Обява

Свий
Няма добавени обяви.

100km/h върху Моторна Косачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 100km/h върху Моторна Косачка

Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
    Ивчо, голям убавец! Само гледам по-рошави са му гумите от моите. Ако ще ходя "по къра" ще трябва и аз да ги поразроша малко.

В тази връзка Mitas имат ли подходящи или си с някоя друга марка?
    Еми то така се почва....първо по "къра"....после яко в кереча.

Честито и от мен,със здраве,много км.,а по-късно и по-корави....!!!

Поздрави,
    търся си подписа....

Коментар

От: 100km/h върху Моторна Косачка

Я да взема да си поразвия темата малко. Понавъртях и километраж на "Косачката" вече, нищо че само в града я карам. Съвсем чистосърдечно да си призная, откакто се качих на това плякало, забравих за Africa-та. Толкова е удобна за градските нужди, че ако не съм с нея направо полудявам. Преди да тръгнем за Йордания смених накладките на големият мотор и реших да попътувам с него, няколко дни, до работа и обратно, за да "легнат" накладите. Още на първият светофар, направо не можех да проумея колко съм се мъчил с тоя тежък мотор в града. В първото по-сериозно задръстване ми идваше да го паркирам на тротоара и да дойда да го взема вечерта, като се разкарат колите. С "Косачката" такива усещания нямам. Истинско удовоствие е да си джиткаш насам-натам.

Ех, "големите" мотористи продължават да не ме поздравяват ама на кой му дреме, тия комплекси с големите мотори отдавна сме ги преодоляли. За сметка на това пък със скутериситие направо каски си сваляме
      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

И за да сме реалисти, да докладвам за първият проблем, че може да е полезно за някой.
        Появи се преди седмица. Щракам контактният ключ, ток няма. Никакъв. Дори лампичките не светват. Щрак напред-щрак назад, не ще. Удар по кормилото и се оправя. Запали ли няма ядове, върви си спокойно и тоците са си там. Изгася ли контакта, пак същата история. Реших че е контактният ключ и го разглобих. Не беше от него. Забелязах, че когато е запален мотора фара подозрително трепти на ниските обороти. Това е признак за проблем с акумулатора. Оказа се недостатъчно затегната минусова клема. Добре, че не изгоря запалването или регулатора.
        Сега работи.
        Последно редактирано от Ilarioncho; 11-08-10, 22:00.

Коментар

Имах същия проблем, преди месец, с моето Сузи. Навлякох екипировката, влизам в гаража, яхам го, завъртам ключа, нищо. Клемите бяха затегнати, но акумулаторът "паднал"... след няколко месечна почивка.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Да си купиш нов мотор и да те кефи очевидно се отразява много зле на стария. И при мен го има този момент (горе писах).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X