снимката.

Коментар

Точно тези мембрани са еднакви на куп мотоциклети.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не съм много сигурен,но мисля че на Априлия Пегасо -97 са същите.Ако не в Бултрако чисто нови за 2 седмици идват.Или и при Емо в Яхиново,или питай при Янко в Монтана.

Коментар

Нямам шублер, но приблизителните размери са - диаметър на мембраната 65 мм, височина на шибъра - 44 мм , диаметър 28 мм . Залепих мембраните с някакъв супер-дупер черен силикон , та в момента вдигам 80 км/ч , грозна история. Преди да бъда линчуван, да кажа че мярката е временна .

p.s. За сведение - цента на двата презерватива е от 260 до 480 лв , в зависимост от доставчиците.

Коментар

Да го духат доставчиците!
                  Аз сега трябва да платя 120 за едно огледало... ти обаче може да ги намериш тия мембрани (ползвани) на доста места ми се струва...
                  You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Преди години-когато интернет търговията не беше толкова напреднала
                    съм порчъчвал от Бултрако-цената за Африка и за Доминатор беше около 120лв
                    Не съм си помислял да търся втора употреба
                    Сега има доста хора,който внасят от louis, wemoto....без оскъпяване...
                    Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                    Да го духат доставчиците!
                    Аз сега трябва да платя 120 за едно огледало... ти обаче може да ги намериш тия мембрани (ползвани) на доста места ми се струва...
                    Зимата си купих огледало за Африка от wemoto за 22лв
                    Cherokee WJ 4.0L- NP242
                    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X