Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за "годишна награда".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за "годишна награда".

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
    Добре......давайте предложения.

Изхождах от факта,че Тони си е нашего брата и можем да изкараме до зори дет се вика,но давайте предложения,нали затова го обсъждаме.

Аз лично нямам против да е нейде в средата.

Поздрави,
    Дали не ви хрумна за: http://motosapiens.org/moto/?q=en/node/2

А дали има повечко места
    още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Поли замина за US и няма кой да ни посрещне там зимата

Трябва да измислим друго място ..
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Да, ама Поли няма да е в България и Идилево отпада.

Димо ме изпревари и затова може да затрие поста ми

И друго да допълня. При Тони е много хубаво, ама има хора извън София, плюс това ми е куца работа на една мастика цяла вечер. Във вторник бях на 3 и по-иначе ми изглеждаха нещата от живота

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Хайде да е някъде по-в центъра, че не всички сме от провинцията ...
          Само да не стигне работата до гласуване, че ще ни сгазят тези софиянци.
          Ride to arrive.

Коментар

Хехеххе, ама че дискусия. Гледам, че нещата са избили в малко по-друга посока, но да се изкажа и аз.

Какво толкова има да се назландисвате на наградата. Да не би който я получи да стане вечен, непобедим, необясним и незаменим междугалактически гуру на вселенското моторно дело вовеки. Тук въобще не става въпрос за това кой е по-по-най. Тук дори не става въпрос за най-доброто, дългото, екстремното и т.н. т.н. пътешествие. Тук не си мерим пи...те :-) Тук става въпрос кой пътепис мен ме кефи най-много.

Какво влагам в това аз? Нищо страшно и апокалиптично! Просто ме кефи писанието на forry и искам да го споделя с вас, защото и вие ме кефите

Ето ви и на: Гласувам с двете ръце за Турция-Грузия 2009!!! т.е. моят и на Дидка гласове.

Какви са мотивите ми мога да напиша, но те са си лично мои. Друг естествено ще си има негови и нека си оценява по тях. Дайте да оставим нещата така, както georgio ги е написал. "Критериите... ами няма да има такива. Нека всеки сам да определи кой пътепис, или пътешествие го кефи най-много..." Който иска да ги споделя, който не иска, не. И нека, Димо, да не спорим кой на кого как. Иван иска описани контакти с хора, това си е негово право. Ти както знам искаш конкретна информация за пътища, часове и т.н. оцени този който ги има.

Аз обичам да се забавлявам и искам писание, което неусетно те отлепя от стола, понася те в някоя странна и различна от ежедневните посока и те кара да съпреживееш вълненията на автора, да се смееш, да пожелаеш час по-скоро да поемеш и ти нанякъде и да се чувстваш по-богат, по-пълноценен и по-щастлив накрая... ама какво ви интересува, това както казах си е само за мен. Важен е гласът ми/ни горе. Без причина и без обосновка. Просто така, за идеята.

А за награда на победителя, аз давам шише тракииска, гроздова, домашна, екстра качество!!!
            Ха сега пак кажете, че няма смисъл от класацията
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Непроверените награди са опасни. Ще трябва дегустация за да не обидим победителя
              Що още я дъвчим тази тема. Дайте да наблегнем на събирането и пиенето. Последният път със Змея и Пламен в Писанец една бутилка ракия не можахме да изпием - срамота.

Коментар

На гости на мармотите в високите Алпи.
                Турця-Грузя 2009
                Тези са от мен най ми харесаха .Успех.
                LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Аз така да се вмъкна между мотрЖИИте да попитам за колко чаовека става въпрос ако се прави сбирка? Имам идея за едно уютно хотелче в полите на Стара планина.
                  Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 03-12-09, 23:34.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                    Непроверените награди са опасни. Ще трябва дегустация за да не обидим победителя
                    Проверена е, проверена е, Дядо Попе

Я се произнесет по датата първом:

12-13 - ???
                    19-20 - Работен ден?
                    26 - 27 - Коледа - Тц!
                    2-3 - ЧНГ - Тц!
                    9 -10 - ???

Коментар

Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
                      Проверена е, проверена е, Дядо Попе

Я се произнесет по датата първом:

12-13 - ???
                      19-20 - Работен ден?
                      26 - 27 - Коледа - Тц!
                      2-3 - ЧНГ - Тц!
                      9 -10 - ???

12-13 -не мога, значи не става, освен ако не се организираме за Огняново, където трябва да съм с колегите, които са ми и семейство и да празнувам Рожден си ден . Така като се замисля обаче това не е никак лоша идея, мястото е хубаво, предлага много природни блага и ще имате възможност да се обедините с една много силна и весела група празнуващи :-), ... Но пък не е център на света, разбирайте Б-я

19 -20 - какво е това "работен ден" ?

26-27 - това не са ли традиционно свободни дни, в които след началото на 24 - голямото приготвяне и края на 25 - голмото ядене не ни се иска да се поразходим вече нанякъде?

2-3 Нова година - непреодолим проблем

П.П Между другото сещам се за един много приятен хотел да яз. Искър - има си всичко - планина, вода, риба, лодки, яхтички, сутрин язовира е розов, знаете ли? голяма зала с дървени маси и камина, нощувката е 40 кинта двойна стая с вечеря и закуска (трябва да проверя за 100% сигурност)...
                      Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
                        И нека, Димо, да не спорим ...
                        Съгласявам се

И веднага ми хрумва идея.
                        Така и така ще се събираме пред и след коледно, надявам се спретнато да уточним къде и как. Нищо против домашните ракии - приветствам.
                        Предлагам Предколедно да си връчим по една малка дреболийка на ВСЕКИ пуснал репортаж в раздел Пътешествия. Тези, които са с два, три и повече - съответно две, три и повече
                        Като връчването да е от "най-големия" му фен

Нататък е ясно ...
                        ______2
                        Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                          ...Нататък е ясно ...
                          ... Теглят ме, мамо, влачат ме...

Коментар

Аз съм за датите 12-13.12.2009г. щото е съвсем близо. Проблема е, че нямам идея за място, а и имаме малко време за органиизация. В полите на Стара Планина звучи примамливо. Айде давайте да даваме

Коментар

Aз съм за (18-)19-20 дек. Защото има повече време дотогава, и защото чак тогава съм свободен...

При толкова много предстоящи празници може и за догодина да се организираме - ей го къде е януари, не остана...

Иначе по темата - въпреки противоречивите мнения и липсата на критерии - скромно номинирам Любо-Африката за "цялостно творчество"!

Коментар

19.12.2009г. е работен ден, ще се отработва 31.12.2009г, който е почивен
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X