Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересни снимки
Свий
X
-
От: Интересни снимки
Eеех и аз имам мотор за тази снимка ...Първоначално публикуван от fozy Преглед на мнение

но като не знам къде е това място
______2
Е = MZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеEеех и аз имам мотор за тази снимка ...
но като не знам къде е това място
И на мен ми се ходи на Хаваи!
W.Coordinates 19.82636°N 155.47501°W
Altitude 4,145 m (13,600 ft) M. Keck ObservatoryКольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
"Отчаян момък от източното крайбрежие на САЩ ,след раздялата си с любимата,съкрушен седнал в кабриолета и прекосил огромната страна. Стигнал на западния бряг и пред него Огромният, необхватен Тихи океан. Пътя свършил, но мъката не. Седнал на брега и тъжно реял с поглед необятната шир. Изведнъж дочул глас –Добрият Бог ,с мек и бащински тон попитал младия съкрушен мъж.-Какво да направя за теб синко,че отново да видя щастието върху лицето ти? Моля те Боже, направи една магистрала от тук до Хавай,да седна в колата и там да ме посрещнат с венци от цветя местните красавици. Дори за Бог това било голямо предизвикателство и Той попитал младежа- синко това е много трудоемка задача, не може ли някое по-лесно изпълнимо желание да поизкаш? Младежът помислил малко и помолил Бог- моля те Боже дай ми способността да разбирам жените. След кратка пауза ,Бог проговорил към тъжния момък- Апропо магистралата, с 4 или 6 платна я искаш?"Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеИмаше един виц ли беше, песен ли, в който моторджия иска от Господ магистрала до Хавай
Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
За това благодаря. Поздрави!Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение"Отчаян момък от източното крайбрежие на САЩ ,след раздялата си с любимата,съкрушен седнал в кабриолета и прекосил огромната страна. Стигнал на западния бряг и пред него Огромният, необхватен Тихи океан. Пътя свършил, но мъката не. Седнал на брега и тъжно реял с поглед необятната шир. Изведнъж дочул глас –Добрият Бог ,с мек и бащински тон попитал младия съкрушен мъж.-Какво да направя за теб синко,че отново да видя щастието върху лицето ти? Моля те Боже, направи една магистрала от тук до Хавай,да седна в колата и там да ме посрещнат с венци от цветя местните красавици. Дори за Бог това било голямо предизвикателство и Той попитал младежа- синко това е много трудоемка задача, не може ли някое по-лесно изпълнимо желание да поизкаш? Младежът помислил малко и помолил Бог- моля те Боже дай ми способността да разбирам жените. След кратка пауза ,Бог проговорил към тъжния момък- Апропо магистралата, с 4 или 6 платна я искаш?"Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Какво може да причини едно куче.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...08&oe=54CDFB4CВ НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-

Еверест от север, а на преден план е пътешественика и превозното му средство.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар