Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неприятни ситуации.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неприятни ситуации.

Благодаря на всички за подкрепата!
    Днес сме малко по-усмихнати, утре сигурно вече ще се заглеждаме по минаващите мотори...
    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Илияне, с мотоциклетите е като с казармата... Лошото се забравя бързо, после се сещаме само за хубавите моменти.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Еееех Или4 к'во става бе ...
        Ужасна история. Човече прегърни жена ти от мен ...Така ме натъжи.
        После ще говорим за мотори.
        Последно редактирано от giorgio; 27-07-10, 13:14.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Рано или късно на всеки се случва подобно нещо.
          Статистически колкото повече караш, толкова е по-голяма вероятноста да се случи.
          .. за мотора не се ядосвай - обзалагам се, че като мине малко време ще го възстановиш или ще вземеш друг.
          Поздрав
          Последно редактирано от giorgio; 27-07-10, 13:15.
          [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Здравей , Илич
            ще си позволя да споделя чисто професионално мнението си за справянето Ви с належащата психотравма.
            Нормално периода за справянето на личността със стреса е от 2-3 седмици до 1 месец в зависимост от интензитета му, като е установено че трябва да се премине през всичките му етапи - от потреса , застиването в психотравмената ситуация/нейното постоянно предъвкване/ , отхвърлянето , приемането и същинското справяне ,което настъпва накрая.
            Това че казваш ,че никога повече няма да се качваш на мотор е илюстрация на отхвърлянето на един факт от живота ти, на една част от личността ти, която всъщност е много важна и в която е много инвестирано емоции, усилия , пари.При условие че застинеш в тази фаза , то ти никога не ще бъдеш същия и всъщност никога няма да се справиш, напротив ще страдаш .
            Вторият ти пост обаче говори , че вървиш напред и започваш да преодоляваш травмата, полека ще почнеш да свикваш с новата ситуация и накрая горещо ти препоръчвам отново да се качите на мотор , което ще е акта на победата над обстоятелствата ./и радост естествено за всички фенове на форума/като мене/ , но и за приятелите ти, които виждам че имаш в изобилие / .
            Позволявам си да говоря тези "купешки" фрази и защото ми направи впечатление ,че си доста ерудиран мъж и всичко показва ,че ще се справиш ,но и защото доста би ме натъжило ако изчезнеш от любимия ми сериал наречен ОФРОУД.КОМ. Уважение и съпричастност : Д-р И . Иванов

Коментар

Илич, много кофти случка, но ужасно много се радвам, че и двамата сте добре. Със сигурност ще се качите пак на мотор, просто ще трябва да мине малко време. Поздрави на Весето и наистина се радвам, че и двамата сте добре. Всички или поне повечето сме минали през подобни ситуации и знам, че се преодоляват. Важното е да сте живи и здрави.

Коментар

Хей Илич и Веси, тъкмо Иво ми каза да погледна темата, написаното ме потресе, много станаха случаите покрай нас, за жалост каквото и да кажа ще се повтори с писаното на другите и няма да промени нищо - Не, няма култура на движение по пътищата в БГ, просто е опасно, това е 3-тия случай за седмица, в който моторист е блъснат.
                Не прибързвайте с драстични решения, разбираеми са, шока е невероятен, съгурна съм, но все пак ... "романтиката е в моторите...."
                Поздрави и горе главите, Поли

Коментар

Hey Guys!
                  Im very sorry to hear about your crash.
                  But Im happy that my favorite Bulgadians are ok!!!!!

I always wondered which were best, BMW bikes or cars, it sounds like it was a tie!

Dont worry about bikes for awhile.
                  You wont enjoy riding if you are always thinking 'what if'
                  with time, you will either decide to get another bike, or you wont. Or maybe a couple of dirt bikes like we talked about? Not many 318's in the forest!

of course you are welcome to come here & ride the Izh anytime you want!
                  Anyhow, I wish you both the best
                  bikes can be replaced
                  friends cant!

I hope to see you both when I come back to BG in september

Doug

Коментар

Днес и аз се разминах на косъм, така да се каже.
                    Карам си по главната улица в града и пред мен такси в отсрещната лента завива наляво, без да се съобрази че аз съм си с предимство.
                    Не знам как стана, но избегнах удара с около 5-10 см.
                    Вече се "виждах" как се врязвам в таксито...
                    В последния момент успях да завия с мотора леко наляво и минах на сантиметри от задницата на колата.
                    А таксито си продължи все едно нищо не е станало...
                    Да, за съжаление културата на шофиране и движение в БГ си е ...
                    Внимавайте като карате.
                    .

Коментар

Чакайте малко бре! Още сме тук и ритаме здраво!

Първоначално публикуван от yoyoma Преглед на мнение
                      ...
                      Това че казваш ,че никога повече няма да се качваш на мотор ....
                      Докторе, такова нещо никога не съм твърдял! Бях много внимателен да не използвам думи като "никога" !
                      Иначе ти благодаря за професионалното мнение и анализа с фазите!

Да го духа стреса, ако можеше и мотора ми така да се възстанови....

Поли, и катастрофите около вас станаха много и съвпаденията (да ги наречем така засега) са доста. Две бяло-сини BMW-та през няколко дни (добре де - моето не е HPN ). Има още: Пича дето ни резна се казва като мен... Илиан с БМВ удря Илиан с БМВ...

Бойко, Димо, честно да ви кажа, като се поокопитихме с Веселина си говорихме за вас още там. Какво прави човек ако нещо такова му се случи на места като тези където сте вие в момента?!?! Пазете се и не сваляйте гарда, особено към края!! Пожелавам ви само усмивки до края!

Doug, fuck the cagers man! My bike won, believe it or not.... after some legal work is done, I'll post some pictures (and start a new thread for the rebuild.. the whole thing).
                      I've got an LC4 KTM up my sleeve - that'll be my therapy. 318's in the forest.... I don't think so!
                      You're right about friends though, and what the hell is an Izh?!?!

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                        ... and what the hell is an Izh?!?!
                        A Russian consequent about a Sreet Fighter Bike!
                        a.k.a. "ИЖ"
                        Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Илич,случката е много неприятна и аз мисля,че докато има такива "джигити" по пътищата ,никой от нас не е в безопасност.Важното е,че ви няма нищо.Аз наскоро паднах на един завой на Шипка връщайки се от CHROM EVENT в Габрово и също си помислих добре ,че бях без жена ми.Карах много бавно но току що започна да ръми.Пъря стана като на лед.Добре е ,че не идваше никой от горе!
                          [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Илич....много лоша ситуация, наистина важното е че вие сте добре, другото се оправя....
                            Поздрави
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                              Чакайте малко бре! Още сме тук и ритаме здраво!

... My bike won, believe it or not.... after some legal work is done, I'll post some pictures (and start a new thread for the rebuild.. the whole thing).
                              ...
                              Ето как и кошмарна случка може да излезе с добър край!
                              Нещата явно ще поемат в правилната посока - не можех да си представя, че онзи албинос (белия красавец) ще отиде за скрап...
                              Поздрави и всичко добро!

П.п. Илич, нали караш с К60 на Хайденау (както и аз...) - за боксера е ясно, че ви е оттървал малко, или много - но дали имаш някакви съмнения в гумите за този инцидент?
                              Последно редактирано от Shider; 31-07-10, 06:59.

Коментар

В мойте гуми нямам съмнения. Имах съмнения в неговите гуми. То всичко се случи в нашата лента - видях го как навлиза при нас, завих възможно най-вдясно опитвайки се да избегна удара, но знаех, че удар ще има. И извън пътя да бяхме - пак щеше да ни удари, той просто изпусна завоя и ако не бяхме ние щеше да си спре в канавката. Да го заобиколя отляво навлизайки в неговата лента беше невъзможно - беше в началото на остър ляв (за нас) завой. Ако бях тръгнал за заобикаляне отляво - това означаваше да пусна мотора с нас на платното без да никаква видимост зад него в завоя какво идва.

Гумите са си 6+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X