Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неприятни ситуации.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неприятни ситуации.

Сблъсък с щастлив край.

Един от участниците малко след срещата в Идилево е имал среща с ловешки микробус. На 70 км от Идилево е станал инцидента.
    Както пише отървал се е с леки контузии. Микробуса се е движил със 100-120 км/ч при ограничение 60 км/ч. Изказва искрени благодарности на Поли и Дъг, които веднага са се отзовали и се помогнали с транспорта до болницата за преглед, разправии с КАТ и застрахователи.

Пише че на драго сърце ще се върне отново в България
    и най-добри пожелания.

Ползвал съм материал от http://www.horizonsunlimited.com/hub...6-3#post298409
    и http://thetwilightproject.net/around....html?start=18
    http://www.irlandetza.com
    Forever is our today
    http://www.lre-bulgaria.org
    мотора на аватара е на Gorgio

От: Horizons Unlimited travellers meeting 2010

Да добавя, че моторът на това момче беше HPN на BMW. За незапознатите, това е специално тунингован мотоциклет, с изключително здрава рама... Въпреки това, ударът е бил толкова силен, че дори супер-рамата е деформирана... а мотористът е счупил с гърба си предното стъкло на кабината. Подал е мигач и се е канел да завие в отбивката за манастира, когато комионът го е помел отзад. Спасила го е екипировката и невероятния късмет...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Нийлс се свърза с мен когато се чудеше в София ли да кара мотора или към Германия. Има още снимки, които са доста гадни.

Предложих му помощ, но в крайна сметка се оказа, че застраховката му покрива всичко и той се прибра.
      На косъм се е отървал и е жалко какви идиоти има по пътищата.... не исках да го разправям, но ето още един пример:

Вчера на прибиране от Видин с жена ми насрещно идваща кола БМВ 318 влезе в нашата лента и ни удари челно. Ние се движихме с около 60 и те с горе-долу толкова. На нас абсолютно нищо ни няма (малко натъртени) благодарение на екипировката ни.
      Доктора от линейката искаше да види с какво сме били екипирани за да се отървем така. Колата беше сгъната доста отпред. Ако не бяхме с боксер, и на двама ни левите крака бяха чао. Май приключихме с моторите ние... Онова бялото БМВ от снимките вече не съществува... но и май няма значение вече...
      You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Гадна работа. Никаква култура на движение в България.
        Добре че сте живи и здрави.
        Останалото се купува и ремонтира.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
          Нийлс се свърза с мен когато се чудеше в София ли да кара мотора или към Германия. Има още снимки, които са доста гадни.

Предложих му помощ, но в крайна сметка се оказа, че застраховката му покрива всичко и той се прибра.
          На косъм се е отървал и е жалко какви идиоти има по пътищата.... не исках да го разправям, но ето още един пример:

Вчера на прибиране от Видин с жена ми насрещно идваща кола БМВ 318 влезе в нашата лента и ни удари челно. Ние се движихме с около 60 и те с горе-долу толкова. На нас абсолютно нищо ни няма (малко натъртени) благодарение на екипировката ни.
          Доктора от линейката искаше да види с какво сме били екипирани за да се отървем така. Колата беше сгъната доста отпред. Ако не бяхме с боксер, и на двама ни левите крака бяха чао. Май приключихме с моторите ние... Онова бялото БМВ от снимките вече не съществува... но и май няма значение вече...
          Важното е, че сте живи и здрави.
          Дано да няма поражения по Вас, моторът... ще се направи или ще се смени.
          Искрено се надявам такива идиоти /това е точната дума/ като този с BMW-то, които карат в насрещното да си получават заслуженото.
          Има ли шанс да съди такъв шофьор ?
          Доколко е успеваемо ?
          Някакви последствия за такива шофьори ?
          .

Коментар

.... Май приключихме с моторите ние... Онова бялото БМВ от снимките вече не съществува... но и май няма значение вече...
            Илияне, моля те, напиши, че не съм разбрал правилно последните изречения!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От: Неприятни ситуации.

Ами Джорджо осъзнавам, че в момента сме малко объркани, но аз лично не искам да чуя за мотор в момента. Ужаса, който изпитах докато се уверя, че жена ми е ОК не мога да си го избия от главата. Никой аспект от ситуацията не можех да контролирам. Не е като да не съм падал, но все съм бил сам....

Мотора ми е тотална щета със сигурност. Усукана рама и размазан ляв цилиндър. Другото е с белези, но спасяемо (май). Като го почна със сигурност и друго ще излезе, но на пръв поглед е това.
              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Илияне, не знам какво да кажа. Радвам се че сте се разминали с най-лошото.
                BMW F800GS

Коментар

ili4 - човече слава Богу, че сте добре! Майната му на мотора, ще си купиш друг!
                  Така или иначе темата е за неприятни ситуации - ще споделя и аз една, за която съм виновен на 100%, такива при които други са виновни колкото щеш....
                  Връщах се от Шабла и минавах през Варна. Големи задръствания и се прередих на един светофар пред един автобус, обаче светофара остана над мен и нямаше как да видя кога светва червено. Отсреща също нямаше светофар за да видя. По едно време всички зад мен масово се разсвириха с клаксоните и помислих, че е светнало зелено. Дадох газ за да не ги задържам, навлязох в кръстовището, при което чух зверски спирачки от ляво. Изтръпнах, дори не се обърнах да погледна какво става. Имах някакъв момент на колебание дали да спирам или да продължа и в крайна сметка дадох газ колкото може, осъзнавайки, че може и да не стигна отсреща. Така и не разбрах защо така се разсвириха тези зад мен.....всичко стана много бързо, но за сметка на това задника ме сърбя 2 дена след това. Някой доста ме е псувал
                  Последно редактирано от c_chanev; 26-07-10, 18:52.
                  Yamaha XT​M600E '98
                  Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Добре че сте живи и здрави! Хубавите и щастливите неща в нашият живот стават бавно и трудно, а лошите и гадните неща стават много бързо за секунди!!!
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

ili4,важното е че сте здрави,а желязото се поправя .

Коментар

Илич, чух днес за инцидента ви...адски неприятно !! Ама като се замисля, че може да спреш да пишеш в бъдеще интересни мото-истории заради това, ми става още по-неприятно

Коментар

Ей човек страшно съжалявам за случилото се, важното е че сте добре.

Коментар

........
                            Мотора ми е тотална щета със сигурност. Усукана рама и размазан ляв цилиндър. Другото е с белези, но спасяемо (май). Като го почна със сигурност и друго ще излезе, но на пръв поглед е това.
                            Невероятно ТЪПА ситуация. Пълна лудница....
                            Много, много, много жалко за моторчето. Знам че живота е по-ценен но ...... мотора беше чудесен.
                            Абсолютно те разбирам и стреса който си изживял първите 2-3 мин.
                            Желая ви повече късмет!
                            още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Илияне, без да преувеличавам, в момента в който прочетох написаното моя живот ми мина за секунда през главата. Случвало ми се е 2 пъти и преди, но когато аз самият съм бил в кофти ситуация. За първи път ми се случва като чета... После се върнах и прочетох мнението ти още три пъти... продължава да ми е настръхнала косата. Нямам думи да опиша колко се радвам че сте добре!!!!!!!!! Това си е направо Чудо!!!! Радвам се, че Господ ви е опазил и се надявам да ни пази и занапред не само от грешките на другите, а и от нашите собствени грешки!
                              Каквото и да решите за вбъдеще, важното е да сте добре.
                              Амин!
                              Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X