От: KTM Adventure 990 (2009) подобрения и поддръжка
Писал съм за разхода в темата-представяне на BMW F800 GS. При моя стил на каране е между 4.5 и 5 литра на сто километра. Успях, с много усилия и най-вече нерви, да го сваля до 3.6, просто от любопитство, а съм стигал до 6.5... Това последното с много динамична езда, в силен трафик, с непрекъснати изпреварвания и скорост, падаща под 100 и стигаща до 220.
П.П. Може би ще е добре, да преместя мненията за БМВ в темата за БМВ 800, или да отделя отделна тема, за сравнението на БМВ и КТМ? Въпреки приликите, на пръв поглед, двата мотора се оказват доста различни...
Първоначално публикуван от sabin
Преглед на мнение
П.П. Може би ще е добре, да преместя мненията за БМВ в темата за БМВ 800, или да отделя отделна тема, за сравнението на БМВ и КТМ? Въпреки приликите, на пръв поглед, двата мотора се оказват доста различни...

хора ...). Очевидно има разминаване и в очакванията за бъдещата употреба. Ти вече го юрка из Стара планина и Родопите, докато аз съм ходил до Мургаш два/три пъти, малко по лоши пътища из Източните Родопи (танковия полигон в с.Корен/заради тебе
.....яко,много яко....това с планката за стойката дори и не знаех,не го бях срещал дори и по форумите.
. Дори и до Норд Кап(около 14,000км),дори и помен за нагряване не е имало,а аз не ги свалих докато се прибрах.

Коментар